ŠOKIŲ KRONIKA: LNK SMAGINASI RESTORANUOSE, O ŽILVINAS ŠILGALIS – KULTŪRNAMIUOSE

(Last Updated On: 2020-04-30)

Rudens telepasiutpolkei – naujam sezonui artėjant, pirma jautį už ragų ima LNK. Šį pirmadienį įvyko vakarėlis, kurį LNK pavadino ispanišku, nes šokėjai sukosi salsos ritmu. Anot LNK, choreografų ir žurnalistų laukė ne viena staigmena: sulieknėjusi ir neįtikėtinai atjaunėjusi Jolanta Paulauskienė šoko nuostabią salsą, bent dešimt kilogramų atsikračiusi Milda Bartašiūnaitė demonstravo gimnastės vertą lankstumą, Seimo narys Andrius Šedžius gimtadienio proga raudonomis rožėmis apipylė savo partnerę Beatą Skaisgirytę, o šešių vaikų mama Erika Santos šokti mokėsi ant 12 centimetrų kulniukų.

Vytenis Pauliukaitis

“Kviečiu šokti” dalyviai © LNK

Panašu, kad vasaros naujienų stygių skaudžiai pergyvenančiai žiniasklaidai vakarėlis buvo tikra atgaiva. Vien fotografų buvo penkiolika. Nuotraukos išplito po interneto portalus ir bulvarinį gyvenimą aprašinėjančius žurnalus.

LNK pasiekė norimą efektą, o pasiekusi toliau bando vystyti rinkodaros sėkmę. Štai jau šį šeštadienį kanalas pristatys, cituoju, naujojo grandiozinio projekto “Kviečiu šokti” vedėją. Nauja Rolando Vilkončiaus partnerė – įspūdinga, netikėtame amplua ir ypatingai mylima moteris. Ta proga dalyvaus visa laidos šokėjų kohorta su Vyteniu Pauliukaičiu priešaky.

Jeigu R. Vilkončiaus partnerė yra nauja R. Vilkončiui, reiškia, ji – ne Inga Jankauskaitė, dėl kurios vedėjavimo Kviečiu šokti laidoje šalia R. Vilkončiaus kaip ir neabejojome… Juolab, kad Ingai Jankauskaitei buvimas šalia jo tikrai nebūtų netikėtas amplua. O jau visai netikėtame amplua atsirastų nebent kokia nors ypatingai mylima moteris ne iš televizijos.

Greitai sužinosime.

Turėtume sužinoti ir kur LNK ruošiasi I. Jankauskaitę nukišti

TV3 atsakymas demonstruoja stoišką ramybę, kurią kai kas palaikytų bejėgiškumu. Kanalas šneka apie tai, kad Šok su manimi dalyviai užsiima repeticijomis sodybose ir kultūros namuose:  Seimo narys Žilvinas Šilgalis šokius derina su šeimos atostogomis. Išvykusi pailsėti į Viesvenų kaimą Telšių rajone visa šeima drauge pakvietė prisijungti ir Žilvino partnerę Kariną Jeremian. Kad intensyvios repeticijos nenutrūktų, būsimi „Šok su manimi“ dalyviai repetuoja kultūros namų salėje.

Silpna…

Žilvinas Šilgalis, Karina Jeremian

Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian © TV3

Ir fotografuota, panašu, su buitiniu fotoaparatu blykstei pinigų pagailint…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , ,

26 komentarai:

  1. Corot | 22 liepos, 2010 at 15:28

    Kaip žinia, Jankauskaitė nebeves jokio tv projekto, mat, cituojant Indrę Ciesiūnienę įvairiems portalams, “Ji laukiasi kūdikio, tai natūralu”.

    Please wait...
  2. uagadugu | 22 liepos, 2010 at 15:31

    Ačiū, Corot. Ne viską suskaitau.

    Please wait...
  3. Corot | 22 liepos, 2010 at 15:31

    DELFI: “Moteris ryžtingai atsisako ir darbo televizijoje. Nuo rudens ji nebeves jokio projekto ir nežinoma, kada vėl pasirodys ekrane.”

    ALFA: “Rolandas, žinoma, ves šokių projektą, tačiau I. Jankauskaitės rudenį televizijoje neišvysime. „Taip, nes ji laukiasi“, – sako projekto „Kviečiu šokti“ prodiuserė Indrė Ciesiūnienė.”

    PANELE.LT: “Viena žymiausių ir brangiausių TV laidų vedėjų, talentinga aktorė ir LNK televizijos veidas Inga Jankauskaitė traukiasi iš televizijos, nes laukiasi vaikelio. Tai portalui Panele.lt patvirtino LNK Kūrybos direktorė ir šokių projekto “Kviečiu šokti” kūrėja Indrė Zelbaitė-Ciesiūnienė.”

    Please wait...
  4. troy | 22 liepos, 2010 at 15:37

    Uagadugu Afrikoje pražiopsojo Ingos nėštumą. Piktdžiugiškai džiaugiuosiu.Nutolote nuo gyvenimo esmės…

    Please wait...
  5. Šiaip | 22 liepos, 2010 at 15:37

    Apie šokių projektą: http://www.zebra.lt/lt/laisvalaikis/tv_naujienos/E-Daniute-ruosiasi-teisejauti-sokiu-projekte-2010-07-22.html
    Ir apie tai, kad subyrėjo Dar Pažiūrėsim draugystė: http://www.zebra.lt/lt/laisvalaikis/tv_naujienos/Draugyste-subyrejo-Dar-paziuresim-nebebus-2010-07-21.html

    Please wait...
  6. uagadugu | 22 liepos, 2010 at 15:44

    Nu, taip. Rašiau tą metų velnio apžvalgą ir nutolau. Nevarčiau portalų. Jaučiuosi be galo susigėdęs ir netgi, ką jau čia slėpsi, nusikaltęs… Antra vertus, pamoka ateičiai – reikia galų gale susipažinti su ta Ciesiūniene.

    Please wait...
  7. Nerijus | 22 liepos, 2010 at 15:45

    LNK televizijai žiūriu didelis praradimas – Ingos Jankauskaitės nėštumas, ji nėra iš tų moterų, kuri pagimdžius sugrįš tuojau į tv.
    Spėju, jog “naujoji” Rolando partnerė gali būti Laura Imbrasienė ( nes, atrodo “Triumfo arkos” nebebus), taip gali būti Greta Šapkaitė,.
    Nenustebčiau, jei būtų Živilė Vaškytė, juk ji liko be darbo, ar iš TV3 persiviliotų Agnę Guodytę iš “Naisių vasaros”:)

    Please wait...
  8. uagadugu | 22 liepos, 2010 at 15:48

    Ir Imbrasienė ir Šapkaitė jau vienomis ar kitomis aplinkybėmis yra buvusios Vilkončiaus partnerėmis. Todėl joms toks amplua tikrai nebūtų netikėtas.

    Please wait...
  9. Tomas | 22 liepos, 2010 at 15:49

    Tikiuosi, kad taip gerai pasistengusi su pasismaginimu restorane, LNK nesusimaus su vedėja…

    Please wait...
  10. Žemaitis | 22 liepos, 2010 at 15:49

    Viešvienų kultūros rūmams reklama :), nors tiek gerb. seimo narys padarė:).

    Please wait...
  11. Nerijus | 22 liepos, 2010 at 15:51

    Bet LNK televizijoje tai tikrai bus nauja partnerė:) Kaip manai, uagadugu, kas gali būti partnerė?

    Please wait...
  12. uagadugu | 22 liepos, 2010 at 16:07

    Nežinau, Nerijau. Ciesiūnienės nepažįstu.. Bet naujuose “Žmonėse” viena tokia labai prašmatni mergina ant viršelio “pakabinta”. Ir jeigu žurnalo tekste būtų parašyta, kad ji yra “ypatingai mylima”, tai rimtai įtarčiau, nes “Kviečiu šokti” su “Žmonėmis” pastoviai susiūbauja. Šitai amplua tikrai būtų netikėtas.

    Please wait...
  13. Nerijus | 22 liepos, 2010 at 16:12

    Genutė Žalienė, nu būtų Indrės blogas pasirinkimas, nes ji tiesioginiame eteryje nepakalbėtų, nu aišku galima diskutuoti, gražuolė Jurgita Jurkutė irgi iš pradžių blogai atrodė tiesioginiame eteryje, bet vėliau darė mažiau klaidų ir dabar gerai atrodo.
    O gal Skaiva Jasevičiūtė?

    Please wait...
  14. uagadugu | 22 liepos, 2010 at 16:20

    Nerijau, mane tas “netikėtas amplua” kažkaip verčia galvoti apie kandidates, kurių anksčiau nebuvo TV pasaulyje. Nebent jis ne toks netikėtas, kaip atrodo LNK.

    Please wait...
  15. Nerijus | 22 liepos, 2010 at 16:28

    nu Indrės stilius būtų parinkti vedėją nežinomą moterį, bet jau ne LNK, juk komercinis kanalas, o jam reikia žinomų moterų, pavyzdžiui, gal kokią moteriškę parinks iš projektų: Aistę Jasaitytę, Nataliją Zvonkę, kas yra šokę ar kokią neryškią aktorę:)

    Please wait...
  16. uagadugu | 22 liepos, 2010 at 16:35

    Gali būti ir žinoma moteris, bet nedirbusi TV vedėja. Gal ir Zvonkė – negirdėti, kad kur kitur būtų pristatyta, o jau ir prisišoko, ir prisidainavo.

    Please wait...
  17. Corot | 22 liepos, 2010 at 16:59

    Dėl Genutės Žalienės – išties įdomu. Jos citata iš minėtųjų “Žmonių”: “Darbų nusimato rudenį. Turiu tris pasiūlymus dirbti televizijoje. Skirtinguose kanaluose, skirtingo pobūdžio. Kol kas sveriama esu, o ir pati sveriu…”. 🙂

    Please wait...
  18. senolis | 22 liepos, 2010 at 17:19

    Manau, kad Inga Valinskiene. Kas už?

    Please wait...
  19. uagadugu | 22 liepos, 2010 at 17:28

    Visai įsivaizduočiau. Bet ar toks amplua netikėtas?

    Please wait...
  20. Žemaitis | 22 liepos, 2010 at 17:35

    Naujoji mis Lietuva, tokiu atveju TV3 turi savo, LNK turės irgi 🙂

    Please wait...
  21. Corot | 23 liepos, 2010 at 00:26

    Nežinau. Mis Lietuvą dabartinę priskirčiau nežinomiems asmenims, “nauneimams”. Ei, bet tiksliai (ne į temą) – abu kanalai turi po savo MIS Lietuvą: TV 3 – Jurgita Jurkutė, LNK – Gabrielė Martirosianaitė. 🙂 Jau net koktoka darosi.

    Please wait...
  22. Ziuretojas | 23 liepos, 2010 at 11:57

    Gal kokia Natashka Zvonke galetu buti ta didzioji paslaptis? 🙂
    Blondine, skiriasi su Zvonkum (kas, zinoma, Lietuvai yra savaime metu naujiena). Butu neblogas zingsnis, ei? 🙂

    Please wait...
  23. uagadugu | 23 liepos, 2010 at 12:20

    Na, taip. Neabejotinai vienas iš variantų. Laukiam. Gal kokia Ciesiūnienė pakomentuos…

    Please wait...
  24. Nerijus | 25 liepos, 2010 at 14:40

    Nu, ką neatspėjau, Inga Valinskienė tapo vedėja, šiaip galvojau,jog galėtų tapti vedėja, bet galvojau, seimo narė negali tapti vedėja,bet sutiko nemokamai dirbti. Tai dabar vėl Valinskai bus LNK eteryje:)

    Please wait...
  25. uagadugu | 25 liepos, 2010 at 14:45

    Bus bus…

    Please wait...
  26. spyris | 26 liepos, 2010 at 11:05

    Tai va. Valinskai sudėjo ginklus (politinėje arenoje). Aiškiai suprato, kad po dviejų metelių – kvit su jų politine karjera. Valinskas LNK anonsuose šmirinėja, neaišku kokiais tikslais, su kokia mintimi “TV antenoje” straipsnelius kurpia (demonstruodamas savo neišprusimą žiniasklaidos teisės srityje), dabar va Valinskienė spjauna (kitaip nepavadinsi, nes vedėjos darbas TV projekte tikrai atims laiko) į parlamentaro darbą.

    Please wait...

Palikite komentarą