RŪTA NEŠOKANČIOJI RŪTĄ ŠOKANČIĄJĄ NUKALĖ ŠAPRU

(Last Updated On: 2019-07-24)
Kadras iš TV laidos su Vytautu Šapranausku

Vytautas Šapranauskas © TV3

 

Jau porą kartų rašiau apie Rūtos Šokančiosios (Rūtos Mikelkevičiūtės) ilgai TV reitingų karuose besitęsusią persvarą prieš Rūtą Nešokančiąją (Rūta Janutienė). Šių dviejų eterio primadonų laidos TV3 Programos direktoriaus Jurgio Jefremovo kaprizu kaunasi viena prieš kitą pirmadieniais ir ketvirtadieniais. Pirmadienį R. Janutienės Kodėl? bando įveikti R. Mikelkevičiūtės Nuo… Iki…, o ketvirtadienį Paskutinė instancija rungiasi su Valanda su Rūta.

Kovo 21 dieną minėjau, kad po dvidešimt šešis raundus besitęsusios LNK Rūtos persvaros prieš TV3 Rūtą, kovo 14 dieną Rūtos Janutienės laida pagaliau laimėjo reitingų mūšį prieš Rūtos Mikelkevičiūtės projektą. Turint omeny, kad to nepavyko padaryti nuo gruodžio 6 dienos, ši pergalė atrodė gana sporadišku, vargu ar galinčiu bendras tendencijas paveikti reiškiniu, todėl turėjau pagrindo retoriškam klausimui – Rūta Janutienė: ar bus TV3 kanale kitą sezoną?

Pastaroji savaitė įnešė dar daugiau neaiškumo. Mat, R. Janutienė laimėjo ne tik pirmadienio dvikovą, bet ir vakarykštę bataliją prieš galingąjį LNK reitingų bastioną – Valandą su Rūta.

Aišku, LNK šią pergalę nurašys tam, kad R. Janutienė turėjo neatremiamą kozirį – paties Vytauto Šapranausko emocingą išpažintį po jo nekondiciško pasirodymo penktadienį per Auksinius svogūnus. Emocijų ir netgi apibendrinimų buvo stiprių – tokių, kaip, cituoju, Mūsų šalyje reikia numirt, kad apie tave pradėtų gerai rašyt. Laida dėstė versiją, kad aktorius scenoje buvo ne girtas, o turėjo labai aukštą kraujospūdį. Aktorius buvo apsiašarojęs.

Tuo tarpu LNK tuo pačiu metu kito aktoriaus, Gintaro Mikalausko lūpomis vargu ar atsitiktinai bandė įteigti kitą tiesą – taip, lipau į sceną girtas, kitą dieną neatsiminiau, kaip vaidinau spektaklyje, ne kartą ir renginį vedžiau neblaivus.

LNK ši frazė pasirodė tokia svarbi ir įsimintina, kad ji jos gabalą išnešė į pranešimo spaudai pavadinimą. Simptomiška.

Skaityk  "PURPURINĖ NAKTIS" PRIEŠ "EUROVIZIJĄ": TV3 FIASKO

Na, o tie visi hienos – TV žiūrovai, kuriuos visomis įmanomomis ir neįmanomomis kraugeriškomis nuodėmėmis Paskutinėje instancijoje kaltino ir Rūta Janutienė, ir Rolandas Kazlas, ir Vytautas Šapranauskas, sužiūrėjo būtent šią laidą.

Tiesioginės dviejų laidų akistatos metu reitingas buvo 12.8: 9.5 TV3 Rūtos naudai (duomenys iš TNS).

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka, Visuomenė
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

5 komentarai:

  1. nida | 8 balandžio, 2011 at 17:33

    mikalauskas apie tai tiek kartų yra pasakojęs, kad TV žiūrovai turi jaustis su juo kada nors bent vieną kartą gėrę.

    Please wait...
  2. Valerijonas | 8 balandžio, 2011 at 18:21

    Ši paskutinės instancijos laida – juokas per ašaras, humoro atžvilgiu beveik pranoko pačius svogūnus. O Šapro energija trykštantis pasirodymas sekmadienio choruose po hipertenzinės krizės ir ūmios galvos smegenų encefalopatijos turėtų būti įtrauktas į kokią nors pasaulinę medicininių-televizinių kuriozų rekordų knygą.

    Please wait...
  3. Nerijus | 8 balandžio, 2011 at 18:55

    Tikrai jau yra nusibodusi ši Mikalausko istorija:)
    O dėl Rūtos Janutienės laimėjimo, tai jau buvo aiškus, tas pats, kai LNK Rūta turėjo išskirtinį interviu su Radžiu:)

    Tik dar gali Rūta sukurti laidą “Kodėl”, kurioje nagrinėtų tv prodiuserių ir jų pavaldinių santykius, juk Šapras žurnalui “Žmonės” pasakė, kad du kartus dirbo su “TV artas”, trečio karto nebus. Galėtų pati Rūta pakalbėti apie savo santykius su Krivicku, dar pakviestų Agnę Jagelavičiūtę, kokią Ramunę Kurienę ir t.t Būtų irgi super reitingai:)

    Please wait...
  4. Labdara | 9 balandžio, 2011 at 10:19

    Jeigu net su Šapru prieš visiems nusibodusį Mikalauską tik tokiu skirtumu laimėjo, tai Rūtos Nešokančiosios perspektyvos blankokos. Kita vertus, Šokančioji kaip buldozeris visus konkurentus traiško, ką prieš ją bepastatytų.
    O Šapras maniau kad sąžiningesnis…

    Please wait...
  5. jurga | 9 balandžio, 2011 at 12:34

    Nu duokit Janutienei pasidžiaukti nors vieną savaitę- jos tikrai laukia nelengvos derybos su kanalais dėl kito sezono- tegu moteris atsiplaiduoja..

    Please wait...

Palikite komentarą