TV3 VERSUS LNK BIRŽELĮ: BARTKUMI PER BARTKŲ, SKAISGIRIU PER SKAISGIRĮ

(Last Updated On: 2019-08-19)

Nuo šiandien TV3 ir LNK įsigalioja vasaros (nors gal teisingiau juos būtų pavadinti birželio, nes dar keisis) tinkleliai. uagadugu bandys pasekti programos direktorių minčių piruetus. Tiesa, LTV vasara irgi prasidėjo, bet pilniau ji pasimatys tik nuo kitos savaitės, kai bus pasibaigusios Europos parlamento rinkimų agitacinės laidos. Todėl susitelksime tik ties lyderiais.

Kad ir kaip televizijos skambiais pavadinimais maskuotų savo tikrąsias intencijas, jos matosi plika akimi. Vasarą televizijos taupo, o krizinę vasarą – dar labiau. Todėl, nors, tarkim, TV3 savireklama trimituoja apie Žvaigždžių karą su Mia ir Zvonke, tinklelyje ši laida teužima 50 minučių per savaitę. Na, o kartojamo Dzin – 300.

Dzin

Dzin © TV3

Bent jau kol kas LNK ir TV3 kovoja dviem pagrindiniais ginklais – bene kiekvieną šiokiadienį rodomomis Rolando Skaisgirio Nekviestos meilės (LNK) ir Nemylimų (TV3) serijomis bei panašiu periodiškumu paleistais Sauliaus Bartkaus Kakadu (čia virtusių Superkakadu – LNK) ir Dzin (TV3). Abu pastarieji turėtų būti kartojimai.

S. Bartkui mažiau pasisekė, nes jis plaks save pats. TV3 Dzin rodys 19:10 – 20:10 val. intervale, o LNK Superkakadu padėjo į 19:40 – 20:30 poziciją. Prodiuseriai labai nemėgsta graužti savo reitingų. Čia tas atvejis – ankstėliau TV3 prasidėjusi Dzin pradžioje kovos su R. Skaisgirio Nekviesta meile, o po to bandys stabdyti į priekį dumiančią Superkakadu. Taip galima ir sąmonės susidvejinimu susirgti.

Na, bet programų direktoriams svetimas rūpestis jautria prodiuserių psichika, jų instinktas išgrynintai žudikiškas – perlaužti vienas kitam sprandą visomis įmanomomis priemonėmis. Todėl skaisgiriai ir bartkai yra tik žaisliukai tinklelio įaudrintoje vaizduotėje.

Antra vertus, verkia mažesni prodiuseriai šių rinkos gigantų suvalgyti. Todėl pastariesiems dėl visokių smulkmenų pergyventi tikrai nevertėtų. Yra didesnių nelaimėlių.

Skaityk  RŪTA MIKELKEVIČIŪTĖ IR SALDUS KERŠTAS DĖL ŽIRNELIŲ BALTAJAI MIŠRAINEI

Ir vienos, ir kitos televizijos pagrindinį rėmą sudaro kiekvieną šiokiadienį rodomos laidos – be naujienų laidų ir jau minėtųjų LNK tinklelyje yra dar ir Dviračio šou. Apskritai, LNK trijulė (Dviračio šou, Superkakadu ir Nekviesta meilė) atrodo komerciškai labiau įtikinamai, nei TV3. Abejoju, ar 19:10 val. atsiradusi Dzin sugebės paveržti auditoriją iš Nekviestos meilės. Labai jau lojali šita muilo operų auditorija.

Inga Jankauskaitė, Aldona Vilutytė

Blondinės © LNK

O kam jai 19:40 val. keliauti iš Superkakadu į įpusėjusį Dzin, gali atsakyti tik Jurgis Jefremovas.

Arba tolimesni tinklelio pakeitimai vasarai įsivažiavus.

Asmeniškai pažįstu tuos, kurie bus iki pažaliavimo įpykę ant TV3 – tai serialo CSI kriminalistai mėgėjai.

Serialo eteryje nėra.  Ir tai – visai ne dzin.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 komentarai:

  1. Arunas | 1 birželio, 2009 at 20:09

    Dėl csi – jau kuris laikas dzin. Nuo tada, kai vidury antro sezono nutraukė pirmą daktaro hauso transliavimą. Išėjom į torrentus, megavideo ir niekad nesigailesim. Dabar nauja serija matom su max paros vėlavimu, o ne 2-3 metų, kaip draugystės su TV3 laikais. Jei F-1 transliacijos bus iškeltos į Baltic Sport, manes kaip žiūrovo TV3 nebeturės visai.

    Please wait...
  2. FOO | 1 birželio, 2009 at 20:35

    Nėr ko plėšytis, kai vasarą žiūrimumas krenta, o buvęs geriausias laikas pasislenka į vėlesnį metą. Be abejonės, tragiškas tinklelis, tiems kas turi internetą, visai px tiems, kas jo neturi.

    O kada Triumfo arką pradės rodyt? Bene vienintelis projektas kurio laukiu.

    Please wait...
  3. | 1 birželio, 2009 at 23:33

    žiūriu per LTV “Savaitę”, kurią veda V. Savukynas. Man tai pats geriausias žurnalistas ir vedėjas Lietuvoje. Dėl jo žiūriu šią laidą. O kitos – tai beviltiškas popsas.

    Please wait...
  4. backstage | 2 birželio, 2009 at 14:19

    idomus tas persimalimas 🙂
    reikia nepamirsti dar kad bartkus ir kitur su savim bent teoriskai konkuruoti turetu

    KITAS bei PIRMA KARTA… LANKOSE
    PRIES
    MEILES TRIKAMPI TRIOSKEJE.

    BARTKUS SUVALGYS VISA VASARA, VA DEL KO DAUG KAS PIKTI IR NELAIMINGI 🙂

    Please wait...
  5. mdaa | 3 birželio, 2009 at 15:23

    neber per tv3 anei angelu, anei balsas.lt. apie vyrus dar tik ta laidele liko. tai kokio velnio reikejo trimituoti per visus galus apie menkavertes laideles, kurios truko apie 1 men.. graudu ir beziureti i ta nabage tv3. su lnk ne ka geriau. jungiam lauk ta tv.

    Please wait...

Palikite komentarą