VASARA: LNK GRŪS POPSĄ PO TRISPALVE

(Last Updated On: 2019-07-24)
Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis LNK koncerte

Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis © LNK

Apie savo vasaros programą pranešė LNK.

Kanalui pasirodė svarbu akcentuoti status quo, pabrėžiant kapitalo gimtinę ir šiuo save pateikiant tokiomis spalvomis, kokiomis TV3 niekaip negalėtų nusispalvinti: didžiausias lietuviško kapitalo TV kanalas – LNK televizija – ruošiasi tautiškumo jausmo persmelktam vasaros sezonui, kurio pagrindinė ašis – meilė savo tėvynei.

Aukšta nata virsta konkretybėmis: su šūkiu „Trispalvė vasara“ LNK pristato naują originalų realybės šou „Aš myliu Lietuvą“, vasarą tradiciškai atgimsiantį šiuolaikiniu lietuvišku folkloru tapusį pasimatymų šou „Kitas“, žurnalisto Egidijaus Knispelio parengtą naują tyrimų ciklą „Įvykiai, sukrėtę Lietuvą“ ir juokingų vaizdelių laidą „Pričiupom“.

Svarbi tinklelio naujiena, liudijanti apie kanalo ryžtą išlaikyti sezono pabaigoje įgytą iniciatyvą muilo operų fronte: vasarą taip pat bus rodomas populiarus lietuviškas serialas „Pavogta laimė“ su Lietuvos kino ir teatro žvaigždynu.

Bus specialiųjų renginių: be reguliariųjų laidų ir serialų, LNK rodys ne vieną specialųjį renginį, turintį ilgai puoselėjamas tradicijas – vaikų ir jaunimo muzikos festivalį „Laumės juosta“, už širdies griebiančius „Lietuvos šlagerių karalienės ir karaliaus“ rinkimus ir azartiškąsias „Omnitel 1000 km lenktynes“ iš lietuviškojo pajūrio.

Popso scenos veikėjas deklaruoja norą bučiuotis su apsukria ir gudria popso scenos veikėja: Suvalkijos lygumų dukra Irūna Puzaraitė ir Laikinosios sotinės sūnus Marius Jampolskis čiumpa juokingų vaizdelių laidos „Pričiupom“ vairą ir visą vasarą žiūrovus juokins pristatinėdami pačius netikėčiausius ir juokingiausius vaizdelius.

„Bus smagu, stengsimės dėl žiūrovų – juokausim, linksminsim, ir pasibučiuosim, jei reikės, – juokiasi Irūna, – Mes per „Žvaigždžių duetus“ vienas kitą taip atradom, kad suprantam iš pusės žodžio“.

Marius Jampolskis irgi nieko prieš pasibučiuoti su žaviąja „Studenčių“ lydere Irūna Puzaraite. „Čiupčiau aš ją, bet nelabai ji pričiumpama. Irūna – apsukri ir gudri“, – šypsojosi Marius Jampolskis.

LNK anonsuoja rimtosios žurnalistikos generatoriaus grįžimą į avansceną: rimtosios žurnalistikos atstovas Egidijus Knispelis vasarą sugrįžta į LNK su antruoju dokumentinių filmų ciklu apie rezonansinius pastarųjų dešimtmečių įvykius Lietuvoje: Medininkų žudynes, Sausio 13-ąją, Mirties bausmės vykdymą Lietuvoje, D. Kedžio ir, A.Bružaitės istorijas, „Tulpinių“ gaują, Draučių kaimo tragediją, prokuroro G.Sereikos, Kiesų ir inspektoriaus S. Piskunovo nužudymų bylas.

Filosofuoja apie ateities Lietuvą ir įvardina savo svarbiausią vasaros projektą: tačiau ateities Lietuvą naujojo realybės šou „Aš myliu Lietuvą“ dalyviai įsivaizduoja kitokią – be smurto, be skausmo ir su šviesia ateitimi.

Svarbiausias LNK vasaros projektas „Aš myliu Lietuvą“ – tai realybės šou jauniems, išmintingiems ir neabejojantiems savo meilės Tėvynei tikrumu. Trys tarpusavyje kovojančios komandos aplankys miestus, mažiausius miestelius ir kaimus. Jų tikslas – suburti kuo daugiau žmonių, sujudinti vietos gyventojų sąmonę, prikelti jų tautiškumo jausmą.

Krepšinio karštligei per TV3 it magnetu prilipinus visą žiūrovų dėmesį kanalas žaliuos kartu su ąžuolais: vasaros sezoną vainikuos naujai nuskambėsianti patriotinė daina „Žemėj Lietuvos ąžuolai žaliuos“, žiūrovų LNK laidoje „Lietuvos daina“ išrinkta pačia geriausia daina šalyje. Ją eteryje atliks televizijos žvaigždės ir LNK projektų dalyviai.

Bus linksma.

Please wait...
Kategorijos:  Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. SZ | 29 balandžio, 2011 at 14:58

    Uij… M-1 2009-ųjų vasaros sezonas vadinosi “Trispalvė vasara” :D:D Akmenėlis į TV daržą radijo naudai 😉

    Please wait...
  2. Arūnas | 30 balandžio, 2011 at 12:21

    SZ, ne 2010-ųjų kartais?

    Please wait...
  3. defacto | 30 balandžio, 2011 at 13:38

    Citata: …vasaros sezoną vainikuos naujai nuskambėsianti patriotinė daina „Žemėj Lietuvos ąžuolai žaliuos“, žiūrovų LNK laidoje „Lietuvos daina“ išrinkta pačia geriausia daina šalyje. Ją eteryje atliks televizijos žvaigždės ir LNK projektų dalyviai”.
    Daug teko visokių dyvų regėti, bet kad TV sezoną (kad ir vasaros) vainikuotų iki skausmo nutrinta dainuška – išties didžiulis televizinis atradimas.

    Please wait...

Palikite komentarą