TV3 GAUDYS PAGREITĮ DAR PRIEŠ KREPŠINIUI PRASIDEDANT

(Last Updated On: 2019-07-24)
TV3 savireklama

© TV3

 

TV3 prieš kelias dienas sudėliojo taškus savo vasaros tinklelyje. LNK tai padarė dar anksčiau, bet servetėlių tekste buvo tik keli pavadinimai ir deklaracija, kas svarbiausia – Aš myliu Lietuvą.

TV3 skelbia ne mažiau įtikinamas deklaracijas ir riša jas prie šventenybių – krepšinio ir trejybės: trys šou – „Didieji pokyčiai“, „Ūkininkas ieško žmonos“ ir „Pasirink mane“; Trys naujienos – „Vasara pagal Rūtą“, „Be komentarų“ ir „Kartą Pietų Amerikoje“; Trys projektai – „EuroBasket 2011“ apžvalga, „Varom už Lietuvą“ ir 60 tūkstančių krepšinio kamuolių rekordas; Trys serialai – „Meilės triumfas“, „Pagrindinis įkaltis“ ir „Svotai“; Trys galingi įvykiai – Kauno krepšinio arenos atidarymas, Europos vyrų krepšinio čempionato ir TV3 naujojo sezono pristatymas; net dešimt draugiškų Europos vyrų krepšinio čempionato komandų rungtynių – ir tai dar ne viskas, ką TV3 savo žiūrovams paruošė šią vasarą!

TV3 tuo tarpu jau mini ne tik pavadinimus, bet ir dienas, kada jie bus rodomi. Matyt, tam, kad kabinetėlyje Šeškinėje dviese užsidariusių Zitos ir Arūno slaptieji pasikuždėjimai būtų vaisingesni: pirmadieniais (nuo gegužės 30 dienos) TV3 eteryje – vasarinė publicistinė laida „Vasara pagal Rūtą“ (Janutienę), kurioje slapčiausia informacija kaip, už kiek, kur ir ar ilsisi mūsų išrinktieji… Antradieniais (nuo gegužės 31 dienos) – vasaros realybės šou „Ūkininkas ieško žmonos“. Ar pavyks Nijolei Pareigytei suporuoti Lietuvos ūkininkus? Trečiadieniais (nuo birželio 1 dienos) – „Didieji pokyčiai“ su žaviąja Daiva Anužyte-Kasiulaitiene, Radžio gerbėja Raisa Šarkiene, dainininke Vitalija Katunskyte ir kitomis pokyčių išsiilgusiomis šalies moterimis! Ketvirtadieniais (nuo birželio 2 dienos) – dvigubai ilgesnė laida „Nuodėmių dešimtukas“, kurioje – šalies garsenybių nuodėmės, paklydimai, laimės ir vasaros nuotykiai…(…) Nuo birželio 26 dienos „Savaitės komentarus“ sekmadieniais keis Marijaus Mikutavičiaus vedama „EuroBasket 2011“ apžvalga.

Tikslina – pasirodo, nėra tai kokios naujos laidos, o tik rubrikėlės: liepą dar du krepšiniui skirti vasaros projektai – TV3 Žiniose kasdienė rubrika „Varom už Lietuvą“ ir 60 tūkstančių krepšinio kamuolių rekordas!

Sportą simptomiškai pririša prie Vytaro Radzevičiaus ir nesimptomiškai prie kelionių: ir tai dar ne viskas – nuo rugpjūčio 2 dienos TV3 tiesiogiai transliuos net dešimt draugiškų Europos vyrų krepšinio čempionato komandų rungtynių, startuos informacinė pramoginė laida „Be komentarų“ ir Martyno Starkaus bei Vytaro Radzevičiaus nuotykiai „Kartą Pietų Amerikoje“.

Pabrėžia, kas svarbiausia – didieji TV3 vasaros įvykiai – Liepos 6-ąją Kauno krepšinio arenos atidarymas, o rugpjūčio 29 dieną – įvykis, kurio Lietuva laukė dešimtmečius: Europos vyrų krepšinio čempionato oficialus atidarymas drauge su TV3 naujojo sezono pristatymu!

Finalizuoja, suteikia oficialų atspalvį ir apiformina trimis maksimomis: „Tai be jokios abejonės galingiausia vasara per 18 televizijos gyvavimo metų, – sako TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas. – Maksimumas pramogos, maksimumas krepšinio ir maksimumas įspūdžių!

Skaityk  "SUPER L.T." SUKERGTAS SU PORTALU - SAULIUS BARTKUS JAU DREBINA KINKAS?

LNK situacija sunki. Bet nėra beviltiška.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. Juokas | 11 gegužės, 2011 at 09:35

    Juokingai atrodo tas krepsinio kisimas, kai svarbiausia turnyra pavoge is daugelio lietuviu, o siaip manau lnk ziurimiausiu laiku bus populiaresne, kad ir ka tv3 bandytu daryt.

    Please wait...
  2. nežiniukas | 15 birželio, 2011 at 20:10

    Gal žinot koks tos dainos pavadinimas kur groja per šią reklamą ???

    Please wait...

Palikite komentarą