SKAIČIAI: KRISTUPAS KRIVICKAS SURIJO KALĖDŲ SRIUBĄ

(Last Updated On: 2020-10-17)

Nors LNK gal būtų ir kitos nuomonės.

Nes nuo 21.42 val. iki 22.47 val. ji buvo lyderė ir čia gerokai lenkė TV3 (duomenys iš TNS).

Tačiau tokio masto reginys su papildomais atrakcionais – ant populiarumo bangos esančia Ugne Skonsmanaite tarsi aviną skutančią Arūno Valinsko ir taip nevešlią ševeliūrą (va, jei kokį Radži taip nurėžus…) ar keliais Ryčio Cicino bisais turėjo visus nešti, rinkdamas 20-25 procentus.

O buvo ne taip…

Dar pastarąjį sezoną iš LTV nugvelbta Maltos ordino Kalėdų sriuba, čia virtusi paramos akcija Mums reikia tavęs iš karto sėdo į duobę kovodama su Kristupo Krivicko Akistata. TV3 naminis prodiuseris keliose laidose pavartęs rankose slaptąsias bylas su visokiomis išklotinėmis ir įdomiai, nors ir ekvilibristiškai padėliojęs faktus, vakar grįžo į aliuzijų žanro džiungles, čia gerokai pasiklysdamas. Aš visiškai sutinku su teorinės prielaidos, kad Lietuvos valdžioje esama pedofilų, galimu pasitvirtinimu, bet daryti tokią išvadą dėl to, kad šitokia nuodėme kažkada buvo kaltinti Latvijos politikai, galima nebent remiantis bendromis baltiškomis šaknimis ir negerais indoeuropietiškais genais.

O toliau judant ta kryptimi, belieka laisvos asociacijos principu prie to prikergti dar ir Vito Lingio nužudymo bylą (nes Borisas Dekanidzė, kaip žinia Jūrmaloj poilsiavo); o nuo čia ir iki Michailo Saakašvilio netoli, nes šio žmona yra olandė, o olandai yra šalia belgų, kurių platumose būta garsių pedofilijos bylų, o Belgijos Briuselis – Europos sostinė, todėl K. Krivickas su sau būdingu aliuzijų ir iliuzijų žaismo lengvumu išnarpliotų dar ir eurobiurokratinių pedofilų mafiją.

Trumpą, dešimties minučių džiaugsmo akimirką LNK patyrė nuo 20.30 iki 20.40, kai TV3 bangomis prasidėjo Dar pažiūrėsim… Tačiau vėliau pastaroji tarsi ožka užlipo į viršų. LNK nieko negalėjo padaryti ir reguliariai pralaimimoje pozicijoje prieš TV3 Moteris meluojančias geriau. Čia atsitiko tradicinė duobė – krista iki 7-8.

Skaityk  UFO NEWS: JEFREMOVAS

Kaip jau minėjau, žvaigždžių lietus ant LNK galvos lijo tik paskutinę renginio transliavimo valandą – kilta ir iki 14 procentų (bet, palyginimui, Moterys meluoja geriau prieš tai siekė 18…).

Nedideli LNK pasiekimai ir dienos auditorijos (share) srityje – įprastinį trečiadienį (prieš savaitę) LNK Kalvarijų kanalui pralaimėjo penkiais procentais, kai vakar – keturiais. Ne pyragai…

Beje, net ir tas procentas sukrapštytas ne iš TV3 – šie beveik nieko neprarado.

Paradoksalu, bet žiūrėdamas į kreives nori nenori padarai išvadą, kad TV3 Moterys meluojančios geriau baudžia ne tik LNK, bet ir Ritos Miliūtės Teisę žinoti. Juk tikrai – elementari ūkiška logika sako, jog netrokštantis žiūrėti muilo operų rimtesnis žiūrovas čia neturi kur dingti ir privalo persijungti kanalą. Persijungia, bet menkai… O baigiantis Panoramai persijungia ir į Lietuvos ryto TV.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 komentarai:

  1. Šiaip | 9 gruodžio, 2010 at 17:20

    Taip ir galvojau, kad Farai pereina į LNK: http://www.lrytas.lt/-12919063681289792966-po-naujųjų-metų-farai-bus-rodomi-per-lnk.htm .

    Please wait...
  2. Nerijus | 9 gruodžio, 2010 at 19:29

    Milušauskas užkariaus LNK eterį pamažu:)

    Please wait...
  3. Šiaip | 9 gruodžio, 2010 at 21:47

    Manau, kas daugiau moka ir kieno sąlygos geresnės pas tą kanalą ir yra einama.

    Please wait...
  4. de facto | 10 gruodžio, 2010 at 06:40

    LNK Maltos show kažkuo priminė Vienos valso balių bado ir maro metu. Visa ta pompastika skurstančių pensiininkų fone kėlė ne pačias geriausias asociacijas. Deja…

    Please wait...

Palikite komentarą