TV3 Į SEZONĄ EIS GABALAIS

(Last Updated On: 2020-05-02)

TV3 bando pradžiuginti Lietuvą žinia apie savo pirmavimą vasarą: oficialiais tyrimų agentūros „TNS Gallup“ TV metrų duomenimis (laikotarpis 2010 07 01 – 07 31), visą dieną TV3 žiūrėjo 20,5% visų amžiaus grupių ir 24,6% aktyviausios grupės 15–49 m. amžiaus žiūrovų, tuo metu buvusių prie televizorių ekranų. Atitinkamai LNK – 18,6% ir 19,8%, LTV – 11,6% ir 9,9%, BTV – 7,4% ir 6,8% žiūrovų. Jau prieš metus rašiau, kad vasara yra gana nesubtilus laikotarpis, kurį televizijos bando pratempti su kuo mažesnėmis sąnaudomis. Tiksliau, tos sąnaudos yra tokio dydžio, kad palaikytų kvėpavimą, nes žiūrovų kiekiui mažėjant televizijoms neapsimoka leisti pinigų tiems likusiems žiūrovams.

O uagadugu neapsimoka tuščiai plušti prie savo tradicinių auditorijos lentelių. Atnaujinsiu rugsėjį.

Bet atsiųsti duomenys irgi savotiškai įdomūs. Atkreipsiu jūsų dėmesį į tai, kaip ženkliai skiriasi intervalas tarp LNK ir TV3 matuojant visas amžiaus grupes ir tik aktyviausiąją. Ne veltui TV3 atskirai pateikiamas blynas atspindi būtent šį pjūvį:

TV3 Į SEZONĄ EIS GABALAIS

Aišku, ši informacija labiau skirta ne eiliniam skaitytojui, o reklamos pirkėjui arba tam, kurio pinigus reklamos pirkėjas atstovauja. Suprask, mes ženkliai pirmaujame tame auditorijos segmente, kuris jums įdomiausias – nes aktyviausi daugiausiai perka ir vartoja.

Duokit pinigų.

Čia LNK turi kur tobulėti.

Bet labiau mus sudomino kita TV3 informacija – kanalas aiškiai išdėstė savo planus dėl sezono pradžios: jau visai netrukus – rugpjūčio 21 dieną – TV3 pristatys ilgai lauktą antrą šokių projekto „Šok su manimi“ sezoną, o rugpjūčio 22 dieną žiūrovams „Lietuvos talentų“ naujose laidose pasirodys drąsiausi šalies neatrasti atlikėjai, čia mums pasiųsdamas įdomesnę žinią: dar daugiau naujienų ir pamėgtų laidų sugrįš kartu su nauju TV3 sezonu, kuris šiemet prasidės nuo rugpjūčio 30 dienos.

TV3 tarsi išima iš sezono starto du savo vėliavnešius projektus, pradeda su jais anksčiau, rugpjūčio 28 dieną pliūpteli Pasaulio krepšinio čempionato transliacijomis, o kitus sezoninio tinklelio fragmentus leis į eterį gabalais.

Skaityk  OKSANA PIKUL IR KRAUPI IDENTIFIKACIJOS KRIZĖ KEDOFILŲ LAGERYJE

Gabalais…

Prisiminiau it žydo barzda žilą anekdotą apie sifilitiką.

Sėdi kalėjimo kameroje sveikas kalinys ir sifilitikas. Sifilitikas pūdamas vis išmeta pro grotas savo nuodėmingo kūno gabalėlį – ausį, nosį, dar ką nors. Kartą sveikasis kalėjimo komandos narys neišlaikė ir supavydėjo: tu taip gabalais ir į laisvę visas išeisi

Čia ne apie TV3. Tiesiog tiko prie žodžio.

Tiesą sakant – tie krepšinio čempionatai TV3 kanalui ir laimė ir ne. Jei lietuviai žaidžia gerai, gali gerai pajot į priekį. Jei ne – tenka graužtis dėl sumaitoto ir sugabalinto tinklelio, kurį tokį suklypusį ir nevykusiu krepšiniu nereguliariai paramstytą varžovas gali užmėtyti ne tik kepurėmis, bet ir dar kuo nors labiau juntamu.

Gal kur praleidau, bet TV3 tarsi ir pirmą kartą išviešino sezono lozungą. Jis toks – Mano TV3 – visuomet su manimi!

Nežinau, bet man atrodo gana dramblotas ir be fantazijos. Norėta aprėpti viską, bet pritrūko ir šmaikštumo ir metaforos.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Rinka
Tags: , , , , ,

2 komentarai:

  1. Nerijus | 4 rugpjūčio, 2010 at 20:50

    Įdomu, kada LNK įmes į eterį savo projektus “Kviečiu šokti” ir “Dvi minutės šlovės”? Šiaip, TV3 gali sutrukdyti krepšinis ir reitingai bus mažesni. Ryt žiūrėjau žurnalo “Žmonės” anonsą, tai tik skelbia apie naujus šokių projekto dalyvius: Raimundą Rumšą ir Atlantą:)

    Please wait...
  2. uagadugu | 4 rugpjūčio, 2010 at 21:38

    Na, pora savaičių prieš premjeras tai jau tikrai sužinosime.

    Please wait...

Palikite komentarą