BLOGA BLOGA TV3

(Last Updated On: 2019-08-07)

Šis įrašas buvo kurtas tada, kai TV3 kanalų pakete dar nebuvo TV8. O genezė gana įdomi:

Iš naujo LRTK pranešimo spaudai sužinome, kad TV3 gavo įspėjimą už laiku nepradėtą transliuoti naują kanalą 3+ ir leidimą jį paleisti į eterį tik nuo 2010 metų.

uagadugu labai piktai deklaruoja, kad mums nepatinka tokios tendencijos, nes greitai nebus apie ką rašyti.

Dabar išliesim visą tulžį.

UAB Tele-3 užsidirba kažkur virš 90 milijonų kasmet. Tai yra kiek daugiau, nei LRT metinis biudžetas, sudėjus jos reklamos pajamas ir biudžeto dotacijas. Už šiuos pinigus LRT transliuoja LTV, LTV-2 ir LTV World televizijos programas, tris radijo programas, išlaiko aibę garbingų, Lietuvos kultūrai ir visuomenei nusipelniusių žmonių bei kitų gerų vyrų ir moterų.

O UAB Tele-3 rodo tik du televizijos kanalus TV3 ir TV6. Ir nieko, apart kelių dešimčių pošvariai angliškai kalbančių arogantiškų jaunuolių administracijoje, dar Marijono, Šapro, kelių bulvarines laidas it Užgavėnių blynus kepančių prodiuserių, neišlaiko. O visas pelnas savininkams į užsienį. Sunku buvo atriekti porą milijonų ir pamaloninti Lietuvą vienu nauju kanalu?

Juolab, skirtu moterims, kokio nebuvo.

Pikta.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Rinka
Tags: , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Siggy | 23 vasario, 2009 at 20:06

    Kiek žinau TV3 priklauso vokiečiams,ar ne?
    Nu nwm,bet dėl LTV tai teisingai,nes ta televizija tikrai vertingesnė negu TV3,nes TV3 sugeba parodyti tik debiliškus filmus dešimt kartų tuos pačius,pvz ,,Trys vyrai ir kūdikis" nu ir dar daugelį kitų,tyngiu vardint,o iš istorinių tai kokį ,,Titaniką" parodo ir maždaug vertinga ;D

    Please wait...
  2. alius | 23 vasario, 2009 at 20:47

    beveik vokiečiams:) Tokiems švedams, kurie Londone sėdi. Bet koks skirtumas…

    Please wait...
  3. Koncesija | 24 vasario, 2009 at 15:57

    Koks skirtumas!

    Please wait...

Palikite komentarą