“TU GALI ŠOKTI” NEATSITIESIA

(Last Updated On: 2019-07-24)
Paulius Šinkūnas

Paulius Šinkūnas iš “Tu gali šokti” © TV3

 

Kai prieš savaitę pasibaigė LNK Lietuvos supermiestas, buvo galima tikėtis, jog TV3 apgiedotas ir apdainuotas šokių projektas atsities.

Turėjo būti gerai. Juk užvakar buvo pirmoji tiesioginė laida. Deja, stebuklo nesulaukėme.

Vakar LNK laimėjo 8.4: 5.3 (duomenys iš TNS). Nors rodė tik koncertą Ugnies tramdytojai, kuriame nieko ypatingo neatsitiko: „Atsitiko taip, kaip paprastai būna filmavimuose, – juokiasi aktorius Marius Jampolskis. – Uždegė, pripūtė dūmų ir paliko mane gaisre, o patys nuėjo filmuoti kito epizodo už kampo“.

Pasak aktoriaus, jam pradėjo graužti akis, trūkti oro. Jis stengėsi giliai nekvėpuoti ir būti pasilenkęs, kaip prieš tai buvo mokytas. Aktorius buvo paliktas trečiame aukšte.

 

 

„Laimei, mane pastebėjo ir išgelbėjo Andrius Butkus su kopėčiomis“, – pasakojo Jampolskis, pridūręs, kad jo karjeroje buvo ir ekstremalesnių filmavimų, ypač tada, kai šį rudenį teko filmuotis vandenyje, 5 metrų gylyje be jokios įrangos.

Vėliau dar žmonių gyvybes kasdien didvyriškai gelbėjantys gaisrininkai Ugniagesių dienos proga buvo apdovanoti LNK studijoje. Jiems dainavo Merūnas, Ilja, Deivis ir Renata, V.Vyšniauskas, E.Kaniava, „Thundertale“, „69 Danguje“, „Ugnies šou“ ir kt. Koncertą vedė Goda Alijeva ir Giedrius Leškevičius.

O TV3 keistam renginiui apie gaisrininkus ir kitus į juos panašius bandė oponuoti nuoga drama: šiandien neįsivaizduojantis gyvenimo be šokio Paulius prisipažino, kad žinią, jog yra atrinktas į TOP 14, sutiko tramdydamas ašaras: „Nesu iš tų, kurie, vos kas, tuoj apsiverkia, bet šiame projekte tiek daug emocijų, įtampos ir nuovargio, kad ašaras šluostosi net vaikinai.“

Pauliaus vyriškos ašaros kalvarijoms nepadėjo. Kanalas eina po velnių prieš Žinias, jį servetėlės be gailesčio spardo aštuntą, o dabar dar ir sekmadienio vakaro praradimai.

Skaityk  "2 MINUTĖS ŠLOVĖS": PAPILDOMA INFORMACIJA VIENOS NOMINACIJOS PARAŠTĖSE

Gaisrininkų baladės…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , ,

9 komentarai:

  1. Alina | 10 gegužės, 2011 at 10:37

    šis šokių projektas yra tikrai aukštos kokybės ir šokių ir jame dalyvaujančių žmonių ir vedančiojo prasme (kaip Marijonas suvaldo Juračką!!!) ir dėl to aš visiškai nesuvokiu, kodėl žmonės mieliau renkasi žiūrėti lietuviškų pasenusių ir dar ne tokių pasenusių “žvaigždučių” žiopčiojimus pagal fonogramą…

    Please wait...
  2. ? | 10 gegužės, 2011 at 14:35

    “O TV3 keistam renginiui apie gaisrininkus ir kitus į juos panašius bandė oponuoti…”
    kodel keistam?

    Please wait...
  3. uagadugu | 11 gegužės, 2011 at 08:30

    O kodėl nekeistam?:))

    Please wait...
  4. kas? | 10 gegužės, 2011 at 14:38

    kas cia keisto?

    Please wait...
  5. atas | 11 gegužės, 2011 at 08:35

    Žiūrovai jau prisišoko ilgam. Rudenį šokėjams bus dar liūdniau. Kaip ir tiems, kurie bando persiplėšti tarp talento ir šlovės. Abiems didžiosioms TV reikėtų kreiptis pas kokią būrėją su klausimu ” kas manęs laukia?”

    Please wait...
  6. vaidas | 11 gegužės, 2011 at 09:06

    Kas keisto? Taigi kazkokios profesijos, kazkokia eiline diena bei apgailetinas koncertelis. Dar galejo is varguoliu lita kita surinkti gaisrininku isgelbetiems vaikams, aisku neminint kad 70 procentu atiteks TV, telefono operatoriui ir kitiems “geradariams”.

    Please wait...
  7. a | 13 gegužės, 2011 at 15:28

    Man tv3 rodo pacias neidomiausias laidas,

    Please wait...
  8. wazzup | 16 gegužės, 2011 at 12:41

    Vakar TV3 “Tu gali šokti” buvo sutrypti negailestingai. Tiek LNK, tiek ir su LTV pagalba. Šokis nevež, kaip pasakytų Londone. kas bus toliau???

    Please wait...
  9. viesulas | 16 gegužės, 2011 at 13:23

    Nuoširdžiai palinkėčiau šiai laidai išlikti. Kur kitur gali pasirodyti pogrindiniai šokėjai ir šokių kūrėjai? Emocijos čia tikros. Komisija pakankamai iškalbinga ir kompetentinga.

    Please wait...

Palikite komentarą