ANDRIUS BUTKUS: LNK SPYRIS Į TV3 PASLĖPSNĮ

(Last Updated On: 2019-07-24)
Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė TV3 laidoje "Šok su manimi"

Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus © TV3

 

LNK anksti ryte ištrimitavo svarbią naujieną, kurią TV3 gali prilyginti didelei diversijai, susprogdinusiai jei ne strategiškai svarbų tiltą, tai bent jau tikrai svarbų atraminį stulpą: „Nepatikėsite, bet pasiilgau šokio, – šypsosi vienas mylimiausių Lietuvos šokėjų Andrius Butkus, ką tik pasirašęs sutartį su LNK ir nuo rudens pasirodysiantis televizijos šokių projekte „Kviečiu šokti“. (…) Nors tai bus jau ketvirtas Andriaus šokių projektas televizijose, jis naujojo sezono laukia su azartu. „Tai – ritmas, adrenalinas, naujos pažintys, nauja kompanija, publikos dėmesys, galimybė dovanoti dalelę savęs žiūrovams“, – sako Andrius Butkus.

Maža smulkmenėlė – antrą ir trečią sezoną šokta populiariajame Šok su manimi, kuriam dar šį rudenį LNK pralaimėjo. Toliau LNK rašo: Andrius Butkus savo karjerą TV šokių projektuose pradėjo nuo LNK televizijos šou „Šok su žvaigžde“ , kuriame šoko su dainininke Viktorija Perminaite, vėliau šokti mokė Ingą Valinskienę ir Oną Kolobovaitę. Tačiau keturiskart pasaulio ir penkiskart Europos sportinių šokių čempionas televizijos šou likdavo vos per žingsnelį nuo finalo.

LNK turi ko girtis. Andrius Butkus buvo neabejotinai vienu labiausiai žiūrovus prie ekranų traukusių magnetų Šok su manimi laidoje. Ir, kas turėtų būti svarbiausia LNK, jis – jaunosios auditorijos stabukas, o tos auditorijos servetėlėms žiauriai trūksta.

LNK šiais metais mes didelius pinigus TV3 blizgių perpirkimui?

Įdomus sutapimas, kad visus tris pirmuosius sezonus Andrius Butkus šoko laidoje, gaminamoje Justino Milušausko firmos, kuri, beje, nuo šio rudens nemažą dalį savo aktyvumų permetė iš TV3 į LNK…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, TV istorija
Tags: , , , , , , , ,

7 komentarai:

  1. Šiaip | 20 balandžio, 2011 at 14:57

    Na, nepakeičiamų nėra tik reikia paieškoti, nes yra sočiai tų šokėjų, tik nereikia televizijoms tingėti ieškoti, be to daug yra jaunų charizmatiškų šokėjų, kurie pigiau ir kainuotų ir būtų tinkami ir nenusibodę tv veidai.

    Please wait...
  2. Nerijus | 20 balandžio, 2011 at 19:40

    o aš galvojau, kad Andrius Butkus šoks su Renata Voitechskaja per TV3, tikrai šiam kanalui didelis praradimas, bet manau, jis vilios žiūrovus A lygio žvaigždėmis:)

    Please wait...
  3. Stebetoja | 20 balandžio, 2011 at 20:21

    O čia kokiais nuomonės tyrimo apklausos duomenimis remiamasi teigiant: “Andrius Butkus buvo neabejotinai vienu labiausiai žiūrovus prie ekranų traukusių magnetų Šok su manimi laidoje. Ir, kas turėtų būti svarbiausia LNK, jis – jaunosios auditorijos stabukas…” Klausiu, nes gal iš reitingų tai matosi, ar iš kur kitur, nes asmeniškai niekaip nepasakyčiau, nei, kad jis magnetas, nei, kad JAUNIMO stabukas. Nebent tam jaunimui per 50.

    Please wait...
  4. uagadugu | 20 balandžio, 2011 at 20:34

    Teko kalbėtis su grupele 12-mečių. Jiems Butkus yra akivaizdus stabukas. Jutūbėj labai gerai kotiruojasi.

    Please wait...
  5. Stebetoja | 20 balandžio, 2011 at 20:40

    Ačiū!

    Please wait...
  6. kiaulia | 20 balandžio, 2011 at 22:22

    Pernai vasarą Butkus mokė šokti mūsų kompanijos darbuotojus vasaros šventėje. Tada supratau, kad jis – DIEVAS 🙂

    Please wait...
  7. dejavu | 22 balandžio, 2011 at 08:17

    Viskas logiškaa. Taip ilgai TV išsukinėtas Butkus turi grąžinti į jį sukištą kreditą. AIšku, kad jis nėra nepakeičiamas, bet skola yra skola. Dar porai trejetui metelių jo gyvenimėlis yra ne jo.

    Please wait...

Palikite komentarą