LNK IR TOLIAU TRINA LAIDAS IŠ PROGRAMOS

(Last Updated On: 2019-12-22)

Na, ką gi… Kad ir kaip pyktų komentatorius Informuotasis, uagadugu ir toliau informuos apie LNK sezono nesėkmes.

Kaip žinia, kanalas padeda parašą po prisipažinimu patyrus nesėkmę tada, kai nuima laidą prieš laiką. Buvome suskaičiavę tokias tris, dabar pridursime dar ir ketvirtą. Šį savaitgalį bus nufilmuotas humoro šou Nr.1 finalinė laida. Šou nepavyko pratempti iki Naujųjų Metų. uagadugu nieko gero iš laidos ir nesitikėjo – seniai esame praradę tikėjimą tuo, ką LNK vadina svajonių komanda, o todėl ir nepuoselėjame vilčių, kad viskas, ko ji imasi, neišvengiamai pavirs svajonių reitingais. Rašėme apie tai dar prieš sezoną.

Jeigu TV3 programos direktorius Jurgis Jefremovas prieš sezoną tikėjosi, jog prasidėsiantis bus geriausias TV3-jų, o gal būt ir visų televizijų istorijoje, ko, bent jau kol kas, neatsitiko, tai LNK jokių deklaracijų neafišavo, bet šiam sezonui, panašu, ir be deklaracijų galima rašyti superliatyvą ir skelbti blogiausiu.

LNK rudens lapu blaškosi vėjyje tarsi be galvos (turime teisę taip rašyti, nes praėjusį sezoną lygiai taip pat rašėme apie TV3, kai ši turėjo analogiškų problemų) ir, iš LTV godžiai pritraukinėdama vyresnio amžiaus auditoriją, atidavinėja taip vadinamą komercinę (čia toks rinkodarininkų naujadaras, apibrėžiantis jauną, turtingą, vaikus gimdančią, pinigus dideliais kiekiais mėtančią, perspektyvią, godžią įspūdžių žiūrovų masę) TV3 kanalui.

Bloga žinia reklamos agentūroms – tarp naujų, bet jau iškart su seniokiškomis raukšlėmis gimusių LNK programinių iniciatyvų kaip akivare skęsta viskas, dėl ko šiai televizijai bent jau neturėtų būti gėda. Negirsime, bet tokių dalykų LNK programoje yra. Bet nesimato…

Manote, esame neteisūs ir be reikalo burnojame? Štai, tuoj TV3 atsiųs lapkričio mėnesio žiūrėjimo rezultatus ir pamatysite. LNK naujienraščiu dabar siunčia tik savo laidų dešimtukus. Matyt, tikėdamasi, kad koks priekvailis uagadugu supainios juos su visų televizijų…

Skaityk  TV3 ŽIŪROVUI EROTIZMAS TINKA, LNK - NE

Nesupainiosime, nesulauksit. Nors kartą, rugsėjį, esame papuolę ant jūsų meškerės, prisipažįstame.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , ,

9 komentarai:

  1. be komentarų | 2 gruodžio, 2009 at 15:55

    Na, duodate, juk laidų tiek ir turėjo būti.

    Please wait...
  2. alius | 3 gruodžio, 2009 at 12:02

    O 21:30 irgi turėjo būti rodoma?

    Please wait...
  3. be komentarų | 3 gruodžio, 2009 at 13:51

    O ką tai keičia? Tiesiog faktas, kad laidų 13 plius finalas.

    Please wait...
  4. Justinas | 3 gruodžio, 2009 at 15:19

    Palaukit, atsigriebs dar LNK, visada ju laikas geriausias prasidedavo pavasari, tiesiog ne patys geriausi laikai MGbaltic ir manau turedami tiek pinigu kiek turi LNK daro geriausia ka galetu daryti, o kad laidas perkelia, na ir?? kokia cia problema, juk praeita pavasari TV3 daug investavo i “Nerealiuosius” ir ka perkele is sestadienio i penktadieni ir reikalai pagerejo, nes varzytis su zvaigzdziu duetais nepajege, nezinau kaip bus su chorais, bet manau jiems sunkaiai teks rungtis su zvaigzdziu duetais 4

    Please wait...
  5. Dalampė | 3 gruodžio, 2009 at 16:27

    Tegu toliau LNK per kiekviena savo sh laida gina pedofilus, tai greitu metu tik cekanavicius su savo vaikap*siu komanda si kanala ir beziures.. Gal galetu gerbiamas uagadugu paaiskint, kodel LNK per visas laidas pedikus kiek tik eina gina, o TV3 su Krivicku priesaky teisia? Jau šlykštu. Throw away your television! (RHCP)

    Please wait...
  6. alius | 3 gruodžio, 2009 at 18:04

    2 be komentarų: keičia… Jei Nr.1 būtų ėjęs taip, kaip tikėtasi, manau, nebūtų nei į 21:30 paslinkę ir iki naujų pratempę.

    Please wait...
  7. alius | 3 gruodžio, 2009 at 18:14

    2 dalampė: kažkaip netikiu, kad LNK vadovybė paprašė “ginti pedofilus”, o TV3 juos smerkti. Tiesiog Krivickas turi vienokius šaltinius, o Gaivenis kitokius.

    Please wait...
  8. xerksas | 3 gruodžio, 2009 at 21:56

    Nepamenu, rašyta jau, ar ne, bet “Savaitės panoramą” LNK irgi nuima. Virgis ne šiaip sau išėjo: Naujoji “dzindzilinė” kanalo vadovybė jo (kaip ir kitų rimtų laidų) organiškai nevirškino.

    Vietoje “Savaitės panoramos” ruošia kažkokią “5 svarbiausi įvykiai” ar panašiu pavadinimu. Formatas tarsi slepiamas, tarsi dar neapibrėžtas, bet chebra galvoja, jog vėl bus kažkas panašaus į nugesusią “Savaitės blykstę”. Bulvarą davaj! (c)

    Please wait...
  9. Vidinis | 4 gruodžio, 2009 at 16:30

    Nenustebčiau, jei Virgio išėjimas sietųsi su Respublikos ir Ūkio banko grupių susidomejimo šiuo kanalu augimu. Sport1 įsilietų i LNK kanalų “bukietą”, o ir futbole, net lietuviškame, yra daugiau pinigų nei visame Baltijos krepšinio baseine:))

    Please wait...

Palikite komentarą