LTV: DAILUSIS ČIUOŽIMAS PAPJOVĖ LTV REITINGUS

(Last Updated On: 2011-01-28)

Dailusis čiuožimas ir taip žiūrovų nelepinamai LTV kiša koją. Bene visą Europos dailiojo čiuožimo čempionatą transliuojanti LTV bent jau pirmosiomis dienomis prarado labai daug auditorijos.

Štai, palyginę pastarąjį trečiadienį su ankstesniuoju, rasime, jog LTV žiūrovų auditorijos dalis žiūrovų dėmesio pyrage sumažėjo 26.4 procento (nuo 11.4 iki 8.4), o ketvirtadienį – 27.4 (nuo 11.7 iki 8.5) (duomenys iš TNS).

Tai yra neraminanti tendencija. LTV visuomet apsimokėdavo transliuoti sporto ir bet kokius kitus globalesnius įvykius. Jų dėka Nacionalinis transliuotojas gali pritraukti daug papildomos žiūrovų masės, paprastai tūnančios komerciniuose kanaluose. Tiesa, pastaruoju metu būta blogų ženklų. Sausio 13 dienai rengtos transliacijos praėjo nežiūrimos, o ir sportas, vienas LTV išsigelbėjimų, į viršų nepatempia.

Dėl to kalta ir pati LTV – susiviliojusi sublicencijavimo teikiamomis gėrybėmis televizija prarado ekskliuzyvaus, gerbiamo transliuotojo aurą. Tiksliau, išmėtė kažkur tarp LNK ir Sport1.

Tiesa, stebint kreives, labai aiškiai matosi, jog šį kartą LTV labai pakenkė dar ir tai, kad čempionato transliacijomis ji tarsi smailiomis pačiūžomis nusipjovė savo pagrindinį reitingų dyzelį į pavakarę, kur narsiai kaunasi Volkeris, Teksaso reindžeris, Senis ir Šiandien.

Autokastracija, vadinasi.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka, Sportas
Tags: , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. LTV SU DAILIUOJU ČIUOŽIMU MUŠA ANTIREKORDUS | uagadugu

Palikite komentarą