SKAIČIAI: MEILĖ IR ŽIČKUS PRO ROZETĘ

(Last Updated On: 2020-06-11)

Vakar LNK skaičiai vėl grįžo į tamsios girios brūzgynus TV3 kanalui smagiai žvalgantis nuo pušų viršūnių.

Auditorijos dalies (share) skirtumas – septyni procentai (19 ir 26) (duomenys iš TNS).

KK2 persvara prieš Drąsos kainą jau tampa nusistovėjusia – čia neapsistosime.

Didžiausia pirmadienio ir ketvirtadienio intriga – ta pati: Rūtų imtynės.

Pirmadienį ant tatamio grumiasi TV3 Rūtos pokalbių laida Kodėl? ir LNK Rūtos Nuo…Iki… – skirtingo žanro ir, dažniausiai, tematikos laidos.

Pirma Nuo.. Iki… istorija šį kartą nušoko nuo lengvesnio bulvaro temų triukšmingai dardėdama dažniausiai TV3 kriminalinių prodiuserių Kristupo Krivicko, Audrės Kudabienės ir Rūtos Janutienės numintais kedopedofilopatiniais vieškeliais ir į laidą įbogino Laimą Stankūnaitę, šią familiariai vadindama Laimute bei gąsdindama įspūdingais militaristiniais atributais: su laidos kūrybine komanda Laimutė susitiko lydima ją saugančių pareigūnų. Į pokalbį moteris atvyko su neperšaunama liemene, o interviu metu nuo jos nė per žingsnį nesitraukė pareigūnas.

Tačiau svarbiausia priežastis, dėl ko pirmą Nuo…Iki.. istoriją žiūrėjo, buvo ši: gyvenimo būdo laidoje moteris atskleis ir dar vieną, iki šiol saugotą paslaptį. „Buvo žmogus po Kedžio, kurį stipriai mylėjau. Bet mūsų draugystė ilgai netruko. Gražiai bendraujame iki šiol. Su juo tiesiog gera, nes jautiesi saugi“, – apie savo mylimąjį papasakos Laimutė Stankūnaitė.

O po to važiuota prie tradicinio bulvaro su tema Rolandas Alijevas apie žmoną Sabutytę: „Kai pamačiau Godą, pasaulis apvirto aukštyn kojom“.

Reitingų kreivės kaip mat irgi apvirto aukštyn kojom ir TV3 Rūtos socialinis šou į antrą akistatos pusę pradėjo imti viršų, o LNK nuosekliai krito nuo 13.6 iki 8.2.

Žiūrovų kiek sugrąžino Oksanos Pikul giliosios iškirptės sumaniojo demonstravimo telespektaklis Kažkas atsitiko?, bet Edvardo Žičkaus laidai Gyvenimas yra gražus toli gražu neprilygta.

Rūta Ščiogolevaitė

Rūta Ščiogolevaitė © TV3

Pastaroji laida gilinosi į Rūtos Ščiogolevaitės asmeninį gyvenimą ir jame atsiradusį naują personažą – vokiškos kilmės mylimąjį Elviną, dėl kurio, cituoju, savo išvaizdą patikėjo plastikos chirurgams – neatsispyrė pasididinti krūtinę bei pakoreguoti pagurklį.

Įdomi praktika. Ritualiniai apsipjaustymai 21 amžiuje…

Skaityk  OKSANA PIKUL IR KRAUPI IDENTIFIKACIJOS KRIZĖ KEDOFILŲ LAGERYJE

Įstrigo vienas sakinys iš spaudos pranešimo: „Tai interviu, kurį kai kas mėgino gauti net šantažu ir šįsyk visi atsakymai bus iš pirmų lūpų, kalbės ne kokie nors būrėjai, tariami draugai ar istorija bus pasakojama remiantis „šaltiniais“. Tai bus neišgalvotas Rūtos gyvenimas, išdėstytas jos pačios žodžiais“, – šypsosi laidos prodiuseris Edvardas Žičkus.

Galingas prodiuseris Edvardas Žičkus… Kiaurai sienas vaikščiojantis.

Miega kokia garsenybė ar turi gero laiko su kitu ar kita gero laiko mėgėja ar mėgėju, o čia šalia toršero per rozetę išlenda besišypsantis E. Žičkus.

Su mikrofonu ir kamera.

Praktiškai, košmaras…

Visas paslaptis išsipasakosi aistros pagautas.

Nuo 19.40 iki 21.10 LNK ir TV3 papasakojo tris meilės istorijas: pirmą vietą pagal populiarumą užėmė R. Ščiogolevaitės; antrą – L. Stankūnaitės ir tik trečią – Alijevų.

Vėliau Mano mylimo priešo meilės istorijos tradiciškai nieko negalėjo padaryti prieš Moterų meluojančių geriau humorizuotas.

Kalnu LTV kreivių peizaže atrodo Panorama, kurios įdirbį smagiai iššvaisto Virginijaus Savukyno į kartelius bandę įnikti Savaitės atgarsiai.

Paradoksas, ne tik reitingais, bet ir temos atskleidimu už LTV buvo pranašesnis Dviračio šou komiškas skečas ta pačia, kartelių tema.

Nuo uagadugu skvarbaus žvilgsnio nepasislėpė, kad Lietuvos ryto televizijai nusibodo vaidinti džigitą vienišą kalnuos ir ši priderino savo Burbulo laiką prie auksinės 19.10 tinklelio linijos, kur baigiasi LNK ir TV3 Žinios ir yra galimybių susilaukti dalies žiūrovų, kuriems nepatraukli nei Drąsos kaina, nei KK2.

Kažkas daro geras išvadas.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 komentarai:

  1. nida | 12 spalio, 2010 at 15:44

    jos vardas ir yra Laimutė. Tai supratau iš teisėsaugos pranešimų.

    Please wait...
  2. uagadugu | 12 spalio, 2010 at 16:09

    Na, va, o LNK spaudos pranešimo pavadinimas “Laima Stankūnaitė prabilo romaną, kurį turėjo išsiskyrusi su Drąsiumi Kedžiu”…

    Please wait...
  3. Aidas Puklevičius | 12 spalio, 2010 at 16:51

    “Miega kokia garsenybė ar turi gero laiko su kitu ar kita gero laiko mėgėju ar mėgėja, o čia šalia toršero per rozetę išlenda besišypsantis E. Žičkus”.
    Ir erlickiška, ir politiškai korektiška 🙂 Iki šiol maniau, kad tai neįmanoma… 🙂

    Please wait...
  4. Ingis | 12 spalio, 2010 at 18:13

    “Įdomi praktika. Ritualiniai apsipjaustymai 21 amžiuje…”.” Lietuvos ryto televizijai nusibodo vaidinti džigitą vienišą kalnuos ir ši priderino savo Burbulo laiką prie auksinės 19.10 tinklelio linijos…”.

    🙂
    Retai man taip būna, bet kai užėjau ant šitų sakinukų, garsiai žvengiau. 🙂
    Taikliai. Bravo.

    Please wait...
  5. VIENO PER RADIJĄ NUGIRSTO GINČO PARAŠTĖSE | uagadugu

Palikite komentarą