“AUKSINIŲ SVOGŪNŲ” IR “DVIRAČIO ŽVAIGŽDĖS” MŪŠIO EPICENTRE – VALINSKAS

(Last Updated On: 2020-04-15)

Televizijos tarsi brangiu deimantu vis dar negali pasidalinti Arūnu Valinsku. LNK iš ryto švystelėjo spaudos pranešimą apie jau įvykusį Dviračio žvaigždės ceremonijos filmavimą. Jo pavadinimas – “Dviračio žvaigždės“ apdovanojimai: humoristas A. Valinskas išsigando humoristų. Virš pusės LNK teksto buvo skirta odioziniui eksprodiuseriui:

Ramūnas Šimukauskas

Ramūnas Šimukauskas © LNK

Nors ir prižadėjęs, į renginį neatvyko buvęs „Dviračio šou“ komandos kolega, humoristas, Seimo narys Arūnas Valinskas. Ceremonijos organizatoriai Valinsko laukė iki paskutinės minutės, mat dėl savo dalyvavimo jis buvo davęs garbės žodį. Deja, Valinskas nepasirodė. Maža to, kalbama, kad jis į renginį uždraudė vykti visiems savo frakcijos Seime nariams.A. Valinskas buvo nominuotas apdovanojimui už „Metų įsikūnijimą“ – už tai, kad „sėkmingai įsikūnijo ir dar sėkmingiau išsikūnijo iš Seimo pirmininko kūno“. Jo konkurentai šioje nominacijoje buvo Aleksandras Sacharukas, kuris „įsikūnijo į Liną Karalių 13 kartų korteliniu būdu“ ir Agnė Zuokienė, kuri „įsikūnijo į Artūro Zuoko vietą Seime, bet namie vis tiek plauna indus“.Į sceną turėjusį išeiti Valinską skubiai pakeitė jo antrininkas „Dviračio šou“ laidoje Ramūnas Šimukauskas. Maža to, netikras Valinskas sudainavo dainą su tikru Žvaguliu „Alaus Seime nėra“ ir susilaukė publikos ovacijų.Pikti liežuviai plaka, kad tuoj po renginio Valinskas paskambino buvusiems kolegoms ir iki smulkmenų aiškinosi, kas vyko renginyje.„Humoristas išsigando humoristų“, – neliūdnai konstatavo vienas „dviratininkų“ Haroldas Mackevičius.

Na, A. Valinską irgi galima suprasti. Jam pasirodžius Dviračio žvaigždėje, žiūrovui akyse jau nesidvejintų, o trejintųsi – Auksiniai svogūnai bus rodomi vienu metu. Įrašytoje Dviračio žvaigždėje būtų Įrašytasis Valinskas ir Šimukauskas-Valinskas, o Auksiniuose svogūnuose – Tiesioginis Valinskas. Tūlam sėdėtojui prie televizoriaus būtų tekę spręsti Politiko Valinsko bene garsiausio posakio perversiško įsikūnijimo mįslę – kuris Valinskas yra vienas iš trijų?

"Auksinių svogūnų" prizas

“Auksinių svogūnų” prizas © TV3

O TV3, panašu, nori vienu kirčiu pati išspręsti visas mįsles. Jos po penkių valandų sugeneruoto teksto pavadinimas – Tiesioginėje TV3 „Auksinių svogūnų 2010“ transliacijoje vyks referendumas dėl Arūno Valinsko likimo. Štai taip:

Skaityk  "TV6" IR "TV3" APSIMOKĖJO TRANSLIUOTI JAUNŲJŲ KREPŠININKŲ TRIUMFĄ

Visos televizijos transliacijos metu TV3 žiūrovai galės trumpuoju numeriu skambinti arba siųsti žinutes ir pareikšti savo nuomonę dėl Arūno Valinsko. Jeigu bus sulaukta 300 000 skambučių, Arūnas Valinskas grįš iš politikos į pramogų verslą.

„Ši mintis šovė į galvą paskaičius griežtą Dalios Grybauskaitės nuomonę dėl tiesioginių mero rinkimų, – aiškino be dviejų mėnesių politologijos magistras Marijus Mikutavičius, kuris laimingo sutapimo dėka yra dar ir ,Auksinių svogūnų‘ ceremonijos vedėjas. – „O kodėl nebūtų galima įsivesti ir tiesioginio Seimo narių atšaukimo telefonu instituto? Geresnio laiko bandomajam referendumui už ,Auksinius svogūnus‘ tiesiog neįmanoma būtų rasti.

Reikia pripažinti, kad atsakymas – labai stiprus. Žiūrovas jau pakabintas. Vargu ar LNK istorija dėl ekshumoristo nedalyvavimo Dviračio žvaigždėje auditoriją suintriguos labiau, nei galimybė nulemti A. Valinsko ateitį tiesioginiame eteryje. Įvyks originalus realybės šou, kuris tikrai įveda visiškai naują elementą Auksinių svogūnų istorijoje – jei anksčiau ceremonija tik vienaip ar kitaip atspindėdavo politinę tikrovę, tai dabar į ją radikaliai įsibrauna. Juk A. Valinskas negalės pakeisti savo pažado, jei tie 300 tūkstančių tikrai paskambins. O tai reiškia, kad valdančios koalicijos pozicijos Seime taps dar trapesnės. Antra vertus, tai yra ir iššūkis patiems Auksiniams svogūnams – skambučių skaičius yra ir populiarumo indikatorius. O jeigu praloši? A. Valinskas yra ne kartą pralošęs. Tarkim, kažkada jam nepavyko surinkti milijono litų nuskriaustiems Lietuvos rinktinės krepšininkams…

Ką begalvotume, uagadugu kelia kepurę prieš idėjos autorių – kas jis bebūtų. Geras smūgis.

Tiesa, esama miglos dėl balsavimo (skambučiai ir žinutės bus mokamos) surinktų pinigų paskirstymo: konkretus labdaros gavėjas bus paskelbtas tiesioginės „Auksinių svogūnų 2010“ transliacijos pabaigoje, susumavus referendumo rezultatus.

Įdomu įdomu… Gal galima papretenduoti, jei bus kokia didesnė sumelė? Badaujantiems Afrikos vaikučiams kaip mat patarpininkautume. Gal koks neoficialus konkursėlis paskelbtas? Čia reikia kažkam paskambint?.. Telefoniuką gal papasuotumėt?

Skaityk  BTV KAINOS KODAS - PASLĖPTA REKLAMA

Susiję rašiniai:

MARIJONAS MIKUTAVIČIUS VS ROLANDAS VILKONČIUS: LNK “AUKSINIUS SVOGŪNUS” AKINS “DVIRAČIO ŽVAIGŽDE”

HAROLDAS MACKEVIČIUS APIE PERDAŽYTĄJĮ “ERELIUKĄ”

AIDAS PUKLEVIČIUS: JACHTOS, “ERELIUKAI” IR KITI VEHIKULAI

HAROLDAS MACKEVIČIUS: KAI “SVOGŪNŲ” JACHTOS VIRSTA PAVĖSINĖMIS

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. Aidas Puklevičius | 29 kovo, 2010 at 20:31

    Aliau, galim ir telefonų duoti ir kitokius kontaktus, tačiau labdaros recipientas bus tikrai arčiau nei Afrikoje. Kol kas yra svarstomi keli variantai – Alzhaimerio ligos fondas, kadangi ši liga labiausiai kapoja Lietuvos politikus, Aktyvių mamų sambūris, kad turėtų kuo apsimokėti bylinėjimosi išlaidas su prokuratūra dėl motinystės išmokų bei Valdovų rūmai, kad pradėtų ekspozicijas dar A.Brazauskui gyvam esant. Aš dar siūliau už viską užpirkti mišias visose bažnyčiose Drąsiaus Kedžio sielai išganyti, bet kolegos sudraudė, maždaug nesupras tauta, dar ims priskambins virš milijono, kunigai užkims berėkaudami “Ite, missa est”. Todėl tokia labdara, lygiai kaip ir Fondas Murzos bei Gražulio seksualinei orientacijai keisti buvo išmesti šiukšliadėžėn 🙂 Bet čia nerimtai. O jeigu rimtai – tai paskelbsim transliacijos pabaigoje.

    Please wait...
  2. Alius | 29 kovo, 2010 at 21:35

    Gerai…

    Please wait...
  3. Gediminas Gasiulis | 30 kovo, 2010 at 02:08

    stipriai sugalvojo. dabar net nežinau, kaip daryt – politikoj su juo prastai, bet ir laidos man jo nepatiko…

    Please wait...
  4. tim | 1 balandžio, 2010 at 17:19

    Gal pinigai atitex Valinskui, kaip kompensacija, juokauju aisku.

    Please wait...

Palikite komentarą