MARKETINGAS: TV3 PAŽEIDINĖJA REKLAMOS ĮSTATYMĄ?

(Last Updated On: 2020-04-08)

Prisipažinsiu, kai Tomo Vilucko bloge perskaičiau straipsnį Man paskambino Vytautas Šapranauskas, pamaniau, kad tai loterijos Taip ir Ne rengėjų, o ne transliuotojos – TV3 iniciatyva. Todėl praleidau pro ausis.

Bet uagadugu komentatoriaus Corot dėka atkreipėme dėmesį į Startrash publikaciją, kur jau vilnietė Dovilė labai nustebo, kai paskambino nežinomas numeris ir įrašytas Irenos Starošaitės balsas kvietė nepraleisti šeštadienio transliacijos bei balsuoti už jos chorą! O po kelių valandų mano draugui paskambino Raigardas Tautkus ir kvietė palaikyti Kauno chorą.

Vargu ar atsitiktinumas. Ne kartą esame rašę, kad TV3 marketingo pajėgos dirba labai inovatyviai ir netgi agresyviai. Bet čia jau, panašu, peržengtos įstatymo ribos.

Įpjaunu jau minėto T. Vilucko rašinio fragmentą:

MARKETINGAS: TV3 PAŽEIDINĖJA REKLAMOS ĮSTATYMĄ?

Please wait...
Skaityk  KAS TRANSLIUOS ITALIJOS KREPŠINIO LYGĄ?
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , , , , ,

4 komentarai:

  1. ppp | 9 kovo, 2010 at 12:17

    ar neatrodo, kad labai garsiai rekiama apie tokias reklamas? juk isgirdus roboto balsa galima lygiai taip pat padeti rageli kaip ir isgirdus savo drauga skambinant. sutikciau, jei robotai tautkus ir starosaite per vakara penkis kartus skambintu, tai jau erzinantis dalykas. o cia nelabai matau tokio DIDELIO pazeidimo. reikia ismokti skaityti istaymus ne pazodziui, o teisiskai, taip, kaip tai skaito teismas. panagrinekit kas tai yra sutikimas? nera tokios praktikos lietuvoje, kad tarkim nuejes i omnitelio salona parasau popieriu, kuris uztikrina, kad negausiu reklaminiu sms arba skambuciu. to neimanoma kontroliuoti. Jei jusu telefonas veikia, jums gali paskambinti nepazistamas zmogus, lygiai taip jums gali buti “pasiulyta” atitinkama reklama… jei vaziuojate autobusu juk nereikalaujate, kad nuo autobuso butu nulipdyti reklaminiai lipdukai. man jie galbut visai nepatinka, bet yra sveikas protas. paprotaukit 🙂

    Please wait...
  2. Alius | 9 kovo, 2010 at 12:48

    Nu kodėl? Protaujam. Ir protaudami išprotaujam, kad skambintojas gali pasiteirauti, ar tas, kuriam paskambinta, nori su juo bendrauti. Man vakar, tarkim, skambino mergina iš “Viasat” ir, paskambinusi, paklausė, ar aš sutinku su ja pasišnekėti. Atsakiau, kad taip. Beje, Jūs teisingai parašėte, kad reklama “pasiūlyta” su kabutėmis. Kaip pirštu į dangų… Brukimas per jėgą skiriasi nuo tikro pasiūlymo.

    Please wait...
  3. Šiaip | 9 kovo, 2010 at 14:19

    Būtų idomu sužinoti, kokios yra maksimalios baudos už tokius pažeidimus, kad televizijos nesilaiko įstatymo?

    Please wait...
  4. mda | 9 kovo, 2010 at 19:26

    Verslo logika – klausimas ar tie skambuciai atsiperka, ar ne.

    Please wait...

Palikite komentarą