JURIJUS SMORIGINAS “CHORŲ KARAMS” SUTEIKS NAUJĄ PAGREITĮ

(Last Updated On: 2020-01-27)

TV3 Chorų karai keliais procentais pralaimi LNK Žvaigždžių duetams, todėl įjungia papildomus pajėgumus. Kaip teigia savireklaminis pranešimas, gavę įvairių klaipėdiečių ir įmonių vadovų paramą „Chorų karų“ dalyviai nusifilmavo reklaminiame klipe ir įsiamžino fotografijose. Dangiškojo choro filmuką galima pamatyti visuose populiariuose socialiniuose tinklalapiuose. Taip pat choro vadovai tariasi, kad šią reklamą transliuotų didžiausi prekybos centrai ir lauko reklamos stendai. Garsinė reklama jau kviečia palaikyti klaipėdiečius ir jų žvaigždę Deivį. „Klaipėdos choras nusiteikę itin karingai ir ėmėsi visų rinkodaros triukų, kad kuo plačiau paskleistų žinią apie save. Be reklaminio vaizdo klipo, choristai paprašė Sauliaus Jokužio spaustuvės paruošti lipdukų „Aš balsuoju už Klaipėdą“. Juos penktadienį išėję į gatves dalins praeiviams ir klijuos ten, kur žmonės leis“, – pasakoja TV3 projekto „Chorų karai“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Gaunu tiek daug, įtariu, tik patiems tų tekstų autoriams įdomių spaudos pranešimų, kad vadinu juos be galo nerafinuotai – pirsčiojimais. Bet šis suintrigavo. Panašu, kad Chorų karai pajėgūs generuoti papildomus savireklaminius pajėgumus. Be natūralių, kuriuos skleidžia bet kurį projektą transliuojanti televizija. Šiaip ar taip, jeigu į visą šitą reikalą įsijungia netgi regioniniai prekybos centrai ir jei už tai nereiks kanalui mokėti, o panašu, kad taip ir bus (kitaip kanalas nesigirtų), tada LNK turėtų suklusti. Dar ir lipdukų klijavimas ant kiekvieno stulpo. Štai tau ir partizaninė rinkodara.

O jeigu šita bacila įsimes ir į kitus regionus…

TV3 chorų virtuvė žiūrovui ruošia dar ir aštrų patiekalą. Į sceną įžengs nevaldomasis Juročka. Liežuvio be stabdžių savininkas Jurijus Smoriginas, TV3 teigimu, taip pat yra pasiruošęs pradžiuginti publiką specialiu pasirodymu. „Šį kartą nustebinsiu vokaliniais sugebėjimais ir atliksiu „Jūreivio dainą“. Šio kūrinio žodžiai man labai tinka. Tikiuosi, kad choristų gerbėjus mano interpretacija nudžiugins“, – šypsosi maestro Jurijus.

Dar ne vėlu maestro Jurijui sukombinuoti kokį atskirą chorą. Tarkim, šlovingo Kauno Šančių priemiesčio…

Jurijus Smoriginas

Jurijus Smoriginas © TV3

 

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , ,

Palikite komentarą