ŠOKIŲ KRONIKA: KRYPTINGIEJI SLAPUKAVIMAI

(Last Updated On: 2020-05-02)

Informacijos iš pasiruošimų šokių aištelėse tiek daug, kad tarp jų užslėptų ir paslėptų prasmių pradedi ne juokais painiotis.

Štai Delfi rašo apie tai, kad filmuojant LNK Kviečiu šokti anonsinį klipą drauge su laidos dalyviais buvo kankinami politikos apžvalgininkė Nemira Puprickaitė, žinių vedėja Asta Dudurytė, humoristas Vytautas Šerėnas, žurnalistas Giedrius Leškevičius, laidų vedėjas Rolandas Vilkončius, dainininkė Natalija Zvonkė, humoristas Vitalijus Cololo.

Keistoka integracija. Ir, matyt, turinti kažką reikšti…

Laisvam ir nepriklausomam kanalui, panašu, buvo svarbu su šia informacija iššauti  prieš šiandien įvyksiančią ir dar anksčiau TV3 televizijos skelbtą Šok su manimi antrojo sezono pristatymo šventę ir naujųjų šokėjų krikštynas.

Kova žiauri.

Beje, Delfi, panašu, turėjo ekskliuzyvą tokiai žiniai, nes šis portalas vienintelis pateikė gausiai nuotraukomis apipavidalintos medžiagos. Kiti net pakviesti nebuvo. Nebent Žmonėse kažką išvysime po savaitės…

Raimondas Rumšas

Raimondas Rumšas © TV3

Šiandien šis žurnalas pirmas paskelbė apie dviejų kitų TV3 Šok su manimi dalyvių personalijas. Tai – Raimondas Rumšas, garsiausias Lietuvos dviratininkas, kartu su žmona dar prieš kelis metus tapęs gyvenimo būdo žurnalų herojumi, bet dabar kiek primirštas. Ir dailininkė dainininkė Atlanta, sporadiškai primenanti pop rinkai apie savo egzistavimą apsinuoginimais ir kitomis viešomis akcijomis. Dėl jos Žmonės jau nėra tokie užtikrinti. Kaip ir pats TV3, kuris kol kas pats nėra dėl jos užsiminęs, nors R. Rumšo dalyvavimą patvirtino – tiesa, po to, kai informaciją paskelbė žurnalas.

Kiekvienam nustatyta tiksli vieta prie lovio.

Negali pykt.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

10 komentarai:

  1. Šiaip | 5 rugpjūčio, 2010 at 21:53

    Ir dailininkė Atlanta??? Berods ji dainininkė, o gal persikvalifikavo?

    Please wait...
  2. uagadugu | 5 rugpjūčio, 2010 at 22:49

    Ačiū, “Šiaip”, ištaisėm.

    Please wait...
  3. Nerijus | 6 rugpjūčio, 2010 at 11:32

    Nu, va TV3 projektas “Šok su manimi” atidarymas turės konkurentą – LNK naujo sezono atidarymas, kuriame irgi bus šokiai. Įdomu, ką žiūrovai pasirinks žiūrėti?

    Keista, jog LNK neužsimena apie naujas laidas, taip pat ir TV3, jų nebus? Krizė palietė televizijas.:)

    Please wait...
  4. uagadugu | 6 rugpjūčio, 2010 at 12:24

    Gal kažką dar laiko užsigardžiavimui?..

    Please wait...
  5. Stebetoja | 6 rugpjūčio, 2010 at 12:35

    Labai skeptiškai vertinu tokį datos pasirinkimą sezonui atidaryti. Pinigų bus investuota, o reitingai, kažin, ar peržengs tuos vasarinius 10%. Rugpjūčio 21 – dar daug kas atostogauja, juolab – tai šeštadienis. Gražų ir šiltą vakarą tikrai tik polėkio neturintys ir tie, kuriems TV analizė yra darbas, bus prisėdę prie TV ekranų. Neracionalus abiejų TV išstojimas su savo nauju sezonu – toks mano vertinimas. P.S. Ir kaip norisi to pagalio į ratus: +30, giedro gražaus vakaro ir 50 % tikslinės auditorijos pajūryje, prie ežerų, ar golfo aikštyne 😀

    Please wait...
  6. uagadugu | 6 rugpjūčio, 2010 at 12:40

    Sudraskytų kolegę į skutus kai kas iš telikų už tokius palinkėjimus…:)

    Please wait...
  7. skridus | 6 rugpjūčio, 2010 at 14:20

    matomai svarbiau pirmiem startuoti, o ne surinkti daugiau balų (reitingų). Jei vėl bus konkurencija tarp dviejų kanalų, tai absoliutūs skaičiai ne tokie svarbūs kaip santykiniai.
    Kur kas bus įdomiau kai(jeigu) LRyto TV priartės prie lyderių. Potencialo kaip ir yra dengiamumas jau panašus, beliko tik nugalėti inerciją…

    Please wait...
  8. Nerijus | 6 rugpjūčio, 2010 at 14:25

    Nu, va nauja muzikinė TV3 laida http://www.alfa.lt/straipsnis/10398998/?Visi.soka..o.TV3.dainuos=2010-08-06_14-02

    Penktadienio vakarais irgi konkuruos du muzikiniai projektai “Lietuvos daina” bei šis naujasis.:)

    Please wait...
  9. bobele | 11 rugpjūčio, 2010 at 13:25

    manau kad tv3 sokiu projektas bus idomesnis ir ziurimesnis. lnk prisikviete visokiu abejotinos reputacijos zvaigzdziu nezvaigzdziu – bartasiunaiciu, anusauskaiciu, pikuliu, santos ir dar ta kloune valinskiene vest laida. nu manes asmeniskai nesudomino jie su savo kopijuota kvieciu sokt

    Please wait...
  10. Piktuolis | 11 rugpjūčio, 2010 at 15:10

    Tik nereikia viską matuoti pagal savo kurpalį, manęs pvz. nesudomino nei vienas iš tų šokių/dainų projektų, betgi tas nereiškia, kad ir kitiems neįdomu.

    Please wait...

Palikite komentarą