LNK IR KOMIKAI: DAR VIENAS BANDYMAS PRAJUOKINTI

(Last Updated On: 2019-08-20)

LNK anonsuoja naujo sezono naujieną pretenzingu pavadinimu Nr. 1, kur žiūrovams suteikiama unikali galimybė vienoje laidoje pamatyti geriausius Lietuvoje komikus ir humoristus, kurie atlikdami užduotis žiūrovams rodys savo profesionalumą, išmonę, gebėjimą improvizuoti ir originaliai prajuokinti. Per keturis mėnesius išaiškės, kurie Lietuvoje komedijos aktoriai ir humoristai yra geriausi ir profesionaliausi.

Hm… Gal kas įsižeis, bet čia, matyt, eina šneka apie geriausius iš blogiausių. Nes Lietuvoje netgi nėra komikų, kuriuos galima pavadinti gerais. Yra gerų aktorių, kurie laisvomis nuo elitinių spektaklių ar girtuokliavimo minutėmis gerai vaidina komiškus skečus ir net iš to uždirbinėja neprastus pinigus; yra žmonių, nebaigusių aktorystės, bet įgimtų gabumų dėka galinčių būti juokingais situacijose, kur juos įdeda ir gerai pritvirtina jų stiprias vietas gerai žinantys scenaristai,.. bet tikri komikai? Čia tur būt šneka eina apie tai, kas anglosaksiškose šalyse vadinama stand-up comedians, sovietinės kultūros areale vadintais konferansjė. Idealus konferansjė variantas – amžinatilsį Arkadijus Raikinas, prastų – aibė.

Dabar užsienio televizijose pilna visokių Comedy Club, Comedy Zone, Comedy Time etc. TV3 pavasarį rodė lietuvišką variantą Humoro klubą, plačiai nuskambėjusį ne reitingais, o Modesto Vaikšnoro saviraiškos ir Nijolės Pareigytės garbės konfliktu.

LNK bando žaisti su sudėtingesne laidos struktūra. Čia, pasak LNK, svajonių komanda – Dominykas Kubilius, Darius Dapkus, Modestas Karnaševičius ir Laura Paukštė, ruoš laidą, kur vienas profesionalus aktorius. Vienas profesionalus humoristas. Viena įžymybė. Vienas dainininkas. Tokios aštuonios svajonių komandos susikaus tarpusavyje, kad išsiaiškintų, kuri yra numeris vienas Lietuvoje.

Panašios struktūros šou kažkada darė LTV. Tiesa, ten dalyvavo mėgėjiškos agitbrigados iš Lietuvos provincijos. Blizgesio nebuvo.

Netikiu, kad Lietuvoje staiga išdygo šitiek geriausių Lietuvoje komikų ir humoristų.

Kai nėra gerų.

Skaityk  2011: "DVIRAČIO ŽVAIGŽDĖ" ANTRĄ KARTĄ META PIRŠTINĘ "AUKSINIAMS SVOGŪNAMS"

Situaciją turėtų pataisyti laidos vedėjas Algis Ramanauskas, kurio liežuvis pakabintas gerai.

Nors šitoji Krizzzė yra be galo keistas padaras…

uagadugu nuoširdžiai linki sėkmės, bet ja netiki.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , ,

2 komentarai:

  1. Edvinas | 24 liepos, 2009 at 14:45

    Ką jau padarysi. mažai komediantų turim, bet ir gyventojų ne per daugiausia… jei tokia profesija būtų labiau vertinama, tai jų atsirastų daugiau. Sakau vertinama turėdamas omeny, kad komikas, darbą pradėjęs, žinotų, jog galės dirbt ir uždirbt normaliam restorane ar dar ten kur, o ne kad norėdamas pragyvent būtinai į TV turi patekt, nes kitur paprasčiausiai neuždirbs.
    Iš LTV prisimenu tik “Juokis xx”. va ten tai tokia nesąmonė buvo, kad man net gėda būdavo žiūrėt kaip žmonės teršias.
    Apie LNK, tai man akyse stovi dabar “pričiupom” – dar vienas nusiritusios visuomenės pavyzdys…
    O apie Algį – jis visada gerai, tik kad dar nebūtų rasistas, nacistas ir pan., tai būtų dar geresnis.
    P.S. atidarykit(net nebūtina žiūrėt kas ten) šitą linką: http://www.netiks.lt/video.php?videoid=308 man tai labai svarbu ir aš būsiu dėkingas.

    Please wait...
  2. Juozux | 15 rugpjūčio, 2009 at 18:31

    Totaliu asilu reikia buti, kad ramanauska nacistu ar rasistu laikytum. Atvirksciai, tundra.

    Please wait...

Palikite komentarą