“ŠOK SU MANIMI” IR MANTAS PETRUŠKEVIČIUS: AVANSCENOJE – NAUJI KANDIDATAI Į BURATINO TITULĄ

(Last Updated On: 2020-04-26)

Šokių arenoje toliau verda užkulisinės kovos. Štai Delfi skelbia iškapstęs informaciją apie tai, kad šokiams rengiasi stilistu vadinamas blizgių žurnalų išpopuliarintas Mantas Petruškevičius, kuris ant parketo jau spėjo išbandyti kelias šokių partneres, mokosi įvairių šokių žingsnelių.

Tiesa, įdomu, kad nors stilistas neapsisprendžia, ar dalyvaus rudenį startuosiančiame (…) šokių projekte, bet jau žino, kad jo didžiai televizijų geidžiamas pasirodymas tikrai įvyks TV3 bangomis.

Kertame lažybų, kad jis tikrai įvyks šios bangomis, o kanalas netyčia išsiplepėjusio M. Petruškevičiaus tariamą neapsisprendimą naudos kaip intrigą savo šokių laidos savireklaminėje kampanijoje. Pasitelkdamas Delfi, kuris neturėtų būti patenkintas, jog Žmonės paprastai paskelbia žinias apie šokius anksčiau. Nepaisant to, kad Žmonės tik savaitraštis, todėl turėtų pralaiminėti internetui operatyvumu.

Yra kita versija – M. Petruškevičius, išmetęs sau svarbią žinią į rinką, laukia LNK permušimo šitoje kortų partijoje. Tarsi sakydamas – va, aš pasiruošęs, imkit mane ir eksploatuokit. Ne už dyka, žinoma

O Žmonės skelbia apie kitą Šok su manimi dalyvę – Eiridą Daukšienę. Ši ponia – dar vienas Lietuvos bulvarinės žiniasklaidos produktas. Bulvaras permanentiškai kuria sau herojus, kad turėtų ką aprašinėti ir rodyti.

Tiesa, E. Daukšienė save kiek nuvertina – tokiuose projektuose vis tiek dauguma pramogų pasaulio žmonės. Ir laimi dažniausiai jie.. O mes – dėl projekto įvairovės. Kad pakeltume televizijos reitingus.

Vladimiras Romanovas

Na, būna visaip… Tarkim, pastaruoju metu ypač dažnai linksniuojamam Vladimirui Romanovui laimėti kitą šokių konkursą Šok su žvaigžde nesutrukdė aplinkybė, kad jis nėra pramogų pasaulio žmogus.

Parašiau ir suabejojau dėl to nebuvimo pramogų pasaulio žmogumi…

Jei tampi visiems pramoga, tai gal jau ir pramogų?

Ir šokti jis tinkamai taip ir neišmoko. Todėl televizijos reitingų nepakėlė. Greičiau atvirkščiai…

Skaityk  DIDŽIAI ETERINIS ARTŪRAS PAULAUSKAS

Beje, Šok su žvaigžde prodiusavo to paties Justino Milušausko, kuris gamina ir Šok su manimi, prodiuserinė firma.

Taigi, visos kortos į rankas…

Tuo tarpu TV3 programos sudarytojai jau tyliai pradėjo apšildyti rudens projektą. Nuo šio savaitgalio atsiranda Šok su manimi kartojimai šeštadienį prie Žinias.

TV3 primena, kad ji ryžtinga, nesiruošia užleisti savo pozicijų LNK Kviečiu šokti ir ruošiasi šio atakai iš anksto.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Visuomenė
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą