LINAS SAMĖNAS PAKEITĖ AMPLUA

(Last Updated On: 2020-11-11)

Tęsiu čia pradėtą naujametinių tinklelio naujienų apžvalgą. LNK kaip ir TV3 kol kas neskuba su didžiaisiais savo savaitgalio šou, bet šiokiadieniais permainų esama.

Viena jų – kvaziserialo Iki pasimatymo, mama pabaiga. uagadugu daug apie tai rašė – iš TV3 į LNK perkeltai kasdienei parduotuvių tinklo Iki rinkodaros priemonei, kurios pagrindinė etiketė – Linas Samėnas, buvo bandyta pritaikyti vaidybinė formulė. Eksperimentas baigėsi žiūrovine nesėkme – nepaisant prodiuserių iš Freaky Production House aktyvių pastangų, laidos rodymo metu LNK reitingų kreivės krisdavo į duobę. Laida buvo lėtai sukama link labiau įprasto virtuvinio šou kol galų gale netgi pakeitė pavadinimą ir tapo Susitikime virtuvėje – vėl su iki viduryje žodžio. Kaip teigia LNK, laidoje dirbs penki virtuvės šefai, tačiau ne kartu, o po vieną – skirtingomis dienomis. Daugiau nelabai yra ką rašyti – kiekvieno virėjo vartojama receptūra ir profilis, be abejo, skirsis, todėl visi žiūrovai ras sau kažką skanaus, o L. Samėnui paliktas penktadienis, kur pastarasis, anot LNK, mokys žiūrovus, kaip pasigaminti įmantresnius, netradicinius patiekalus, kaip suderinti nesuderinamus skonius ir namų sąlygomis pigiai pasigaminti patiekalą, už kurį restorane paklotumėte kelias dešimtis litų.

Į LNK eterį atkeliavusiais Farais LNK bandys pagerinti savo skaičius trečiadieniais po FTB. Tą vakarą LNK atrodys gerokai kriminalizuota – FTB taip pat dažniausiai remiasi kriminaliniais įvykiais.

Farai iš savo įprastinės pozicijos išstumia Žvaigždžių klubą, kuris keliauja į ketvirtadienio 21.10, kur kitur šiokiadieniais rodomas neilgalaikis Pričiupom, panašu, greitai iš eterio dingsiantis ir užleisiantis vietą naujam LNK serialui Pavogta laimė. Ar su juo kartu dings ir Žvaigždžių klubas, netrukus pamatysime.

Please wait...
Kategorijos:  Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą