TV3 SUKASI VEIDU Į PENSININKUS

(Last Updated On: 2019-08-20)

Lietuvos perlai

Penktoji būsimojo TV3 sezono naujiena – Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai – laida, kurios žanrą kanalas pavadino realybės šou.

Esame įpratę, kad tokiuose realybės šou ekshibicionistinių instinktų tenkinimui save pasmerkia paaugliai arba paaugliško mentaliteto individai, todėl labai nustebome, kad šou dalyvės pagal laidos taisykles privalės būti vyresnės nei 60 metų amžiaus.

TV3 jau skelbė informaciją apie šou Rožių kerai gamybą, kur 9 garsiausios ir trokštamiausios Lietuvos moterys varžysis dėl tobuliausios vardo. Naujoje laidoje net dešimt naujojo TV3 šou dalyvių bus paskviestos ne tik iš mūsų šešių didžiausių šalies miestų, bet ir iš keturių regionų. Aukštaitija, Žemaitija, Dzūkija, Suvalkija, Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevežys ir Alytus – ‚Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai‘ kūrėjai neabejoja, kad visur galima rasti savo krašto žiburį, kurį galėtų pagaliau pamatyti visa Lietuva“, – apie naująjį šou pasakoja TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Panašu, kad sugebėję išskirti 9 garsiausias ir trokštamiausias Lietuvos moteris iš mažiau gražių, TV3 realybės šou forma bando pateikti save, dar ir kaip paprastų žmonių televiziją, kuriai rūpi ne vien glamūrinių žurnalų herojės. Moterys virš 60 metų, provincija – naujas vėjas šios televizijos prioritetų sąrašėlyje.

uagadugu buvo neteisūs dėl nepaslankaus komercinių televizijų pasturgalio – šalia įprastinės tikslinės TV3 auditorijos nuo paauglių iki keturiasdešimtmečių šią laidą turėtų žiūrėti labai daug realybės šou dalyvių amžininkių – pensinio amžiaus žiūrovių. Kanalui parūpo pensininkų kojinių turinys.

Ta proga turėtų sumažėti pinigų LRT kasoje.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , , , , , , , ,

Palikite komentarą