LNK vs ROLANDAS SKAISGIRYS: ATĖJO TIESOS VALANDA

(Last Updated On: 2020-02-09)

LNK nuo pirmadienio pradeda rodyti savo kontraskaisgirinį muilą “Mano mylimas prieše“.

Buvome pristatyme – per barzdą varvėjo, burnoj neturėjom:

Mano mylimas prieše

Serialą suka, LNK teigimu, pripažinta televizijos rinkoje „VRS grupė“, tai pirmasis šio kolektyvo serialas, drąsus ir ambicingas bandymas sujudinti lietuviškų serialų rinką.

Dėl drąsos sutinkame be išlygų, o kaip bus su tomis ambicijomis, išvysime TV ekrane. Viena aišku, kad, kaip teigia VRS grupės prodiuserė Rasa Pileckaitė, tai vienas sunkiausių televizinių darbų, kokį tik galite įsivaizduoti, o viena pagrindinių serialo aktorių, TV realybės šou dalyvė Vilija Matačiūnaitė taip ir nedrįso atsimerkti, kai pristatymo metu buvo demonstruojama pirma serija. Savikritiškas požiūris į save – geras būdo bruožas.

LNK rodys tris serialo serijas per savaitę, o ne keturias, kiek per savaitę Naisių vasaros, Amžinų jausmų ir Svetimų rodo TV3. Ketvirtadieniui kvapo neužteko.

LNK padėjo serialą ne ant kurio nors TV3 rodomų, ko, pagal paskutiniųjų poros metų logiką turėjome pagrindo laukti, o patalpino 20:30 val. Pusvalandis nuo 20:30 val. iki 21 val. yra viena nedažnų tinklelio pozicijų, kur LNK šiokiadieniais laimi. Iš čia į 21:00-21:30 valandos poziciją serialas tarsi pleištu išstūmė vienus LNK reitingų kalvių – Naują versiją, Gyvenimą pagal moteris ir Pirmą kartą su žvaigžde.

Savo ruožtu šios laidos iš LNK programos be gailesčio išspyrė Oplia!, FTB ir Barą “Pas Violą”. Nebent eilinio LNK programos permaišymo metu jos atgimtų kokia nors keista forma. Bet čia apkalbamos serialo Mano mylimas prieše premjerinės savaitės tinklelyje jų nepastebėjome. O tai, ko gero, reiškia, kad šios laidos prisijungia prie projektų, kurie, porą mėnesių pasimakalavę tinklelyje, tyliai užėmė savo vietą gausiame šio sezono 21 valandos televiziniame LNK kapinyne. Tokių laidų nuo rugsėjo į pasaulį buvo išleista, berods, septynios.

Skaityk  AČIŪ DIEVUI: ROLANDAS VILKONČIUS NEĮKRITO Į INGOS VALINSKIENĖS IŠKIRPTĘ

Nėra kaip nekonstatuoti, kad LNK kol kas nepavyko suvaldyti čia siaučiančio R. Skaisgirio serialų – pirmos sezono dalies Moterų meluojančių geriau ir dabartinių Svetimų taifūno.

Ar kamikadzių sąrašėlį papildys Nauja versija, Gyvenimas pagal moteris ir Pirmas kartas su žvaigžde, greitai įsitikinsime.

Viena aišku – Mano mylimas prieše tokiu kamikadze netapo. LNK nėjo va bank.

Aišku ir kita – muilinai auditorijai šis žingsnis tikrai patiks. Jo dėka šiokiadieniais susiformuoja dvi didelės traukos ašys – 17:40-19:40 val. (Naisių vasara Amžini jausmai su kulinarijos ir žinių pagardinimais) ir 20:30 – 21:45 val. (Mano mylimas prieše Svetimi).

Trys milžiniškos kitos savaitės teleintrigos – ar naujam LNK serialui pavyks kokybe prilygti (ar pranokti) iki šiol vaidybinio serialo monopolistu rinkoje pagrįstai vadinto prodiuserio R. Skaisgirio produkcijai?

Jei taip, ar jos potencialas bus pakankamai komerciškas, kad serialas bent jau pakartotų iš šių programos pozicijų išstumtų LNK laidų žiūrovinę sėkmę?

Ar išstumtos laidos sugebės kovoti su TV3 kanalo programa 21 valandą? Šį sezoną čia pirštinės mesti nepavyko niekam.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. informuotasis | 1 kovo, 2010 at 11:56

    Kodėl UAGADUGUI tiesiog neateina į galvą mintis, kad tol kol kūrė serialą ( nes kaip patys suprantate tma reikia laiko ) LNK teisiog užkimšinėjo eterį pigiomis laidomis. Tai buso tiesiog užkamštukai…

    Please wait...
  2. Alius | 1 kovo, 2010 at 13:47

    Informuotajam: Tai kad “uagadugui” niekas apie tai nesako… LNK juk viešai jų nepristatinėja, kaip “užkamštukų”:)) Galėtų gi kanalas tokias laidas tiesiai ir anonsuoti – “užkamštukai”. Galima netgi specialią užkamštukinę anonsų vinjetę padaryti. Ir žiūrovai tada galėtų žinoti, į ką žiūrėti rimtai, o į ką kaip į užkamštukus:)))

    Please wait...
  3. gerbejas | 4 kovo, 2010 at 22:04

    laida oplia buvo pati geriausia laida per visa laika ka rode per lnk gero !!! Tai ne geriau idejo seriala kazkoki gaidyska kur niekas jo neziures, nu ir debilai, dabar nz isvis neziuresiu lnk kanalo ir pasakysiu visiems pazistamiems kad niekas neziuretu ir dar forumuose ivairiuose prirasysiu kad sio kanalo neziuretu!!!!!!!

    Please wait...

Palikite komentarą