BARTKUS NEATSILAIKO PRIEŠ ŽIČKAUS “GLAMŪRUS”

(Last Updated On: 2019-07-29)
Vytautas Rumšas laidoje "Gyvenimas yra gražus"

Gyvenimas yra gražus © TV3

 

Vienu aštresnių TV3 ir LNK susikirtimų pirmadieniais yra Sauliaus Bartkaus infošou manufaktūros eilinės laidos Kažkas atsitiko ir TV3 bangomis dirbančio prodiuserio Edvardo Žičkaus, berods, vienintelio projekto Gyvenimas yra gražus, konkuravimas tinklelyje.

Kažkas atsitiko moto, anot betabu.lt svetainės yra žvaigždžių gyvenimo aktualijos: kas skiriasi? Kas ką perka ir už kiek? Kas su kuo miega? Viskas smulkiai, aiškiai, šmaikščiai ir iš pirmų lūpų – laidoje apie žvaigždžių gyvenimą „Kažkas atsitiko“.

Laidą veda įdomiausias Olialia blondinių kontoros veidas Oksana Pikul ir be galo linksmos nosies aktorius Karolis Sakalauskas, atkeliavęs į Kažkas atsitiko po kai kam gal ir kultiniu tapusio Dzin numarinimo.

Vertinčiau šią laidą kaip šalutinį KK2 produktą, arba, jei norisi tauriau, pastarosios kiek sugyvenimabūdintą plėtinį, iš tų gyvenimo būdo istorijų dar ir savaip pasišaipantį.

Tuo tarpu E. Žičkui jo laida – jokiu būdu ne šalutinis, o pats pagrindiniausias daiktas, traktuojamas be galo rimtai. Humoro jausmo čia geriau neieškoti – laida puikiai įsipaišo į anekdotiškojo lietuviškojo bulvaro tradiciją, kuriame elitu tampama todėl, kad gausiai mirgama spalvotų žurnalų, taip pat laikančių save elitu, puslapiuose. Tokioje terpėje nejuokaujama – žmonės ten rimti ir be galo įsijautusiai bei susirūpinusiai traktuoja savo padėtį bulvarinėje visuomenėje. Glamūrus pristato Vytautas Rumšas, išvaizda puikiai atitinkantis šiai laidai taikomus gražius kriterijus, į kuriuos aprioriškai įspraudžia dar ir pavadinimas Gyvenimas yra gražus.

Laida eteryje pasirodo iškart po to, kai LNK bangomis baigiasi Rūtos Mikelkevičiūtės Nuo… Iki…, kur, ironiška, redaktoriumi septynerius metus tas pats E. Žičkus dirbo. Nors Nuo… Iki… yra kiek mažiau glamūriška, bet stilius – panašus. Surizikuosiu teigdamas, jog viena šalutinių ir neplanuotų LNK laidos funkcijų yra sukoncentruoti gerą puokštę panašių savo pomėgiais žiūrovų ir įteikti ją E. Žičkaus laidai.

Skaityk  LNK PAVASARIOP TARSI VAMPYRAS ČIULPS TV3 SYVUS

Tuo tarpu S. Bartkus pasišaipė iš E. Žičkaus, savo glamūrinei laidai suteikdamas pavadinimą Neišgalvoti gyvenimai

Pašaipos pašaipomis, tačiau pagal viso sezono reitingų vidurkį Gyvenimas yra gražus reitingais laimi prieš Kažkas atsitiko 12.5:10.6 (duomenys iš TNS).

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Šiaip | 28 kovo, 2011 at 15:53

    Naujas projektas: http://pramogos.delfi.lt/eteris/naujas-tv-projektas-iesko-vienisu-ukininku.d?id=43710719

    Please wait...

Palikite komentarą