ROLANDAS SKAISGIRYS SKUBA Į PAGALBĄ

(Last Updated On: 2020-11-11)

Rinkos lyderis su Naujųjų naujienomis įsivažiuoja lėtai ir iš savaitgalio tinklelio kol kas sužinome tik tai, kad penktadienį po Žinių programoje atsiranda Vaikų balso 2011 reguliarios laidos, kurias kartu su Mindaugu Stasiuliu ves Neringa Čereškevičienė.

Mindaugas Stasiulis, Neringa Čereškevičienė

Vaikų balsas 2011 © TV3

Pastarosios asmenį kanalas įvairias būdais stumia įtalpindamas į įvairias laidas – nuo pokalbių (Kodėl?) iki gyvenimo būdo (Gyvenimas yra gražus). Tas stūmimas neatrodo labai natūraliai – dar daugiau – matosi pritemptumas. Greitai išvysime, ar vaikų favorizuojamam kanalui pavyko pritaikyti prie savo reikmių irgi su vaikais siejamą, bet kartu ir naftalininio LRT kvapo prisigėrusį N. Čereškevičienės įvaizdį.

Kita svarbi naujiena yra Širdžių paklydėlių serialo pabaiga ir Naisių vasaros antrojo sezono pradžia. Širdys paklydėlės nors ir garantavo kalvarijoms pirmavimą prieš prasidedant geriausiam tinklelio laikui, tačiau jo reitingai Naisių vasarai neprilygo, todėl pastarojo, su politiku Ramūnu Karbauskiu glaudžiai siejamo serialo starto TV3 turėjo laukti su nekantravimu, o LNK su baime. Ko gero, nėra prasmės minėti, kas yra jo prodiuseris, bet priminsiu nežinantiems. Aišku, kad tai tvirtai į TV3 televiziją įsismelkęs serijinis serialų kepikas Rolandas Skaisgirys.

Pastarasis gavo dar ir naujos chaltūros. Tai ketvirtadienį vietoj į LNK išmigravusių Justino Milušausko Farų tinklelyje planuojama Skubi pagalba 112. Būsiu suklydęs anksčiau pavadinęs naują laidą prodiuserio bandymu suvaldyti naują žanrą. Skubi pagalba 112 bus taip vadinamo recovery TV produkcijos atstovė Lietuvos padangėje. Recovery, arba atkuriamoji dokumentika šiuo atveju yra suvaidintos realiai nutikusios istorijos, realybėje nepasibaigusios tragiškai tik todėl, kad jų herojai ir herojės paskambindavo Bendrosios pagalbos centro telefono numeriu. Šis centras, panašu, ir yra laidos rėmėjas bei iniciatorius, o R. Skaisgirio firmai ją kurti bus lengviau, nei kam kitam – vaidyba paremta Skubi pagalba 112 turėtų būti lengvas kąsnis šalia dešimčių ir šimtų per metus susukamų serialų serijų.

Please wait...
Kategorijos:  Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Šiaip | 3 sausio, 2011 at 12:53

    Anonsuojama, kad šeštadieniais bus rodoma animacija. Bus įdomu pamatyti ar seksis kovoti multikams su Žvaigždžių duetais, ar ne.

    Please wait...

Palikite komentarą