LNK vs SKAISGIRYS: LNK NEŠA “MUILĄ” KITUR

(Last Updated On: 2020-04-23)

Šiandien LNK programoje atsitinka iš pirmo žvilgsnio lokalinės reikšmės, formalus pakeitimas. Ne toks jis jau ir nereikšmingas, jei žvilgtelsi įdėmiau.

Serialas Mano mylimas prieše stumiamas į vėlyvesnę 21 valandos poziciją. Primenu, kad ši LNK muilo opera turėjo tapti iššūkiu TV3 bangomis rodomiems trims lietuviškiems serialams (prodiusuojamiems vieno prodiuserio Rolando Skaisgirio, kurio produkcijai TV3, panašu, pradeda įgauti, neaišku, ar sveiką priklausomybę).

Dabar Mano mylimas prieše permetamas ten, kur pralaimėjo visos LNK šį sezoną rodytos laidos. Jų, berods, dabar jau galima suskaičiuoti arti dešimties. Daugumas jų buvo nuimta, o pastarosios trys – išsaugojamos. Logiška – sezonas baiginėjasi. Nauja versija, Gyvenimas pagal moteris ir Pirmas kartas su žvaigžde dabar nukeliamos atgal – į 20.30 val. – ten, kur prieš atsirandant serialui buvo sėkmingai rodomos.

Panašu, kad LNK planas pastarųjų reitingais sušildyti tinklelyje lovą ir palikti ją Mano mylimo priešo aistroms baigėsi nesėkme – kanalas dabartiniais keitimais tai pripažįsta.

Beje, Gyvenimas pagal moteris šį sezoną jau antrą kartą tarsi už ausų ištraukiamas iš 21 valandos. Šią laidą galima pavadinti, anot tautosakos, varle keliauninke – dažniausiai šokavusiu LNK tinklelio projektu.

Kas būtų buvę, jei Mano mylimas prieše tinklelio ringe būtų iškart atsiradęs prieš TV3 serialą? Ne telepatai esame. Ar jis būtų sušertas Svetimiems, o gal ir pats būtų juos surijęs, neaišku. Aišku tik tai, kad dabar pirštinę mesti, ko gero, jau per vėlu. Vargu ar prie vienos muilo operos intrigos pripratęs žiūrovas turės motyvacijos perbėgti į kitą kanalą žiūrėti jau gerokai įpusėjusio Mano mylimas prieše.

Ar atsigaus atgal į 20.30 valandą atkeltos laidos? Nežinia. Šventa vieta tuščia nebūna – žiūrovai jau priprato ten žiūrėti TV3, o ir LTV Panorama įgauna daugiau žiūrovų su kiekviena nauja nelaime ar skandalu Seime. Jų bus dar daugiau, o LTV, panašu, toli gražu nėra tik stebėtojas jų (skandalų) kūrimo intrigose. LTV yra kūrybinga televizija.

Skaityk  KOMENTATORIAUS RUBRIKA: RIMAS BRUŽAS APIE "SAVAITĖS ATGARSIUS"

Jokių šviesių perspektyvų intervale nuo 20.30 iki 21.45 val. Laisvam ir nepriklausomam kanalui nesimato. Televizija gali guostis, kad bent jau Dviračio šou antra pusė veža, o ir vėlyvosios Žinios neatsilieka.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos
Tags: , , , , , , , ,

9 komentarai:

  1. Corot | 19 balandžio, 2010 at 22:42

    Bet suvis įdomiau – ar kas dar žiūrėjo vakar be manęs laidotuvių ceremoniją iš Krokuvos su flegma Pugačiausku tiesioginiame eteryje…

    Please wait...
  2. tikras lietuvis | 19 balandžio, 2010 at 22:53

    Kaip tai – ir aš žiūrėjau.

    Please wait...
  3. Stebetoja | 20 balandžio, 2010 at 10:42

    Žiūrėjau. Na žmogaus būdo (flegmiškumo) gal ir nereikia kritikuoti – toks jau jis yra. Bet man labiausiai ausį rėžė jo pamąstymai atsisveikinant. Ten buvo itin liūdnu veidu ir graudžiu balsu kalbama, kad pats žurnalistas žino, kokie tie lėktuvai yra pavojingi ir kiek kartų pats buvo patekęs į itin pavojingas situacijas. Iš pasakojimo tos situacijos, nė velnio, neatrodė pavojingos, o juokingiausia tai, kad gerb. Pugačiauskas tai pateikė, tarsi žurnalistų pasiaukojimą darbui. Cit.: “Mums dažnai svarbi pačia žinia, tad apie tokius, mūsų gyvybei grėsusius atvejus dažnai nutylime”.
    P.S. Gaila, kad tiksliai nesuskaičiavau, kiek kartų per praėjusią savaitę LT žurnalistai kalbėdami apie Lenkijos delegacijos žūties aplinkybes, stipriai nukrypo į pievas. Tiesa, kiečiausiai varė Lrytas, aiškindami avarijos priežastingumą, terminus “skydžių vadovas” ir “pilotas” naudojo kaip sinonimus.

    Please wait...
  4. Corot | 20 balandžio, 2010 at 11:03

    Manau, būtent žmogaus būdo savybė flegmatiškumas turėtų lemti naujienų tarnybos sprendimą neskirti tokio žmogaus tiesioginės laidos vedėju. Pamąstymai apie pavojus lėktuvams, pritariu, ne itin vietoje buvo…

    Please wait...
  5. Alius | 20 balandžio, 2010 at 16:46

    Dėkingas kolegoms, kad bent jau komentarais užpildėte tuštumą “uagadugu” bloge dėl tų laidotuvių. Nespėju!

    Please wait...
  6. Ingis | 21 balandžio, 2010 at 18:27

    “nežinia”, “neaišku” – visos prognozės. Žinoma, kai kartą apsirinki, žmogau, tada pravartu imtis abstrakčios leksikos. Bet vistiek įdomu skaityti.

    Please wait...
  7. Alius | 21 balandžio, 2010 at 19:32

    Taigi ir rašome, kad “ne telepatai esame”.

    Jeigu netgi Šulija klysta, tai ką jau čia mes, “uagadugu”… Antra vertus, įsivaizduoju, kaip kolega savo komentare būtum pasipiktinęs, jei vietoj “nežinia” ar “neaišku” rašyčiau “be abejonės”, “visu šimtu procentų”:))

    Please wait...
  8. Ingis | 21 balandžio, 2010 at 19:41

    Nu jo:) Klausia kas sporto specialisto, kas, jūsų nuomone laimės rungtynes “Arsenal”-“Liverpul”. Galimi atsakymai: a) nežinau; b)neaišku; c) ne telepatai esame.

    🙂

    Tiek to. gero vakaro.

    Please wait...
  9. Alius | 21 balandžio, 2010 at 19:46

    Tai, kad bent jau manęs tai niekas neklausia… Jei rimtai paklaustų, tai rimtai ir atsakyčiau. Čia tik “uagadugu”, o ne kokie nors ten “specialistai”:))

    Please wait...

Palikite komentarą