RŪTAI MIKELKEVIČIŪTEI ŠOKANT, RŪTA JANUTIENĖ PERIMA ŽIŪROVĄ

(Last Updated On: 2020-05-31)

Ketvirtadienį dar labiau įsitvirtino pastarosios savaitės reitingų tendencijos.

LNK tarsi apkasuose įsitvirtino 18 procentų dienos auditorijos dalies rėmuose, o TV3 ją lenkia 8-9 procentais (duomenys iš TNS). T.y. per pusę LNK surenkamo žiūrovų dėmesio.

Ketvirtadienis paprastai būdavo džiugus šiokiadienis. Čia tarsi tankas TV3 gynybą pervažiuodavo Rūtos Mikelkevičiūtės Valanda su Rūta.

Rūta Mikelkevičiūtė

Rūta Mikelkevičiūtė © LNK

Tačiau laikai keičiasi. Nepanašu, kad LNK būtų labai sielvartavęs prarasdamas Rūtą Janutienę – šios ambicija plėstis ir daryti savo pokalbių laidą kanalui vargu ar buvo prie širdies. O ir Paskutinė instancija, tinklelyje pamėtoma šen bei ten, trumpinama bei ilginama, galėjo jaustis it našlaitė.

Tačiau dabar matosi, kad šis tas prarasta.

TV3 R. Janutienės naują pokalbių laidą Kodėl? ir Paskutinę instanciją užmetė ant LNK Rūtos – Rūtos Mikelkevičiūtės laidų. Tiesa, ne taip, kaip, duodu žodį, darytų LNK – TV3 publicistiką padėjo ant pokalbių  – Valandos su Rūta, o pokalbius ant bulvarinės publicistikos – Nuo…Iki… Ne taip kietakaktiškai.

Ir, bent jau kol kas, laimi. Laimima jau antrą savaitę iš eilės. Vakar Paskutinė instancija vėl keliais procentais aplenkė Valandą su Rūta.

Receptas paprastas. Kabink lietuviui pavydo lazaniją ant ausų  ir būsi teisus.

Dar jei suslavičiaus į ausis privarysi, tai jau ir visai būsi suraitęs.

Paskutinė instancija gilinosi į Kristinos Brazauskienės praturtėjimą. Tema be galo akylai stebima kiekvieno tikro lietuvio, kuriam dėmelė ant svetimo užpakalio bus visuomet svarbesnė, nei lavondėmė ant savojo.

Na, o LNK Rūtai buvo svarbi kažkokia menka sveikatos praradimo darbe tema.

Čia šokiai tiek energijos atima, ar ką? Kad temose klaidžiojama. Redaktoriai gal grybauja? Sako, baravykų pilna miškuose…

Skaityk  "LIETUVOS RYTO" TV GINKLUOJASI SUBTILIŲ SERIALŲ AMUNICIJA

Dar viena tendencija. Paskutinei instancijai pasibaigus Valanda su Rūta dar pusvalandį tęsiasi, o TV3 paleidžia jau daug sezonų rodomus prodiuserio Justino Milušausko Farus. Ir čia R. Mikelkevičiūtės laida atsigauna.

Nutrūksta tarsi sarginis šuo nuo grandinės.

Kylama iškart per penkis procentus – nuo 7 iki 12-os.

Policinė realybė prieš pokalbius neveža.

Jau tradicinis reitingų armagedonas atsitinka su Moterų meluojančių geriau išėjimu į avansceną 21.10. TV3 čia jau mosteli netoli 20 procentų reitingo.

O smegeninė pradeda adaptuotis prie to, kad, prasidėjus LNK Mano mylimam priešui, LTV Panorama ištempia kanalą į antrą vietą.

Tačiau po to programoje startuojančios Mūsų dienos, kaip šventė neišsireikalauja iš žiūrovo savaitgalinės nuotaikos. Panašu, kad ketvirtadienį šventę švęsti dar anksti. Krizė nesibaigė.

Beje, LTV yra vienintelė televizija, kuri muzikuoja jau nuo ketvirtadienio.

Naują sezoną pradėjusi Baltijos televizija vakar rinko 4.7 procento auditorijos dalies.

Nepadėjo ir Vytauto Matulevičiaus debiutas Lietuvos žinių tyrime.

Pervyj Baltijskij Kanal – 8.1…

Laikai atėjo…

P.S. Vėl esu priverstas talpinti LNK nuotrauką, nes TV3 jų nesiunčia. Kaip ir spaudos pranešimų. Čia kerštas kažkoks, ar ką?

Aišku, aš ne pressa, bet vis gi… Apsieisiu ir be Jūsų, bet rasinę diskriminaciją galima įtarti.

Praktiškai apartheidas su holokaustu kartu. Jūs, ką, prieš negrą ranką keliat?

Metas desegregacijai (tfu, koks ilgas žodis, vos parašiau be klaidų).

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

7 komentarai:

  1. Corot | 25 rugsėjo, 2010 at 13:10

    1. TV3 pranešimus nustojo siųsti, rimtai? 🙂 čia gal už tą kosmonautą p. Jurgis keršija, it smėlio dėžėj.

    2. Tą nelaimingą “Mano mylimas prieše” LNK turėtų mesti kuo toliau į šalį ir bėgti nuo jo kuo toliau.

    Please wait...
  2. uagadugu | 25 rugsėjo, 2010 at 13:21

    Nesiunčia kuo rimčiausiai. Bet galima apsieiti – vis mažiau ir mažiau jais remiuosi.

    Please wait...
  3. Ingis | 25 rugsėjo, 2010 at 17:12

    Nesuprantu, kodėl LNK nusprendė daryti MMP tęsinį? Jau praėjusį sezoną reitingai buvo labai prasti. Turbūt tik žūtbūtinis noras savo tinklelyje turėti “muilą”.

    Please wait...
  4. Arūnas | 26 rugsėjo, 2010 at 11:38

    Ingis, Corot> LNK žūtbūtinai nori išardyti Skaisgirio monopolį lietuviško muilo rinkoj. Kad tą padaryti, reikia “apšaudyti” naują komandą. O tam reikia laiko ir … nesėkmių. Kadangi LNK yra pasiryžę nuryti karčią reitingų piliulę, tai tik parodo, kaip labai Šeškinėj ant Skaisgirio pykstama. Aš asmeniškai tikėjausi, kad su MMP bus pasielgta kaip ir su užsienietiškais nepavykusiais muilais – permesta į TV1.

    Please wait...
  5. uagadugu | 26 rugsėjo, 2010 at 12:15

    Gal truputuką per brangu. Į TV1…

    Please wait...
  6. Ingis | 26 rugsėjo, 2010 at 12:50

    —> Arūnas. Okei. LNK žūtbūtinai nori išardyti monopoliją. Bet jau yra susiformavusi šiokia tokia „muilo“ praktika. Kai LNK pradėjo rodyti „Nekviestą meilę“ TV3 metė į ekraną serialą „42„. Paskui dar „Anastasija“. O prieš tai buvo „Likimo valsas“. Šiuos pastaruosius serialus ir MMP vienija du dalykai: pirma – scenarijus visiems rašė R.Paškevičius, antra – reitingai buvo prasti. Dabar LNK bando kovoti buvusiu TV3 ginklu, kuris nė karto normaliai taip ir neiššovė. Bet LNK vis tiek kiša sviedinius į surūdijusią patranką, trina rankomis – tuoj kaip žiebsim!.. Bet šūvių nėra. Artileristas skėsčioja rankomis. Monopoliją išardyti tėra vienas kelias – persivilioti į savo pusę bent dalį kūrybinių pajėgų: režisierius, prodiuseris, scenaristai. Ar bent Vėlyvį paimtų, kuris bent humoro jausmą turi. Į scenaristus – J. Banį, ir viskas, artilerija sudirbtų. O dabar žinomus veidus viliojasi. Bet patranka – tai ta pati.

    Please wait...
  7. Arūnas | 26 rugsėjo, 2010 at 16:48

    uagadugu> na galbūt ir per brangu. Bet kas LNK reitingus sveria žemyn, TV1 gal kiek ir kilstelėtų. O LNK ten galėtų bent jau pabandyti išvengti reitingų armagedono 🙂 tada ir kyla klausimas, kas brangiau – smunkantys reitingai/reklamos pajamos/reputacija, ar MMP perkėlimas į TV1’ą.

    Ingis> aš tikrai nebandau pasakyti, kad LNK pasirinkti ginklai yra teisingi/stiprūs/perspektyvūs. Tiesiog bandau surasiti logišką jų veiksmų pagrindimą 🙂

    Please wait...

Palikite komentarą