TV6: “STAR HOLIDAYS” EGZISTUOJA

(Last Updated On: 2019-08-19)

TV6 skelbia, kad:

TV6

Prieš nepilnus porą mėnesių BNS Star Holidays kontekste rašė, kad „Novaturas“ vadovas Vidas Paliūnas sako netikintis „Star Holidays“ pažadais.

(…)

Pasak jo, konkurentų realių žingsnių rinkoje kol kas nematyti, girdėti „tik abstrakčios utopinės deklaracijos ir viešieji ryšiai“. „Abejoju, ar jų investuotojas išvis egzistuoja. Turizmo rinka traukiasi, šios vasaros kelionių pardavimas nukrito apie 20 proc. o kainos – bent 10 proc., palyginti su praėjusia vasara“, -sako V.Paliūnas.

Panašu, kad V. Paliūnas konkurentų neįvertino. Jo žodžiai dabar gali atrodyti arogantiški.

Utopinės deklaracijos virs apčiuopiama TV realybe. Investuoti į šitiek merginų ir vaikinų, kuriuos kartu su filmavimo grupe reiks nuvežti į užsienį, apgyvendinti, maitinti, nes jie turės puikią galimybę ne tik mėgautis kurortinių pasaulio kampelių teikiamais malonumais, užmegzti naujas pažintis, bet ir įgyti kelionių praktikos bei susipažinti su neišpasakyto grožio atostogoms skirtais kraštais.

Tai dideli pinigai. Tokioms išlaidoms sunkiai ryžtasi net galingas ir neutopiškas Novaturas.

Per krizę…

Jei TV3 viešieji ryšiai nepučia dar vieno muilo burbulo.

Palmė

© TV3

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos
Tags: , , , , , ,

5 komentarai:

  1. pacūkas | 28 birželio, 2009 at 10:52

    Jo, Paliūnas savo (tiksliau jau nevisai savo) Novaturą kaip visada kelia į padebesius. Tik įdomu, kodėl visi (!) patyrę “neutopiško” Novaturo darbuotojai perėjo dirbti į tą “utopišką” Star Holidays ir Star Express? Kažkada Novaturas tikrai buvo rinkos lyderis ir kokybišką poilsį organozuojanti įmonė, bet per pastaruosius 1,5 metų liko tik žinomas vardas, o paslaugų kokybė krito 100 km žemiau jūros lygio, neliko nei vieno patyrusio gido, pervežimų metu turistams informacija pateikiama įrašyta į CD, sutartys pertvarkytos taip, kad Novaturas net visiškai nevykdydamas savo įsipareigojimų nėra už nieką atsakingas. Teko girdėti, kad jiems jau prieš pusmetį trūko 5 mln. Lt apyvartinių lėšų, o vienu metu Fly LAL charters norėjo net atsisakyti skraidinti jų turistus dėl susidariusių skolų. Mirštančios gulbės giesmė.

    Please wait...
  2. marjana | 15 spalio, 2009 at 09:55

    labai noreciau padekoti uz kelionia star holidays.Is kurios tik grizau. Ir noreciau padekoti giduj MARTINUJ.

    Please wait...
  3. Gita | 17 spalio, 2009 at 17:45

    Prašau užpildyti šią anketą, jūsų atsakymai man labai padėtų.

    Please wait...
  4. Gita | 17 spalio, 2009 at 17:45

    http://www.publika.lt/apklausa-15-4acf38e361e26.html

    Please wait...
  5. Gita | 17 spalio, 2009 at 17:46

    Prašau užpildyti anketą, kurios nuorodą pateikiau aukščiau, labai man pagelbėtumėte.

    Please wait...

Palikite komentarą