TV3 ATLIEKA MISIJĄ KALINIAMS

(Last Updated On: 2019-08-13)
Sandra Daukšaitė, Inga Norkutė, Evaldas Jaras

Nemylimi © TV3

Panašu, kad TV3 pradėjo dirbti pačioms siauriausioms tikslinėms žiūrovų grupėms. Bent jau tokias mintis perša TV3 spaudos pranešimas, pagal kurį (…) serialas „Nemylimi” turi gerbėjų visoje Lietuvoje. Šis serialas populiarus ir tarp Vilniaus 2-ųjų pataisos namų nuteistųjų. (…) Serialo vykdantysis prodiuseris Rimvydas Martinaitis pasakoja, kad nuteistieji ypač apsidžiaugė dėl 10 minučių pavėlinto transliacijos laiko.

Pagaliau. Pirmas logiškas paaiškinimas, kodėl serialo rodymo laikas buvo paslinktas. Pasirodo lygiai devintą valandą pas juos vyksta patikrinimas, todėl anksčiau vyrai skubiai atlikdavo reikalingus darbus ir bėgdavo žiūrėti šio serialo. Jie beveik niekada nespėdavo pažiūrėti pradžios. Dabar, kai „Nemylimus” TV3 transliuoja 21.10 valandą, pataisos namų vyrai spėja pažiūrėti savo mėgstamą serialą.

Atleiskit, bet kitos priežasties, nei bandymas įtikti kaliniams, nesimato. Paslinktas serialas leidžia save mindyti 10 minučių anksčiau LNK prasidedančiam ir niekur nepaslinktam Kakadu.

Bet, žvelgiant plačiau, kalinius socializuoti bent jau Nemylimų pagalba yra labai sveikintina. Pasirodo, ne tik LRT gali atlikti taurias misijas visuomenei.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Visuomenė
Tags: , , , , , , , ,

Palikite komentarą