LNK LINK USPASKICH: INTYMUS SUARTĖJIMAS

(Last Updated On: 2020-07-21)

Vakarykščiai 24 valandų reitingai LNK televizijai jau nebuvo tokie džiaugsmingi, kaip pirmos laidos, bet, lyginant su tuo, ką televizija turėdavo su meksikietišku serialu, pažanga akivaizdi – skaičiai maždaug dvigubai geresni (duomenys iš TNS). Nors ir atsiliekama nuo Širdžių paklydėlių, bet su LTV Šiandien konkuruojama garbingai.

Tiesa, po 24 valandų rodomo Iki pasimatymo, mama kreivės jokios gyvasties nerodo.

Jau antrą savaitę Kristupas Krivickas nedominuoja trečiadienio 19.40 val. pozicijoje, kur Akistatai ilgai lygių nebuvo. Vakar žurnalistas pasisveikino ir tarsi iš laikrodžio išlindusi pareiginga gegutė priminė žiūrovams, kiek yra laiko, o po to net kelis kartus stebėjosi, kodėl Laimutė Stankūnaitė šypsosi – suprask, murkdau aš ją murkdau be gailesčio, o ji vis drįsta šypsotis. Negerai…

Manau, skaitytojai labai gerai supranta, kad, rašydamas apie Akistatą aš kabinėjuosi prie formos – laida be galo dėkinga šiuo požiūriu. Turinys man nėra toks svarbus, nes nebūdamas darbščiuoju K. Krivicku nesu tų keturiasdešimties bylos tomų perskaitęs ir su žurnalistu niekaip negalėčiau rungtis teisinių argumentų dvikovoje.

Nieko naujo laidoje nebuvo – toliau buvo ieškoma šališkumo teisėjų sprendimuose, pikta lemiančių ryšių tarp teisėtvarkos pareigūnų, buvo daug gerosios fėjos – Venckienės ir piktosios raganos – Žiobienės. Pasirausęs kokiame tautosakos vadovėlyje, ko gero, surašyčiau referatą apie Akistatos atitikimą geriausiems stebuklinės pasakos kanonams (kursinio darbo tema Žurnalistikos fakulteto studentui). Beje, į galvą patyliukais braunasi įkyri mintis, kad K. Krivickas tingi dirbti – įdomu, kokia laidos trukmė būtų, jei išmestume ištisai kartojamus reportažus, jų vaizdo ar garso nuotrupas? 10-15 minučių? Čia jau tema kokiam negudriam koliokviumui.

Galima būtų galvoti, kad pastarųjų poros Akistatų nesėkmių priežastis yra be žurnalistui būdingo aukos pasirinkimo perfekcionizmo šįkart surastas atakos objektas – Edita Žiobienė, kuri po to, kai surašė atsistatydinimo pareiškimą, nemažos dalies visuomenės akyse pati tapo auka, o todėl ir suskaldė ištikimą K. Krivicko žiūrovų ratelį. Tačiau tada vakarykštė Ritos Miliūtės Teisė žinoti, kur E. Žiobienei jau buvo giedami ditirambai, turėjo būti be galo populiari. Bet nebuvo…

Skaityk  TRAVIATA DU KARTUS, ARBA ŠEŠIOS VALANDOS OPERINIŲ BALSŲ PER NAUJAMETĮ

Šiame fone ryškėja gerosios FTB savybės. Manding, laidos autoriai įsikirto, kad faktologiją, kurios laidoje ir taip buvo apstu, o gal ir per daug, reikia įvilkti į rišlios istorijos rėmus. Tada žiūrovas ją pradeda valgyti. Šįkart pataikyta į dešimtuką su tema, kad, cituoju, dabar Viktoras Uspaskich pereina į kontrpuolimą. Tegu dreba ne tik Lietuva, Europa, bet ir visas pasaulis. Kaltinamasis teigia, kad darbo partijos byla atsirado tik dėl to, kad jo ne tik bijo politiniai oponentai, bet ir jam pavydi ir su juo tokiu būdu bandoma susidoroti. Nusikaltėlis ar auka? O gal teisėsauga panašias bylas iškels jo dabartiniams oponentams?

Viktoras Uspaskich, Vitalijus Cololo, Natalija Bunkė

Viktoras Uspaskich © LNK

Uspaskich dabar LNK televizijoje madingas – vakar iškart po FTB laidos odiozinis politikas stovėjo ant galvos ir Zvonkei paslaptingai globėjiška intonacija apie savo pirmąjį kartą pasakojo Žvaigždžių klube, o dar pastarąjį šeštadienį šoko čečiotką su kita LNK eterio drąsia moterimi – Kristina Kazlauskaite.

Svarus tinklelio elementas.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka, Visuomenė
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. zorge | 19 lapkričio, 2010 at 11:35

    Pala pala, ne tik su sianden 24 val. konkuruoja, bet ir su SENIU.
    Kursai 24 val. duoda i kaulus.

    Please wait...
  2. SKAIČIAI: RŪTA ŠOKANČIOJI BUVO ATSPARI NITRATINĖS RŪTOS NUODAMS | uagadugu

Palikite komentarą