“ACHEMA” TRUMPINA BTV DARBO SAVAITĘ

(Last Updated On: 2020-04-15)

Šiandien žiniasklaidoje pasirodė žinių, kad Achemos trąšų gamykla svarsto galimybę keletui mėnesių stabdyti gamybą, o darbuotojai neatmeta galimybės protestuoti.

uagadugu turi informacijos, kad Achemos koncerno valdomos BTV darbuotojai jau dirba sutrumpintu grafiku – keturias dienas per savaitę.

Krizė dar anksčiau beldėsi į Achemos žiniasklaidos įmonių langus. Praėjusiais metais buvo pranešimų, kad už siųstuvus yra įsiskolinusi Radiocentro radijo stotis.

Sausio 1 dieną sustabdyta Achemos grupės televizijos, radijo stotis ir laikraščius administravusio holdingo Balto media veikla. 2004 metais įkurtą įmonę visą jos egzistavimo laikotarpį krėtė permainų karštligė – per šešis metus ji pakeitė penkis vadovus. Paskutinis – Balto media Vytautas Kvietkauskas buvo atleistas po to, kai Valstybinė mokesčių inspekcija areštavo dalį holdingo turto, o Achemos grupės prezidentas Bronislovas Lubys pareiškė neįžvelgiąs Balto media veikloje teigiamų rezultatų.

Please wait...
Skaityk  FIKSAVOME: LNK 2010-2011 SEZONO ATIDARYMAS
Kategorijos:  Kanalai, Personalijos
Tags: , , , , , ,

2 komentarai:

  1. kaip | 30 kovo, 2010 at 22:40

    lubiui reikia račą pasikviesti vadovauti – jis net žino kad kai kokia nors įmonė sėdi minuse, tai yra kalta “bloga vadyba”. reik manyt, kad žino ir kas yra “gera vadyba” 🙂

    Please wait...
  2. Neveltui | 31 kovo, 2010 at 08:36

    Išbraukta (uagadugu) – būtų neblogai, jeigu tokiems teiginiams pateiktumėte įrodymų.

    Please wait...

Palikite komentarą