GĖDA: TV3 MIĄ APLENKĖ BTV, VEJASI LTV ir “LIETUVOS RYTO” TV

(Last Updated On: 2019-07-24)
Mia ir Ramūnas Rudokas TV3 seriale "Kas nori nužudyti Mią?"

Kas nori nužudyti Mią? © TV3

 

Vakarykštė biografinio serialo (taip išdidžiai vadina savo keistą padarą TV3)  Kas nori nužudyti Mią? serija kalvarijas panardino į kreivių žemumas, kurių šis kanalas jau daug metų nėra uostęs.

TV3 intervale 20.00-20.29 val. rinko 4.3 procentų reitingo (duomenys iš TNS), kai BTV su savo reguliariomis Žiniomis vožtelėjo iki 5.2. Netoli nuo jų yra ir LTV – jos leisgyvis Savanorių biuras sugebėjo sukrapštyti 3 procentus. TV3 čia junta netgi Lietuvos ryto TV naujienų laidos šnopavimą.

Po Kas nori nužudyti Mią? iš duobės neišsikrapšto ir kitų TV3 prodiuserių laidos – jei jų atlyginimai yra pririšti prie reitingų dydžio, tada norą virtualiai nužudyti Mią, o kartu su juo ir kolegą R. Skaisgirį turėtų puoselėti ne vienas iš jų.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , ,

16 komentarai:

  1. zorge | 4 gegužės, 2011 at 12:57

    Ziauriai, bet teisingai…
    pastebiu, kad BTV zinios pradeda atsigauti… ir info daugiau, ir kazkaip
    ne taip nuobodu kaip prie Janciaus….

    Please wait...
  2. Ingis | 4 gegužės, 2011 at 13:07

    Pakelk stiklely, ir parodyk dugnely. Žiauru.

    Please wait...
  3. Šypsena | 4 gegužės, 2011 at 13:31

    Kažkada rašiau, kad labai laukiu šio serialo. Nes idėja išties super – sujungti realybę su prasimanymu. Maniau, kad gal galima bus kažko pasimokyti iš šio serialo – na, jungimo būdų. O medžiaga tokia, kad net nėra ko mokytis. Man išvis sunku žiūrėti lietuviškus serialus. O šito – net nepajėgiu, iš nevilties kaukti norisi… 🙂

    Please wait...
  4. Ingis | 4 gegužės, 2011 at 14:19

    Šypsena, jei nori pasimokyti neva jungimų būdų, pasisemti idėjų tai pažiūrėk japonų filmą “Big Man Japan”.

    Please wait...
  5. Laurynas | 4 gegužės, 2011 at 16:09

    Na, “geda”, yra pernelyg drasi fraze, skiriama zmonems kurie eksperimentuoja ir dirba. Turbut reiketu nepazinoti, ka reiskia rizikuoti ir dirbti, pries tariant toki apibudinima :). Niekada niekam viskas nebuna sekminga, bet tai nereiskia, kad yra geda

    Please wait...
  6. uagadugu | 4 gegužės, 2011 at 21:57

    Nieko nepadarysi, Laurynai. Juk, kai eksperimentuojantys laimi, jiems ploja katučių, vadina novatoriais ir dalina laurus. Tie, kurie dabar eksperimentuoja nesėkmingai, gal vėliau po šių bandymų pasieks aukštumas – tada tų katučių ir plosime. Na, o dabar – 4.3 praimtaime sezono metu – kaip ir gėda… TV šešiems, tiesa, būtų pats tas, bet ten tą Mią ir reikėjo kišti.

    Please wait...
  7. Šiaip | 4 gegužės, 2011 at 18:41

    Manau, kad geriausias sprendimas būtų serialą perkelti į 18 val., o 20 val. rodyti koki nors serialą, kad ir Vedęs ir turi vaikų.

    Please wait...
  8. bruno | 4 gegužės, 2011 at 20:15

    Šiaip,

    manau, kad Komisaras Reksas sulauktų didesnės sėkmės. Mano asmenine nuomone, perkėlus gerus projektus iš LTV į, pvz, TV3, reitingo koeficientas lygus 2.5 minimum.

    Please wait...
  9. vks | 4 gegužės, 2011 at 20:25

    Jega! Aciu siam serialui! Jis priverte mane tingini paieskot ka dar gero tokiu laiku rodo tv. Atradau vedes ir turi vaiku per tv6. Jega! Tiesa nemaciau nei vienos Mia serijos, nes vien zodis Mia man kelia ikyrejusi sleikstuli, panasiai kaip Yva, Zvonke, Kedys, Venckiene ir t.t.

    Please wait...
  10. Šypsena | 5 gegužės, 2011 at 12:30

    Apie nužudymus. Besiruošiant kurti serialą, reikėjo daugiau mąstyti. Kai serialo pavadinimas “Kas nori nužudyti Mią?”, o Mia rodymo metu gyva – suprantama, kad ir pavadinimas, ir visas serialas tampa pretenzingas, ir ‘nužudymas’ netampa įtampą keliančia tema, greičiau pašaipia, bulvaro pletkų lygio.
    Juolab ‘nužudymas’ ar ‘nužudymo grėsmė’ gan retai tampa įtampa keliančia tema. Pamenate, kaip Seagalas šmaukš-šmaukšt guldo lavoną po lavono, kaip triakš laužo kaklus? O kaip siautėja Švarcas, kulkosvaidžiu guldydamas žmones štabeliais? Ar bent kiek jums gaila tų žmonių? Ar jų mirtys jums bent kiek ką reiškia? Ne, ne, ne. Kodėl? Nes jūs nesusigyvenote su veikėjais (susigyvenote su kilniu Seagalu). Tik jei žiūrovas susigyvena su herojumi, ima jam bent kiek simpatizuoti – tada jo mirtis jam kažką reiškia. Žiūrovas tada ima pergyventi, žus herojus, ar ne? Ir atsiranda įtampa, vis didesnė įtampa, jei didinamas pavojaus lygis.
    Imantis mirties temos – nužudymo grėsmės – pirmiausia turi savęs klausti: kaip, kokiomis priemonėmis priversi žiūrovus susigyventi su heroje, užjausti ją. Kitu atveju, žiūrovai žiūrės kaip mėsininkai į dorojamą mėsą. 🙂

    Please wait...
  11. nida | 5 gegužės, 2011 at 15:08

    linksmiausia dalis, kad Skaisgirys, neseniai deklaravęs, kad jam rūpi savi pinigai, šį kartą juos įmerkė be gailesčio. Jis ne tik sumokėjo, ko gero, nemažą sumą Miai už jos nepakartojamą biografiją, mokėjo jai ir honorarą, surinko žinomus aktorius, kurie už skatikus nedirba, ir manyčiau, laukė hito. Ir žiauriai apsiriko. Pasirodo, mūsų žvaigždės įdomios tik su tikrai skandalingomis istorijomis: kai nueina pasismaginti į svingerių klubą, pakeičia lytinę orientaciją, ką nors papjauna ar išprievartauja. Lygiai kaip ir kokie žmogeliai, nuveikę kokius siaubingus ar skandalingus darbus, sulaukia dėmesio. O šiaip – nulis.

    Please wait...
  12. Pravalas | 5 gegužės, 2011 at 15:31

    O man idomu – kaip sitas projektas pasitrauks is TV3 ? Ar Skaisgirys tikrai nuzudys Mia 10-toj serijoj ? Ar ir toliau tes sita ekzistencija eteryje ? Vargu ar TV3 bosai sutiks. O ir reklamos davejai – ne durni…

    Please wait...
  13. atas | 6 gegužės, 2011 at 08:25

    Gal kas primintų, kas piešia šito šedevro siužetines linijas? Panašu, kad sutaupyta scenaristų sąskaita, iš čia ir visos bėdos. Ko gero, scenarijų rašė pati Mia už tą patį honorarą.

    Please wait...
  14. V | 6 gegužės, 2011 at 09:52

    jei gerai pamenu scenariju raso Domantas Razauskas. Bet i’m not sure. JO tikrai nera scenaristu sarase titruose, bet yra kazkoks feikinis personazas (atrodo). Na, o antras Zilius, ar Ziliukas. Rase scenariju serialui su Mainelyte, TOmkum.. Nebepamenu pavadinimo ir tingiu googlint.

    Please wait...
  15. spyris | 6 gegužės, 2011 at 10:58

    Nida, kai žvaigždė nueina pasismaginti į svingerių klubą, pakeičia lytinę orientaciją, ką nors papjauna ar išprievartauja, nereikia jokių prodiuserių, kad ta informacija ir viskas, kas apie ją aplipdyta, būtų publikos “valgoma”. Prodiuseriai turėtų sugebėti “išspausti vašką” ir be panašių istorijų. Ne tik jų. Ne tik štampofkių. Deja, gerų prodiuserių tenka paieškoti. Gal šis atvejis paskatins pradėti skirti prodiusavimą nuo vadybos?

    Please wait...
  16. Ingis | 9 gegužės, 2011 at 23:09

    Linksmas dizainas: Mijos serialo:
    http://www.serialai.net/images/serials/thumbs/mia480.jpg
    ir ledų “Dione”:
    http://www.islosk.lt/uploads/images/akcijos/4/1_1260982309.jpg

    Please wait...

Palikite komentarą