ROLANDAS VILKONČIUS PASKERDĖ “ŠREKĄ”

(Last Updated On: 2021-04-14)

Šeštadienį debiutavęs penktasis Žvaigždžių duetų sezonas į miltus sumalė populiarųjį Šreką, kuriuo TV3 bandė numalšinti LNK laidos blizgesį.

Laida, jau penktą kartą padedanti LNK atsistoti ant kojų, kai TV sezonas persirita į antrą pusę, ir šį kartą nenuvylė. Žvaigždžių duetų reitingai buvo nokautuojančiai aukšti – 19.2 procento (apie 650 tūkst. žiūrovų), kai Šrekas rinko niekingus 7.7  – t.y. beveik tris kartus mažiau (duomenys iš TNS).

LNK pavyko perimti pirmavimą ir šeštadienio visos dienos auditorijos išklotinėje – 25.8% prieš TV3 16.9. Dar prieš savaitę TV3 pirmavo – 19.5 prieš 15.3. LNK šoktelėjo dešimčia procentų, kai TV3 nukrito keturiais.

Jau darosi aišku, kad ne paties ryškiausio spindėjimo žvaigždėmis užpildyta Chorų karų paletė neturės galimybių pasipriešinti LNK laidai. O dar, kaip ir pastarąjį sezoną, su jais vėluojama kelias savaites. Per tą laiką Žvaigždžių duetai įgaus tokį pagreitį, kad prieš jų raketą Chorų karai atrodys lyg kolektyvinio sodo karutis. Kolektyviškai naudojamas. Atrodys linksmai, girgždės, siūbuos, bet važiuos netoli.

Ieva Šimukauskienė, Radži

Ieva Šimukauskienė ir Radži © LNK

Žvaigždžių duetai atrodė stipriai nepaisant to, kad laidai nevedėjauja populiarioji Inga Jankauskaitė. Ją pakeitusi Ieva Šimukauskienė košės nepagadino, o gal ir atvirkščiai – atvirai šnekant, nesitikėjau, kad bus taip gerai. Šalia jos ir Rolandas Vilkončius, kurio duetas su Inga Valinskiene laidoje Kviečiu šokti buvo neorganiškas ir blankus, atrodo atgijęs – sąmojo atsirado.

Jei TV3 nesusigriebs, pasikartos istorija, kuri buvo prieš metus, kai kanalas, kilęs iki Naujųjų Metų, po to iki birželio iššvaistė savo pranašumą.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , ,

18 komentarai:

  1. Šiaip | 17 sausio, 2011 at 15:50

    Iš anonsų galima suprasti, kad TV3 šeštadieniais rodys animaciją, o Chorų karus perkelia į sekmadienį. Kiek supratau Chorų karai prasidės vasario 13 d., nes taip skelbia anonsas.

    Please wait...
  2. uagadugu | 17 sausio, 2011 at 15:56

    Anonsas neturėtų meluoti, bet skirtumas labai nedidelis – prieš Supermiestą irgi bus pavėluota.

    Please wait...
  3. Šiaip | 17 sausio, 2011 at 16:05

    Sutinku. Bet manau, kad Eurobasket 2011 burtų traukimo ceremonija turėtų laimėti prieš Supermiestą.

    Please wait...
  4. Stebiu | 17 sausio, 2011 at 17:34

    Kažin dėl to supermiesto, kaip ir anksčiau sakiau sausį tai jis turėtų tiek žmonėms, tiek burtais pralaimėt, na o vasarį tai kas čia jau žino

    Please wait...
  5. Nerijus | 17 sausio, 2011 at 18:54

    naujas žingsnis TV3, šeštadieniais rodys tik filmus, manau, sekmadieniais “Chorų karai” turėtų laimėti nei “Supermiestas”;)
    O dėl Ievos, tai pats nustebau, kad taip gerai veda:)

    Please wait...
  6. de facto | 17 sausio, 2011 at 20:21

    Nebūkim juokingi. Nereikia personalinių emocinių vertinimų. Visus TV savininkų iškeltus rodiklius apsprendžia metiniai rezultatai. Jei TV3 metus baigė taip, kaip buvo numatyta, kam šaudyt iš patrankos į žvirblius metų pradžioje? Koks reklamos poreikis ir pajamos sausio-vasario-kovo mėnesiais? Nereikia barstyti “perlų kiaulėms” kaip teigia Šv.Raštas. Turtingas ne tas, kuris sėja, o tas, kuris pjauna…

    Please wait...
  7. uagadugu | 17 sausio, 2011 at 20:47

    Nu taip. Pabaigė metus pelningai ir sausio pirmą nusprendė, ką darys sausį-kovą-vasarį. Šiaip jau gerokai anksčiau tie reikalai televizijose planuojami.

    Please wait...
  8. de facto | 17 sausio, 2011 at 21:02

    Uagadugu, o tai rudens sezono pradzioje nesimatė, kurlink viskas krypsta? Atsiprasau, bet… pats suprantat

    Please wait...
  9. uagadugu | 17 sausio, 2011 at 21:19

    Man tos paslėptos (ar ne) intencijos nėra labai svarbios – jei kanalas konkrečioj pozicijoj gauna į kaulus, reiškia jis gauna į kaulus. O jei rinkos lyderiui patinka gauti į kaulus, tada dar įdomiau.

    Please wait...
  10. Vygis | 17 sausio, 2011 at 22:28

    Nesuprantu kam dar įdomūs tie išsisėmę, neprofesionalūs, banalūs ir t.t. ir pan. duetai, arba lendantys į žiurovo užpakalį (be muilo) vedantieji. Viskas čia, pradedant nuo dainavimo taip dirbtina, nenatūralu, perspausta. Ir ką veikia tokie profesionalai kaip Katkus ir Juozapaitis joje? Man tai atrodo gėda tokiems profesionalams turėtų būti tokioje pigioje pagal formatą laidoje tupėti ir išsidirbinėti pagal prodiuserių nurodymą. Iš kitos pusės, kai nėra ką daugiau žiūrėti, tai bepigu tokiai laidai reitingus auginti. Kas liečia chorų karus, tai jau praėjusiais metais nieko doro ta laida nepasiekė, tai kam TV3 vėl lipa ant to paties grėblio? Na bet tokių laidų, kurios rodomos kosmetiškai kasmet ką nors pakeičiant, bet neturi arba turi mažai žiūrovų lietuviškose TV – per akis. Lauksim grįžtant didžiojo Valinsko su Taip ir Ne 🙂

    Please wait...
  11. uagadugu | 17 sausio, 2011 at 22:42

    Jo, tikrai… Laukiant sau be galo didelio Valinsko.

    Please wait...
  12. de facto | 17 sausio, 2011 at 22:50

    Pripažįstu, klydau. Matydamas nuolatinę uagadugu argumentaciją TNS duomenimis, leidau sau suprasti, kad čia vyksta ne tik bendra, bet ir tam tikrų tikslinių grupių analizė. Perskaičius išraišką “rinkos lyderiui patinka gauti į kaulus” supratau, kad…nieko nesuprantu. Ta proga siūlau paanilzuoti Lietuvos nacionalinio radijo auditorijos TNS duomenis. Ten jis yra taip pat “rinkos lyderis”. Deja, ne itin patrauklioje , nors žiauriai skaitlingoje amžiaus grupėje. Uagadugu, vaidinam protingą, ar retkarčiais pjaunam grybą?:)

    Please wait...
  13. uagadugu | 17 sausio, 2011 at 23:00

    Apie “Lietuvos nacionalinio radijo auditorijos TNS duomenis” ir ten, kur LRT lyderiauja esu ne kartą rašęs. de facto, neverskite galvoti, kad esate trolis – blogosferoje tokiais vadinami tie, kurie ginčijasi ne tam, kad atrastų teisybę, o tam, kad ginčytųsi. Bijau, kad tokioms polemikoms neturiu laiko.

    Please wait...
  14. uagadugu | 17 sausio, 2011 at 23:12

    Jūs man nusibodot – eikit po velnių.

    Please wait...
  15. de facto | 17 sausio, 2011 at 23:09

    Citata: Man tos paslėptos (ar ne) intencijos nėra labai svarbios – jei kanalas konkrečioj pozicijoj gauna į kaulus, reiškia jis gauna į kaulus. O jei rinkos lyderiui patinka gauti į kaulus, tada dar įdomiau.
    Klausimas: čia aš-trolis? Kai intencijos nėra svarbios-čia aš ginčijuos? Kas čia nori atrasti teisybę, o kas parodyti savo galimybes turėti atskirą diskusijų lauką?

    Please wait...
  16. Agnė | 29 sausio, 2011 at 21:46

    Labas vakaras. As manau, kad Iljos ir jo mokytojos duetas yra puikus, bet jie neturėtų dalyvauti “žvaigdžių duetuose” , nes jie abu yra profesionalai.

    Please wait...
  17. uagadugu | 29 sausio, 2011 at 22:44

    Taip jau LNK supranta “Žvaigždžių duetų” formulę…

    Please wait...
  18. “ŽVAIGŽDŽIŲ DUETAI”: REITINGAI KRINTA | uagadugu

Palikite komentarą