KARALIŠKOSIOS VESTUVĖS: NUO 17 VALANDŲ FIESTOS IKI VALANDINIO “KK2”

(Last Updated On: 2019-07-04)

Net keturios Lietuvos nacionalinės televizijos rytoj rodys didįjį bulvarinį renginį – D. Britanijos princo Williamo ir Kate Middleton vestuves.

Pirmoji apie transliaciją išsiplepėjusi LTV transliuos vestuves nuo dešimtos iki 15.40. Anot LTV, Lietuvos televizija kviečia stebėti transliaciją iš Londono kartu su diplomatijos ir protokolo ekspertais. Studijoje viešės aukšti Vilniuje reziduojantys Jungtinės karalystės diplomatai, Lietuvoje gyvenantys britai, iš Londono tiesiogiai jungsis korespondentai. Juos kalbins transliacijos vedėja Guoda Pečiulytė.

Lygiai tiek pat savo eteryje yra suplanavusi TV3, kuri giriasi partneryste su BBC, bet, kiek teko girdėti, tokiais artimais ryšiais gali jaustis pamaloninti ir kiti kanalai – visi jie gaus būtent BBC signalą, o ne kurio nors kito Anglijos kanalo filmuojamą žaliavą. Nors esu asmeniškai TV3 patikintas, kad kalvarijos turės geriausią variantą. Žiūrėsime.

Prie transliacijos tyliai pritykino ir LNK, pačią transliaciją akivaizdžiai pražiopsojęs ir tik po to nusprendęs taisyti padėtį su specialiąja valandine KK2 laida, kurią servetėlės parodys vakare.

Karališkųjų vestuvių transliavimo čempione reikia skelbti Lietuvos ryto TV. Reitingų pagrandukas su kartojimais parodys net 16 valandų ir 50 minučių! Išskyrus Žinias, jo programoje nebus nieko, kas nekarališka. Kanalas pradės 7.10 val., o baigs 01.20 val. Čia bus parodyta ne tik pati transliacija, kurią, anot Lietuvos ryto TV, komentuos žurnalistas Ramūnas Zilnys, bet ir keli dokumentiniai filmai bei vaidybinis: šventinės „Lietuvos ryto“ televizijos programos akcentu turėtų tapti ne tik lemtingoji akimirka, kai princas Williamas prisieks naujajai princesei Kate Middleton, bet ir ką tik išskirtinėmis teisėmis įsigytas, tikrais faktais apie karališkosios poros meilės istoriją paremtas vaidybinis filmas „Williamas ir Kate. Šimtmečio meilės istorija“.

„Nors princo Villiamo ir Kate Middleton meilės istorija trunka devynerius metus, kino kompanija „Lifetime“ sugebėjo vaidybinį filmą apie juos sukurti per itin trumpą laiką. Džiugu, kad pirmą kartą Lietuvos televizijų istorijoje pasaulinį susidomėjimą sukėlęs, giriamas ir kartu kritikuojamas vaidybinis filmas bus rodomas tokiu pat metu kaip ir didžiųjų pasaulio televizijų žiūrovams“, – džiaugėsi „Lietuvos ryto“ televizijos programų skyriaus vadovė Daiva Andrade Gonzalez.

Pagrandukas padirbėjo iš peties. Nemanau, kad Lietuvos ryto TV pavyks konkuruoti su rinkos milžinais tuose programos intervaluose, kai šie taip pat rodys vestuves, bet kitur, o ypač į vakarą, jo skaičiai gali būti daug aukštesni už vidurkį.

Skaityk  LINĄ KAIRYTĘ PAĖMĖ LNK

Gal ir ne viskas sekasi, bet ambicijų stygiaus šiai televizijai neprikiši.

Please wait...
Kategorijos:  TV istorija, Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Krekas | 28 balandžio, 2011 at 22:35

    Galėtų “Lietrytis” su tuo serialu ir nesigirti, nes nelabai yra kuo didžiuotis nusipirkus amerikoniškai kultūrai skirtą muilą.

    Please wait...

Palikite komentarą