MERŪNAS VITULSKIS: TARP RĖMĖJŲ – IR KAUNO SAVIVALDYBĖ

(Last Updated On: 2020-07-18)

Kauno savivaldybės tinklalapyje paskelbtas tekstas apie Chorų karus, kur sakoma, jog pirmadienį Kauno miesto savivaldybėje vykusios spaudos konferencijos metu buvo pristatytas Kauno kolektyvo, kuris dalyvaus TV3 projekte „Chorų karai”, vadovas – juo tapo dainininkas Merūnas Vitulskis. „Ginti Kauno garbę man yra didžiulė garbė”, – sakė atlikėjas.

Merūnas Vitulskis, Andrius Kupčinskas

Kauno savivaldybės svetainės nuotrauka

Garbė garbe, bet uagadugu įdomesnis fonas – panašu, kad TV3 ne juokais imasi akcijos pavadinimu Įkišk “Supermiestus” į tramdymo marškinius ir pakeliui ruošiasi įgyvendinti lozungą Dainuok dainą Lietuvai garsiau, nei “Lietuvos daina”.

Rašiau apie šią pikantišką situaciją ir sau spėliojau, ko TV3 ryžte daugiau – pozityvios energijos paruošti gerą laidą ar rafinuotomis subtilybėmis nenuspalvinto noro patrankyti priešininką per galvą? Panašu, kad proporcijos – vienodos.

Kai iš Supermiestų parapijos – tyla, TV3 tyliai tvarkosi reikalus.

Reikalus tvarkosi ir Kauno valdžia, kuri ant būsimo TV3 laidos populiarumo jau dabar šildosi rankas. Cituoju – miesto vadovas Andrius Kupčinskas džiaugėsi, kad ir kitais metais miesto chorui sutiko vadovauti garsus atlikėjas. „Visi džiaugėmės, kai Kauno šampaninis choras laimėjo pirmąją vietą. Man malonu, kad naujai renkamo kolektyvo vadovu sutiko būti Merūnas. Tai puikus būdas garsinti mūsų miesto vardą. Savivaldybė, kaip ir praėjusiais metais, tikrai parems Kauno kolektyvą”, – kalbėjo meras.

Meras šampaniškas iniciatyvas remia ne tik gražiais pašnekėjimais prie sumuštiniais nuklotų stalų, bet ir šūsniais pinigų – pasirodo, pastarąjį sezoną Kauno miesto savivaldybė Kauno šampaniniam chorui pagelbėjo su transportu, parūpino miesto vėliavų. Taip pat buvo skirta finansinė pagalba – 10 tūkst. litų.

Na, šnekėkime paprastai – Kauno savivaldybė netiesiogiai (o gal tiesiogiai?…) parėmė komercinę televiziją, kuriai tų dešimties tūkstančių pačiai nereikėjo skirti choro paruošimui. Šnekant techninėmis kategorijomis, Kauno savivaldybė investavo pinigus į TV3 produkto, kurį pastaroji televizija rodo ne kokiais labdaringais, bet netgi labai komerciniais pagrindais, kokybinių charakteristikų ženklų pagerinimą. uagadugu negaila – tik įdomu, ar tokiai Kauno vadovų iniciatyvai būtų pritarę miestelėnai – bėdžių mieste daug – gal geriau kokiai vargetų valgyklai lėšų skirti ar baisias Kauno gatves palopyti – čia spėk dairytis, nes ratus pamesi net ir centre bedardėdamas?

Skaityk  UFO NEWS: PALAITIS

Antra vertus, tie 10 tūkstančių man kažką primena – jei tiesa, ką apie Ateities lyderių pajamų pritraukimo mechanizmą rašo komentatorius Vladislovas, tai kiekvienai aukštajai mokyklai dalyvavimo mokestis žaidime (sezonui) 10 tūkstantukų litų.

Čia kažkokia televizinė stavkė susiformavo, ar ką? Iš ciklo, mokėkit dešimt štukų , o mes apie jus tik gražiai? O juk ir savivaldybių rinkimai artėja…

Tiesa, įdomu, kad Ateities lyderius kuria TV play – tie patys, kurie LNK eteryje keps Supermiestus. Tas mechanizmas jau turėtų būti nuzulintas…

Bet galima netyčia ir pavėluoti, jei konkurentas greitesnis….

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Keistumai, Laidos, Personalijos, Rinka, Visuomenė
Tags: , , , , , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. Fishas | 16 lapkričio, 2010 at 11:53

    O vat kokia naujiena is BTV 🙂 Nebeliko Mirono, atejo Lelkaitis :))
    Smells funny

    Please wait...
  2. nida | 16 lapkričio, 2010 at 13:04

    o kaip vakardienos karas tarp Rūtų?

    Kasžino, kodėl šiandien nebus Abipus sienos? Rodys zodiakinį koncertą.

    Please wait...
  3. uagadugu | 16 lapkričio, 2010 at 13:08

    Tai jie tuos zodiakinius koncertus rodo kas mėnesį – tai vienos, tai kitos laidos krenta.

    Please wait...
  4. MERŪNAS “DĖJO FŪGĄ” IŠ “CHORŲ KARŲ” | uagadugu

Palikite komentarą