“CHORŲ KARAI” IŠĖJO IŠ “ŽVAIGŽDŽIŲ DUETŲ” ŠEŠĖLIO: ŠANSAS?

(Last Updated On: 2021-04-17)

Prieš rašydamas vakarykštį įrašą apie tai, kaip sėkmingai LNK bangomis debiutavo Žvaigždžių duetai, nebūsiu pastebėjęs, kad vasario 13 diena, kurią savo Chorų karų anonse akcentuoja TV3, nėra šeštadienis… O buvau tikras, kad TV3, kaip ir pastarąjį sezoną, šiuo brangiai kainuojančiu projektu kovos prieš kitą, mano galva, ne tokį brangų – Žvaigždžių duetus.

Todėl uagadugu retorika apie raketą ir karutį nėra tiksli. Bet, antra vertus, vienas iš mano argumentų pagrindžiančių galimos nesėkmės situaciją – t.y. suvėlintas startas lieka galioti, nes iki tos vasario 13 dienos LNK jau bus parodžiusi tris Lietuvos supermiestus – kitą su dideliu užmoju ruošiamą LNK laidą. TV3 vadovybės viltys permušti LNK laidą su pavieniais projektais – Žmonių apdovanojimo ceremonija, Europos krepšinio čempionato burtų traukimu ar krepšinio himno rinkimais, kurie dėsningai suplanuoti būtent sekmadienio vakarais, gali būti bergždžios. Jei Žmonių renginio sėkmę galima prognozuoti jau vien todėl, kad šį žurnalą sėkmė tiesiog persekioja nuo pat tos minutės, kai jis pradėjo eiti savaitiniu režimu, tai burtų traukimo ceremonija, kad ir sukergta su koncertu, gali nebūti tokia patraukli, kokios tikimasi. Tarkim, man ji tikrai neįdomi, nes, nors ir būdamas karštu krepšinio aistruoliu, geriau rinksiuosi reportažą per Žinias – kam man dar vienas koncertas – geriau tuo metu kokias rungtynes pasižiūrėsiu per kurį nors sporto kanalą. O ar koncertų mėgėjai nepagalvos kam man dar vienas burtų traukimas, netrukus sužinosime. Himnas… Gal… Tik priminsiu, kad pavieniai renginiai, kuriuos TV3 rodė sezono pradžioje, dažniau mažino, o ne didino kanalo žiūrovų kiekį.

O Lietuvos supermiestai jau bus parodę keturias laidas ir, jei jos televizoriuje atrodys taip įtaigiai, kaip nuotraukose, tada kalvarijoms bus sunkoka…

Skaityk  FIKSAVOME: "AUKSINIAI SVOGŪNAI" vs "DVIRAČIO ŽVAIGŽDĖ"

Viena aišku, kad TV3 padarė išvadas iš ankstesnio sezono nesėkmės ir neina traktoriumi prieš traktorių. Nes būna, kad priešininko traktorius virsta traukiniu, o saviškis – šakėmis.

Ar šitokia situacija pasikartos ir sekmadienį, nuomonių yra įvairių.

Na, o Žvaigždžių duetus TV3 bandys pristabdyti animacija. Šrekas jau nukautas.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos
Tags: , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. LNK vs TV3: “LIETUVOS SUPERMIESTAS” GAVO NUO “CHORŲ KARŲ” | uagadugu

Palikite komentarą