NAUJA LAIDA: TV3 ŪKININKAMS “ORGANIZUOS” VIENIŠAS MOTERIS

(Last Updated On: 2019-07-29)

TV3 atidenginėja kortas apie savo vasaros arba kito sezono naujas laidas. Kanalas skelbia, kad jau greitai TV3 eteryje – vienas populiariausių pasaulyje projektų „Ūkininkas ieško žmonos“. Milijonus žiūrovų įvairiose šalyse pavergiančiam TV šou reikalingi herojai. Tad jei esate vienišas ūkininkas, nepraleiskite šanso susirasti svajonių moterį.

Trumpas įvadas: Ūkininkas ieško žmonos yra iš tiesų vieno garsesnių pasaulio formatų Farmer Wants a Wife lietuviškas atitikmuo. Tiesa, šios idėjos žydėjimas pasaulyje jau praeityje – laida debiutavo prieš dešimtmetį, dar 2001 metais britų komercinio transliavimo lyderio ITV bangose (nors kruopštesni formatinių idėjų archyvarai yra užfiksavę labai panašų prototipą, šveicarų Bauer sucht Bäuerin, rodytą šveicarų visuomeninio SRG SSR bangomis dar 1983 metais…), o po to paplito po pasaulį ir buvo transliuojama televizijų – savo šalių rinkos lyderių – RTL (Vokietija), TV4 (Švedija) ar Nine Network (Australija), pastaraisiais metais pradėjo plisti į Centrinę ir Rytų Europą, o iš Baltijos šalių 2007-aisiais rodyta Estijoje (Kanal 2). Beje, įdomu, kad lietuviškasis TV3 bus, berods, pirmasis Viasat grupės kanalas, kuris ruoš lokalinę Farmer Wants a Wife versiją.

Tokios laidos trumpai ir drūtai vadinamos piršliavimo arba, jei kam pagedusiam bus patogiau, savadavimo šou. TV3 kviečia: projekte dalyvaujantys ūkininkai turės unikalią galimybę susipažinti su įvairiomis ir taip pat vienišomis moterimis, dalyvauti pasimatymuose, o labiausiai patikusias kandidates pasikviesti į savo ūkį. Maža to, projekto rengėjai naujoms poroms dovanos romantiškas keliones į egzotiškus kraštus. O kuris darbuose paskendęs ūkininkas nesvajoja nors trumpam atsikvėpti ir galbūt pirmą kartą išvysti palmes, šiltą jūrą… Ir dar su svajonių moterimi!

Šiaip jau nieko unikalaus – laida parazitaus ant miestietiškų mąstymo klišių – mėšlą kasdien mėžiantis kaimietis tarsi ir turėtų būti sudurtas su karalaitėmis iš miesto – lakuotais nagais ir dirbtinėmis blakstienomis. Klišės neturi pagrindo – šiuolaikinio kaimo mechanizuotas ūkininkaitis mėšlą mato ne taip jau dažnai, būna studijavęs užsienyje, internete naršo su hakerių įgūdžiais, o jo pajamos Europos Sąjungos paramos dėka ir miestiečių lenkia.

Skaityk  BREAKING NEWS: „VELNIO ADVOKATAI“ PAKEITĖ DEKORACIJĄ

Šou gamins daug darbo TV3 eteryje pastaraisiais metais turintis prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, TV istorija
Tags: , , , , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. Nerijus | 29 kovo, 2011 at 11:33

    Ir dar viena TV3 naujiena http://pramogos.delfi.lt/eteris/nauja-sou-verslo-dilema-kas-nori-nuzudyti-mia.d?id=43744099

    Speju pries LNK “Jausmu miesta” varzysis:)

    Please wait...
  2. Šypsena | 29 kovo, 2011 at 17:36

    Įtariu, kad moterys bus tikros, o ‘ūkininkai’ bus dirbtiniai, suvaidinti, įsikūrę ne savuose ūkiuose. Tik tokiu atveju bus įmanoma laidą žiūrėti. 🙂 O kas bus moteriai, kuri patikės, kad ūkininkas tikras? 🙂

    Please wait...
  3. ukinikas | 30 kovo, 2011 at 15:10

    Itariu samas ar tv3 kaip ir skaisgirys galejo prasisukti su pinigeliais tarkime is zemes ukio ministerijos ar pan.

    Please wait...
  4. Indrė | 5 balandžio, 2011 at 20:08

    Kokia daina groja,kaip reklamuoja si realybes sou? 🙂

    Please wait...

Palikite komentarą