NAUJIENOS IŠ “LIETUVOS RYTO” TV: JAKILAITIS TAMPA RYŠKESNIS

(Last Updated On: 2019-11-03)

Nuo kitos savaitės Lietuvos ryto TV keičia tinklelį. Pasikeitimai dideli, nes į geriausio laiko zoną – 19.30 val. įkeliama Edmundo Jakilaičio vedama kasdienė Lietuva tiesiogiai.

Laida iškeliama iš 21.55 val., kur Lietuva tiesiogiai niekaip negalėjo tapti nors kiek žiūrima, nes čia LNK vakaro Žinių teritorija. Mažesnis kanalas neturi jokių galimybių grumtis su didesniais rinkos dalyviais eidamas su jais kaktomuša. Nauja pozicija yra gudresnis ėjimas, nes čia nė vienas didesnis kanalas nerodo aktualijų. Nebent aktualijomis vadintum tas publicistines laidas, kurias publicistika pavadinti ne visuomet kyla liežuvis…

Aišku, prognozuoti labai didelius žiūrovų srautus nedrąsu. Didesni kanalai aktualijų čia nerodo būtent todėl, kad didžiąjai auditorijos masei pakanka 15 minučių informacinio srauto, o po to jie ieško tikro ar informacinio muilo, bei humoro. Na, bet pasižiūri į reitingų  kreives ir pastebi, kad sekmadieninės informaciją sumuojančios LNK, TV3 ir LTV laidos kartais šokteli link visai padorių skaičių.

Gal ir kasdienis E. Jakilaitis nenusibos.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , ,

Palikite komentarą