TV ŽIŪROVAI: ŠVENTĖS ATNEŠĖ SĖKMĘ LNK

(Last Updated On: 2020-02-09)

LNK praneša, kad SIC Gallup Media duomenimis, praėjusią savaitę LNK buvo žiūrimiausia televizija Lietuvoje. LNK žiūrovų dalis sudarė 23.1 proc., o TV3 – 22 proc., LTV – 11.5 proc., BTV – 7 proc.

Dar didesnis atotrūkis tarp LNK ir kitų televizijų buvo geriausiu, vadinamuoju prime time laiku, (19.10 -22.30 val.). LNK žiūrovų dalis buvo 30.2 proc., TV3 – 23.1 proc., LTV – 10.7 proc., BTV – 6.8 proc.

TV ŽIŪROVAI: ŠVENTĖS ATNEŠĖ SĖKMĘ LNK

Rafinuoti uagadugu skaitytojau jau žino, kad visi šitokie pranešimai visuomet slepia antrą dugną.  Tai tiesa, kad po daugiau nei pusės metų pertraukos LNK pirmą kartą savaitiniame formate aplenkė TV3. Bet savaitė nebuvo standartinė – vasario 15 ir 16 diena (pirmadienis ir antradienis) buvo šventadieniai, kai šiokiadieniais TV3 nuo pat šių metų pradžios lyderiauja su nemažu atotrūkiu. Įprastinei programai susikeitus vietomis su atvėsusių filmų karusele LNK ir TV3 šansai susilygino, o LNK dar ir sėkmingai investavo į koncertą Kai švenčia vandeniai, kurį, ignoruodami Valstybės atkūrimo dienos oficialumus, pasirinko duonos ir linksmybių adoruotojai, kurių šį kartą buvo 17.1% visų Lietuvos gyventojų.

Įprastinėmis savaitėmis tokių koncertų nebūna, todėl kitą savaitę LNK, panašu, jau gali ir neturėti apie ką trimituoti.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , ,

Palikite komentarą