TV3 KARTOS REITINGŲ NELAIMĘ SU “CHORŲ KARAIS”

(Last Updated On: 2020-07-09)

Pastaruoju metu ir LNK, ir TV3 suskato skelbti apie naujienas po Naujųjų Metų. LNK, kaip žinia, ruošiasi Supermiesto rinkimams, na, o TV3 deklaruoja, kad galingasis milžiniško populiarumo sulaukęs projektas „Chorų karai“ TV3 eterį vėl sudrebins po Naujųjų. Septynios garsios Lietuvos žvaigždės grįš į savo gimtuosius miestus ieškoti talentų.

Chorų karai

Chorų karai © TV3

Esama šitame parašyme šiek tiek šelmystės. Nebuvo jis nei toks galingas, nei milžiniško populiarumo sulaukęs. LNK Žvaigždžių duetai į jį šeštadieniais batus šluostėsi tarsi į skudurą bevertį. Tai nėra uagadugu subjektyvi nuomonė, o reitingų kreivių informacija (duomenys iš TNS).

Tačiau skaitome toliau TV3 tekstą: pirmajame projekte labai sėkmingai bendradarbiavome su miestų savivaldybėmis, miestelėnais. Į studiją suvažiuodavo ne tik palaikymo komandos, o ir miestų, miestelių merai, vietinės garsenybės. Vienas pagrindinių antrojo ‚Chorų karų‘ projekto tikslų – dar labiau akcentuoti lietuvybę, skatinti patriotinius jausmus, tad eteryje skambės gražiausios lietuviškos dainos, – tęsia N. Kavaliauskienė. – Tikimės, kad šis projektas TV3 žiūrovams ilgainiui taps Lietuvos dainų švente, kurią savaitgaliais jie švęs su visa šeima – palaikys savo miestų komandas, dainuos drauge ir džiaugsis esą lietuviai.

Manau, kad TV3 buvo svarbu akcentuoti LNK antriškumą. Tas bendradarbiavimas su miestų savivaldybėmis ir miestelėnais turėtų parodyti, jog LNK Supermiestai nieko naujo nenuveiks – mat, TV3 jau pastarąjį sezoną šį dirvoną išvagojo – dainorėliai-žvaigždūnai važinėjo po miestus ir miestelius ir čia būrė vietines patriotines iniciatyvas.

Vis gi nemažas bangeles Supermiestai sukėlė… TV3 atskleidinėja savo kortas antrai sezono pusei ir abejoju, ar jos kozirinės.

O sakinys, cituoju, kad šis projektas TV3 žiūrovams ilgainiui taps Lietuvos dainų švente, kurią savaitgaliais jie švęs su visa šeima – palaikys savo miestų komandas, dainuos drauge ir džiaugsis esą lietuviai, LNK gretose, įtariu, ne vieną darbuotoją privertė lydytis iš juoko. Šiaip ar taip šitokią funkciją šiuo metu atlieka Lietuvos daina, kuri penktadieniais ir tapo ta nepretenzinga Lietuvos dainų švente, kurią savo tekste mini TV3.

Skaityk  KRIVICKAS vs BARTKUS, O TUPYKLOMS - GRIEŽTAS NE!

O gal TV3 turi klastingų užmačių Chorų karus iškelti iš karštojo šeštadienio į penktadienį ir bandyti perimti čia LNK pastangomis jau sukoncentruotus šlagerinius žiūrovus?

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka, TV istorija
Tags: , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. “CHORŲ KARAI”: TARP RĖMĖJŲ – IR KAUNO SAVIVALDYBĖ | uagadugu

Palikite komentarą