“KK2” vs “MOTERYS MELUOJA GERIAU”: PIRMASIS PAPŪGŲ KIRTIS NEBUVO SĖKMINGAS

(Last Updated On: 2011-02-08)
"KK2" vs "MOTERYS MELUOJA GERIAU": PIRMASIS PAPŪGŲ KIRTIS NEBUVO SĖKMINGAS

KK2 © LNK

Pirmadienis buvo ženkli diena ne tik dėl eterio bangomis vienas prieš kitą visomis beletristinėmis subtilybėmis mosikavusių naujų LNK ir TV3 serialų, bet ir dėl to, kad storais kaklais bei šerpetotomis uodegomis susikibo rinkos dinozaurai. Į devintą valandą nukelta KK2 testavo Moterų meluojančių geriau (MMG) tvirtybę. Testo trukmė – keturios dienos, dvikovos peripetijas seksime užgniaužę kvapą.

Moterys meluoja geriau yra reguliarus labiausiai žiūrimų laidų trejetuko narys, o KK2 neiškrenta iš pirmojo dešimtuko ribų.

Pirmasis susikibimas parodė, kad MMG yra kietas riešutėlis ir savo pozicijų be kovos neužleis niekam. Vakarykštėje serijoje puikavosi Vytautas Šapranauskas, kurio vaidybos kiekviena frikcija – ypatingai laukiama, o ir Atlanta į save kimšo įvairiaspalvius salotų lapus daug ilgiau, nei savo debiute. Beje, Atlantos vaidinamą personažą (ar personažę – susipainiojau) galų gale nutrenkė automobilis, o prieš tai ją konsultavęs ir, berods, įsimylėjęs astrologas, vietoj to, kad tekinas bėgtų padėti, sugebėjo tik suvapėti ar aš nesakiau, kad reikia saugotis… Tikras humoro serialas tas MMG.

O tas dvidešimt minučių, kur KK2 ir MMG programoje tiesiogiai persidengia  (intervalas 21.10-21.30 val.), MMG laimėjo didele persvara. TV reitingai rodo, kad rezultatas yra 8.5:15.6 KK2 nenaudai (duomenys iš TNS). Nesakysi, kad KK2 nesistengė – gariūninių varguolių mitingo užkulisių expose buvo įdomus, tačiau tas ilgas reportažas apie Tautvydo Barščio namo interjero ir buities subtilybes man nebuvo įdomus. Antra vertus, kokioms visas turtuolių gyvenimo detales į save tarsi siurblys Čaika siurbiančioms Žmonių skaitytojoms tokie dalykai gali atrodyti be galo svarbūs.

Neturiu supratimo, ko LNK iš KK2 devintos valandos pozicijoje tikisi, bet, lyginant su paskutinio būtent čia ketvirtadienį parodyto Žvaigždžių klubo rezultatais, pažanga yra. Žvaigždžių klubas tas dvidešimt minučių nuo MMG atsiliko devyniais procentais (7.3:16.3), kai KK2 nuo MMG – 7.1.

Skaityk  TRANSLIACIJOS GRIŪTIS: AIDO PUKLEVIČIAUS KOMENTARAS DĖL "AUKSINIŲ SVOGŪNŲ"

Galima prognozuoti, kad su mažiau čia įsitvirtinusia, apie save turėsiančia priminti kriminalinio serialo trečiąja dalimi – Pasmerktais, MMG vietoje pasirodysiančiais kitą pirmadienį, KK2 tvarkytis bus lengviau.

Bet snapo kirsti neduočiau.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , ,

7 komentarai:

  1. KK2 | 8 vasario, 2011 at 16:30

    Kantrybės. Viskam savo laikas. Niekas stebuklo ir nesitikėjo. Apšildysim ir šią poziciją. Pasikaposim. Bus linksma.

    Please wait...
  2. raudonas žvirblis | 8 vasario, 2011 at 18:16

    Vakar KK2 – 8.5, kai praėjus pirmadienį turėjo 17.2. Netikėjau, kad taip smarkiai gaus.

    Please wait...
  3. kestutis d | 8 vasario, 2011 at 22:51

    ei, kk2, pis on ju, kadangi kalbejot apie ‘isdulkinta ir istratinta Lietuva’, kai turesiu telemtetra, specialiai ziuresiu jusu konkurentus

    Please wait...
  4. zorge | 9 vasario, 2011 at 08:27

    KK2 sako KK2 zino 🙂 bet faktas, kad pensijonas eina miegot ~21 val. tai akis bado 🙂
    O KK2 juk pensijonas pagrinde ir ziuri. Ar as neteisus? Pataisykit jei nusisnekejau…

    Please wait...
  5. To zorge | 9 vasario, 2011 at 13:19

    Taip žiūri ir pensionas. Tačiau bendras vaizdas yra toks, kad “Drąsos kainą” daugiau žiūrėjo neturtinga kaimo ir miestelių jaunuomenė.

    Please wait...
  6. zorge | 9 vasario, 2011 at 15:10

    To betabu.lt
    As apie batus – Jus apie ratus 🙂

    Please wait...
  7. TV3-JŲ MOTERYS NUKENKSMINO “KK2″. KAIP SEKSIS SU “PASMERKTAIS”? | uagadugu

Palikite komentarą