ŠOKIŲ KRONIKA: ŠEDŽIUS KEPA ŠAŠLYKUS, O INETA STASIULYTĖ VADOVAUJA IDĖJIŠKAI

(Last Updated On: 2020-04-28)

Informacija apie rudens TV3 Šok su manimi ir LNK Kviečiu šokti megadvikovą sunkiasi sunkiai.

Štai gandonešiai atnešė žinią, kad po to, kai žiniasklaidoje pasirodė daug informacijos apie krepšininko Simo Jasaičio ir Kviečiu šokti dalyvės Oksanos Pikul turškimąsi Egipto baseinuose, TV3 sugalvojo įkalbinti šokti savo laidoje formaliąją Simo Jasaičio žmoną Vaidą.

O LNK uagadugu gandais nemaitina. Pasiskaitome tik Delfi. Šiam pasirodė svarbu patalpinti pilną fotosesiją, kur seimūnas Andrius Šedžius, susikvietęs Kviečiu šokti dalyvius ir kūrybinę grupę, su jais atlapaširdiškai pažindinosi ir kepė šašlykus. Pažindinimosi ritualuose veikliausia buvo Jolanta Paulauskienė.

Berods, kitą vakarą Edmundas Jakilaitis, pasikvietęs Andrių Šedžių į savo laidą Lietuva tiesiogiai, šiam tiesiogiai ir be maivymosi uždavė klausimą tiesiai į tarpuragį: Ką Jūs tame Seime veikiate, ponas Šedžiau? Ponas Šedžius Lietuvos ryto TV eteryje taip pat tiesiogiai ir be jokio maivymosi atsakė: ką ir visi Seimo nariai.

Ineta Stasiulytė

Ineta Stasiulytė © TV3

uagadugu atrodo, kad tai netiesa. Visi Seimo nariai nešoka.

Ne viskas taip aitriai papipirinta jakilaičiais. Aišku, kad į Aistrų pakrantės erotizmo sūkurį įsipynęs Deividas Meškauskas jau turi partnerę. Tai – aktorė Ineta Stasiulytė, kuri šokių aištelėje ruošiasi būti idėjiniu vadu: tiesiog degu šiuo projektu, kiekvienam šokiui jau turiu po kelis režisūrinius sprendimus, knisuosi, domiuosi, naktimis nemiegu galvodama, ką ir kaip įdomiau sugalvoti. Technikos, žingsnelių tegu Deividas moko, o idėjinis vadas pasistengsiu būti pati.

Būna gyvenime situacijų, kai idėjiniams vadams malonu paklusti.

 

 

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą