KĄ LRT KORIDORIAI GALVOJA APIE LNK

(Last Updated On: 2019-11-03)

Bunnie parašė komentarą iš LRT koridorių, kurio labiau sangvinišką dalį publikuojame atskiru įrašu. Straipsnį, kuriam komentaras atsiųstas ir komentarą ištisai skaitykite čia:

Šiais metais pastebime labai ryškią tendenciją, kad LNK (ko gero suvokusi, kad nuosavų programos privalumų jau nebeturi), labai agresyviai pradėjo lipti į tas sferas, kuriose iki šiol tvarkėsi LTV. įvairios valdiškos transliacijos (LNK buvo sugalvojusi transliuoti net Seimo posėdžius), įvairios labdaringos akcijos (ir ne tik “Kalėdų sriuba“), įvairūs, anksčiau komercininkų nedominę koncertai (štai, pvz. LNK organizuoja koncertą su Kauno simfoniniu orkestru) ir kt.

Rezultatas – kadangi visa tai žiurovas yra pratęs žiureti tik per LTV, LNK toks blaškymasis naudos jokios neduoda – reitingai nėra geri (Seimo posedžių transliacijos išvis beveik niekas nežiurėjo), labdaringus renginius žiūri blogiau, nei Radžio koncertus, o vietoj į LNK išėjusių koncertų LTV randa kitus, kuriuos ištikimi pensininkai žiūri taip pat gerai. Skirtumas tik tas, kad tai, kas LTV anksčiau beveik nekainuodavo, LNK kainuoja nemažus pinigus ir neduoda geresnio rezultato.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , ,

Palikite komentarą