TV3 ŠOKIUS IŠGELBĖS NEBENT LATVIAI…

(Last Updated On: 2019-07-24)
Lauris Reinikis. Kadras iš laidos "Šok su manimi"

Lauris Reinikis © TV3

 

TV3 praneša, kad, cituoju, „Šok su manimi“ pradeda trečiąjį sezoną su tarptautiniu dalyvių desantu: šį kartą ant parketo suksis ne tik žymiausi Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių pramogų pasaulio atstovai.

 

Kai Lietuvos žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, jog vienas iš projekto dalyvių – latvių dainininkas Lauris Reinikis, sujudo ir Latvijos spauda. Kaimyninės šalies žiniasklaidos atstovai itin džiugiai priėmė žinią, kad jų tautietis dalyvaus lietuviškame televizijos projekte, o jo partnere tapo taip pat Latvijos šokėja Aleksandra Kurusova.

Kai girdžiu minint latvius ar estus, visuomet suklustu. Reiškia, pritrūko vietinių argumentų.

O TV3 toliau springsta nuo entuziazmo: „Sulaukiau nemažai skambučių iš Latvijos žurnalistų, jie klausė, kiek vietų filmavimo studijoje bus skirta Laurio gerbėjams latviams. Jie prašo organizuoti keliones autobusu į filmavimus Lietuvoje, klausia, kokie viešbučiai yra arčiausiai televizijos studijos, nes nori iš anksto rezervuotis kambarius“, – latvių susidomėjimu džiaugiasi „Šok su manimi“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

 

Pasak jos, kaimyninės šalies atstovai domisi, kokios galimybės bus tiesiogiai stebėti laidą Latvijoje. „Vienas svarbiausių klausimų – ar bus galima skambinti ir balsuoti už Laurį tiesiogiai iš užsienio. Rodos, visa Latvija pasiruošusi palaikyti savo mylimą dainininką, kuris atstovaus Latvijai Lietuvoje“, – teigia N. Kavaliauskienė.

Kokia žinia! LNK iš TV3 nukalė “Šok su manimi” ikoną Andrių Butkų, o TV3 giriasi kažkokiu niekam nežinomu latviu.

Tai bent radiniai… Šapranauskui teks šokti ar ką…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , ,

21 komentarai:

  1. Hmmm | 7 birželio, 2011 at 17:45

    Siaip soks TV3 netik Reinikis, o ir Genyte, Deivis, Stachura, Meskauskas, Skambinas. Genyte tai isvis is LNK nusvilpe, bet straipsnio nebuvo del to… Kazkaip tentencingai cia.

    Please wait...
  2. uagadugu | 7 birželio, 2011 at 18:10

    Lyginate… Genytės ir Butkaus populiarumą. Straipsnis uagadugu būna tada, kada yra apie ką rašyti.

    Please wait...
  3. nida | 7 birželio, 2011 at 18:18

    Genytės ir Butkaus populiarumas? Mano suopročiu, Genytė yra žvaigždė, o Butkus – toks vienadienis produktas.

    Please wait...
  4. uagadugu | 7 birželio, 2011 at 18:22

    Vienadienis… Tie vienadieniai tą vieną dieną būna tokie populiarūs, kad jokios Genytės neprilygs… Beje, ar ne dėl to vienadieniškumo pastaroji ir į Playboy įlindo?:)

    Please wait...
  5. Kalabokas | 7 birželio, 2011 at 19:02

    Įdomu, jei koks Deivis ar Mantas sugalvotų latvių projekte šokt, ar kokie nors prietrankos iš Lietuvos klaustų kaip balsuot į latvijos televiziją ir kur viešbučių arčiau Rygos rast…

    Please wait...
  6. uagadugu | 7 birželio, 2011 at 20:49

    Kalabokui – kokie penki mėgėjai atsirastų. Ir apie juos kuri nors Latvijos TV rašytų, kaip apie visų lietuvių beprotišką norą pas juos atvažiuoti ir sirgti.

    Please wait...
  7. Nerijus | 7 birželio, 2011 at 19:09

    Genytė buvo penkerius metus LNK žvaigždė, neskaitant LTV laidos, o dabar bus TV3 žvaigždė, ne tik šoks su Sauliumi Skambinu, kuris asocijuojasi su LNK, bet ir vaidins “Moterys meliuoja geriau”. Manau, jei nebus “Tūkstantmečių vaikų”, per šį kanalą dar ves laidą, o nuo žiemos “Chorų karuose” dalyvaus:) Tai tikrai LNK didelis praradimas:)

    Please wait...
  8. Stebiu | 7 birželio, 2011 at 19:18

    TV3 giriasi kažkokiu niekam nežinomu latviu.

    Jeigu uagadugu jo nežino, tai nereiškia kad jis nežinomas. Jo daina bėgu bėgu buvo ir vaikų balse, youtube yra penki skirtingomis kalbomis klipai kurių žiūrovų skaičius tikrai nemažas, šitas latvis super populiarus Latvijoj, bet manau ji tikrai ne vienas ir Lietuvoj jau žino.

    Please wait...
  9. nida | 7 birželio, 2011 at 19:19

    Nerijui…>>>> Mes lyginome Genytės ir Butkaus ekraninio svorio kategorijas. Mano nuomone, Genytė sveria nepalyginti daugiau. Butkus dar vienur kitur epizodiškai pašmėžuos ir dings, o Genytė daug įvairiapusiškesnė, todėl turi didesnes galimybes užimti eteryje tvirtas pozicijas. Įdomu, kokiai auditorijai patinka Butkus?

    Please wait...
  10. uagadugu | 7 birželio, 2011 at 20:44

    Vaikų ir paauglių. Tai – labai įtakingos auditorijos, iš pažiūros neskaitlingos, bet valdančios pultelį ir lengvai įpuolančios į kultinį transą.

    Please wait...
  11. stase | 7 birželio, 2011 at 22:45

    nu, Uagadugu, truputi nugrybavot-Playboy ne Genyte, o Martinkenaite is 69 danguje…

    Please wait...
  12. uagadugu | 8 birželio, 2011 at 00:10

    Gal ir taip, Stase. Man, negrui, tos blondinės visos vienodos. Neskiriu.

    Please wait...
  13. RNG | 7 birželio, 2011 at 23:45

    Jei Burkina Faso negirdėjo Lauris Reiniks, tai nereiškia, kad Lietuvoje jo nežino. Jis stipresnė korta nei burkinosų favoritas Andrius Butkus. Dainininkas, ypač tas, kurio dainos nuolat sukasi lietuviškuose topuose, visada yra didesnis masalas nei kažkieno “padtancovkė” 🙂

    Please wait...
  14. Fishas | 8 birželio, 2011 at 10:00

    Kalabokui,
    Lauris Reiniks Latvijoj yra labai labai didele zvaigzde. Del to kazkas is proto ir eina del jo. O gal tai tik Kalvariju televizijos reklaminiai sauksmai 🙂

    Please wait...
  15. Skaitalas | 8 birželio, 2011 at 12:03

    Kiek galima jiems tą patį per tą patį. Nespėja vienas “Šok su manim” baigtis, o jau kitas prasideda. LABAI, LABAI, LABAI jaučiasi naujų idėjų stygius lietuviškoje televizijoje.

    Please wait...
  16. nida | 8 birželio, 2011 at 13:50

    išgelbės Šapras su Jurijumi. Įdomu, ar šį sezoną jie nenusibos?

    Please wait...
  17. LMG | 9 birželio, 2011 at 20:53

    TV3 giriasi kažkokiu niekam nežinomu latviu.
    Šiame sakinyje uagadugu labai suklydo. L.Reiniks yra labai populiari žvaigždė Lietuvoje. O be to TV3 nesigirtų nežinomomis žvaigždėmis.

    Please wait...
  18. LMG | 9 birželio, 2011 at 20:57

    O A.Butkus tikrai nepakels LNK “Kviečiu šokti” reitingų. Tikrai…

    Please wait...
  19. viesulas | 10 birželio, 2011 at 14:46

    Žinau tą Reinikį, bet kas iš to. Neįdomus jis man. Tiek pat neįdomi ir Genytė. Erzina, kaip ji per “Tūkstantmečio vaikus” globėjišku tetulės balsu mechaniškai atkartoja jai duotą tekstą. Ir kaip ši salonų dainininkė patapo vaikų laidos žvaigžde? Nors turiu pripažinti, šiokia tokia pažanga daroma. Butkus nepalyginamai geriau — tylus, puikiai asistuoja (galėčiau palyginti su aukščiausio lygio bekvokalistu), šalia jo esančioms moterims geba įkvėpti gyvybės. Manyčiau, kad būtent dėl to tariamai antraplanio vaidmens jis taip ir vertinamas.

    Please wait...
  20. K.B. | 19 birželio, 2011 at 14:35

    nesupratau!!! kokiu cia dar nezinomiu latviu??? zmones jus atsimerkit!!! Lauris Reiniks yra populiaresnis uz dabartinius lietuvos atlikejus!!! ir tikrai nemanau kad sutikciau bent viena zmogu kuris bent nebutu girdejes kas yra Lauris Reiniks!!! tai galvokit ka rasot!!! arba daugiau teliko ziurekit!!!! nes nusisnekat kaip nezinau kas!!!!!!!!!!!!

    Please wait...
  21. L.A. | 19 birželio, 2011 at 16:14

    Manau, kad Butkus jau yra nebeįdomus

    Please wait...

Palikite komentarą