VELYKOS: ŠVENTASIS TĖVAS GANĖ 4 AVIS IŠ 100 GALIMŲ

(Last Updated On: 2020-04-15)

O buvo taip:

Šeštadienį LNK Žvaigždžių duetai išsilaikė prieš TV3 Šeimų dainas.

Sekmadienį LNK 2 minutės šlovės be vargo nugalėjo muzikinę pasaką Dvylika brolių juodvarniais lakstančių.

Pirmadienį TV3 Vaikų balsas įveikė LNK proginę laidą Kai šventė avinai (nors tikrai ne tokia persvara, kaip tikėjosi) ir, kaip teisingai pažymėjo komentatorius Fish, pralaimėjo Kakadu.

Abu kanalus žiūrėjo beveik tiek pat žiūrovų, bet moralinę pergalę pasiekė LNK – TV3 lūkesčiai tikrai buvo didesni, nei rezultatai.

Penkių su puse valandos konjunktūriškai-katalikiška LTV transliacija buvo menko žiūrimumo. Kaip ir visada, žmonėms norėjosi pasižiūrėti, kaip atrodo tiesioginis Šventasis Tėvas, todėl vaizdelis iš Romos kartais pasiekdavo 4 procentus reitingo (tai būtų viena dvidešimt penktoji viso Lietuvos gyventojų televizinio dėmesio, jei staiga jie visi įsijungtų televizorius), bet visa kita (o tai – uagadugu linksniuota dokumentika) pralošė visiems didėlesniems kanalams, o tarp jų ir LRT vadovų nemėgstamo B. Lubio BTV.

Todėl LRT administracijos kai kur skleidžiamą informaciją apie religinių transliacijų kiekio padidėjimo LTV programoje žiūrovinį pagrįstumą leiskite laikyti gudria taikomąja kazuistika, skirta naivuoliams mulkinti.

 

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą