SKAIČIAI: RŪTA MIKELKEVIČIŪTĖ ŠOKANČIOJI BUVO ATSPARI NITRATINĖS RŪTOS NUODAMS

(Last Updated On: 2020-07-21)

uagadugu pakrykštavimai dėl 24 valandų perspektyvų, panašu, buvo pernelyg optimistiniai.

Tik pirmas mano apkrykštautas vakaras buvo krykštavimo vertas – jau vakar LNK kreivės supanašėjo su muilo operos, kuri kanalo čia buvo rodoma prieš savaitę, o TV3 Širdys paklydėlės šovė į viršų (duomenys iš TNS).

Nenorėčiau dėl perspektyvų apsirikti dar kartą, todėl nesivelsiu į pranašystes. Ekspolicininkai yra trys – ne visi jie vienodai simpatiški auditorijai, o jei tiesa yra tai, ką apie 24 valandų supanašėjimą su amžinatilsį TV pagalba pažymi kai kurie uagadugu komentatoriai, tada kyla klausimas, ar senos klišės pasirodys gyvybingos. Viena aišku, kad lankose nebus linksma, jei užmačia sutvirtinti zoną prieš geriausiąjį televizinį laiką neapsivainikuos sėkme. Bent jau pinigų tai tikrai bus išmesta nemažai. Negirdėjau, kad prodiuseris Justinas Milušauskas būtų ką nors daręs pigiai. Lėktuvai savo kainą turi.

Ketvirtadienis yra tradicinė Rūtų karo diena. 15 amžiaus Rožių karai lietuviškoje TV arenoje modifikavosi į Rūtų. O intrigos – ne mažiau.

Kristina Brazauskienė

Kristina Brazauskienė © LNK

Rūta Šokančioji eiliniame mūšyje atsirevanšavo už pralaimėjimą pirmadienį. Prisikvietusi į LNK Šeškinės palocius politikos ir žurnalistikos įžymybių ji Valandoje su Rūta sugebėjo iššaukti dabar labai visų visuomenės sluoksnių linksniuojamos Kristinos Butrimienės-Brazauskienės ašaras ir išėjimą iš studijos, ką prieš tai pusę savaitės visais įmanomais būdais LNK pūtė. Tarp garsenybių būta ir Uspaskich – jau vakar buvau pažymėjęs šio politiko aršią ir aktyvią ekspoziciją LNK eteryje, o po vakarykštės R. Mikelkevičiūtės laidos justi jau ir persotinimas – keturi TV šou per šešias dienas! Ne juokai… Nuo grimo ir spuogais galima nueiti. Jokie briuseliai nepadės.

Tuo tarpu TV3 Rūta Paskutinėje instancijoje tęsė nitratų pradėtą serialą apie žalą mūsų sveikatai, bet šįkart nusiorientavo link kosmetikos nuodų. Nėra blogai – apie dešimt reitingo procentų, bet lyginant su Valandos su Rūta 17-18 procentų, retkarčiais peržengiančių ir dvidešimties ribą, tai – nedaug.

Skaityk  "LIETUVOS RYTO" TV PER KRIZĘ TURI PER DAUG REKLAMOS?

Rūta Šokančioji išašarojo Nitratinės Rūtos nuodus.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

9 komentarai:

  1. egriseus | 19 lapkričio, 2010 at 15:09

    Nuo grimo ir spuogais galima nueiti. Jokie briuseliai nepadės. – O belangė?

    Please wait...
  2. uagadugu | 19 lapkričio, 2010 at 19:32

    Irgi. Ten vitaminų per mažai.

    Please wait...
  3. Nerijus | 19 lapkričio, 2010 at 21:17

    juk artėja savivaldybių rinkimai:)

    Please wait...
  4. Tomas | 21 lapkričio, 2010 at 16:22

    Keista tą logika televizijų. Gal tik man vienam taip atrodo, bet rodymas tokių pat laidų, tuo pačiu laiku – labai keistas. Suprantu, kad yra tam tikri laikai, per kurios susirenka daugiausia žiūrovų. Bet, rodyti visokius šokius VISIŠKAI tuo pat metu absurdiška. Na, jei aš ir nežiūriu tų šokių, tai ir nežiūrėsiu per jokį kanalą – tiesiog išjungiu televizorių. Tiems, kam tai patinka, manau neatsisakytų pažiūrėti tiek per vieną, tiek per kitą, tiek per visus kitus kanalus laidas apie šokius. O dabar taip išeina nei vieniems, nei kitiems.

    Globaliai patiriame ne tik ekonomine krize, bet ir proto, bei kūrybingumo.

    Please wait...
  5. uagadugu | 21 lapkričio, 2010 at 17:21

    Pačiam ne vienam taip atrodo, Tomai.

    Please wait...
  6. Kebabinskas | 22 lapkričio, 2010 at 10:58

    Yra toks protingas žodis “kontraprogramavimas”: http://en.wikipedia.org/wiki/Counterprogramming

    Please wait...
  7. uagadugu | 22 lapkričio, 2010 at 13:28

    Yra visiškai normalu, kai konkuruojantys vieno svorio kanalai konkuruoja vienas su kitu kontraprogramuodami SuperBowl ir Oskarų ceremoniją – šie reginiai nėra adekvatūs pagal auditorijos struktūrą ir turinį. Tačiau kai šokiai suduriami su šokiais, talentai su talentais, o kriminalai su kriminalais, peršasi išvada ne apie kontraprogramavimą, o vaizduotės trūkumą.

    Please wait...
  8. nida | 22 lapkričio, 2010 at 13:33

    nori atimti auditoriją, naiviai tikėdami, kad sukurs žiūrovams patrauklesnį produktą ir visi perbėgs į jų kanalą. .

    Please wait...
  9. SKAIČIAI: KRIMINALINIAI PIRUETAI PRANOKSTA ŠOKIUS | uagadugu

Palikite komentarą