ŽVAIGŽDĖS TELEVIZIJOSE: NECENZŪRUOTOS, APSVAIGINTOS, MARMALUOSE

(Last Updated On: 2020-01-15)

TV3 iš kailio neriasi stumdama 3 butą, kur, jos žodžiais, šį antradienį vyks vakarėlis be cenzūros, kurio pagrindinės temos suksis apie svaigalus, smurtą ir seksą bei juos supančius gandus.

Ar tikrai pramogų pasaulio vakarėlio būtini atributai – alkoholis, narkotikai, skandalai ir seksas? Ar tikrai žinomi vyrai muša savo moteris? Gana gandų. Tegul nuskamba tiesa iš pirmų lūpų!

„‚3-iame bute‘ susirinks tie, prie kurių gandai ir apkalbos limpa kaip vantos lapai rusiškoje pirtyje.

Laida yra labai problemiška. LNK Gyvenimas pagal moteris ją talžo it ta vanta. Tik ne per sodrų užpakalį, o per snukį. Atsiliekama maždaug dvigubai. TV3 nenusisekusius Rožių kerus pakeitė kitu marmalu, kurio žvaigždinį įdarą lygiai taip pat bando sulipinti prastais klijais.

Nesėkmė.

Todėl ir tenka taip ryškiai akcentuoti svaigalus, smurtą ir seksą bei juos supančius gandus. Niekas kitas jau nepadeda.

Kiek geriau sekasi kitai mišrainei Myliu LT, kuri Laisvam ir nepriklausomam kanalui bando kabintis į barzdą sekmadienį. LNK kol kas čia rodė tik filmus, bet nuo šio sekmadienio truktels 2 minutės šlovės, suplanuota tiesiai tuo laiku, kur buvo rodomi labai populiarūs TV3 Lietuvos talentai. Nemanau, kad atsitiktinai apie juos TV3 šiandien priminė: Prieš Naujuosius pasibaigusio žiūrimiausio 2009-ųjų šou „Lietuvos talentai“ dalyviai pradeda grandiozinį turą per Lietuvą. Pirmieji talentų pasirodymai įvyks jau kitą savaitę. Dalyviai ne tik pristatys savo neeilinius sugebėjimus, bet ir ragins tautiečius dalyvauti šį rudenį vėl TV3 ekranuose pasirodysiančio, pagal pasaulinio šou formatą kuriamo, projekto „Lietuvos talentai“ atrankose!

Priminė iškart po LNK teksto: „Vos sulaikiau ašaras“, – prisipažino atlikėja Donata Virbilaitė, nusifilmavusi naujo LNK šou „2 minutės šlovės“ premjeroje, kurią žiūrovai išvys šį sekmadienį. Donatą sujaudino kurčnebylių poros šokis. Duetas neįtikėtinai tiksliai atliko jausmingą šokį negirdėdamas muzikos, o žiūrovai jiems vietoj plojimų mojavo rankomis. Donata grįžta į LNK ir nuo šiol dirbs antrąja talentų šou „2 minutės šlovės“ vedėja. Ji sugers visas šlovės trokštančių laidos dalyvių emocijas – kalbėsis su jais prieš laidą, per patį pasirodymą kalbins jų artimuosius, o po komisijos ir publikos įvertinimo iš dalyvių ims interviu.

 

Donata Virbilaitė

Donata Virbilaitė © LNK

Net ir būdamas didelis optimistas, nestatyčiau ant Myliu LT. Prieš gerą formatą reta meilė išsilaikys.

Skaityk  "TU GALI ŠOKTI": MARIJONAS MIKUTAVIČIUS ŽVITRIAI LYGINA DUOBES

O ir apskritai – abiejuose lyderiaujančiuose kanaluose vyraujančią tendenciją bet kokia kaina prikaišioti į laidas taip vadinamų žvaigždžių ir būtent jas padaryti tikslu savyje, kaip rodo 3 buto, Myliu LT ir, berods, LNK Baro pas Violą rezultatai, reikia pavadinti visiškai nevaisinga.

Pinigai vėjais.

Antra vertus, visas tas laidas mielai žiūrėčiau iš ryto kontraprogramuotas prieš LTV Labą rytą.

Jokios vientisos istorijos nėra – kažkas pajuokauja, kažkas padainuoja, kažkas pasiraivo vonioje – gali ir pats netrukdomas ir po dušu pastovėti, ir, sugrįžęs, sumuštinį susitepti – būsi nieko nepraradęs.

Kodėl žiūrovas turėtų jaustis kažką praradęs, jų nežiūrėdamas vakarais?

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Arunas | 23 sausio, 2010 at 09:35

    Kam Skaiva apsivilko hidriaką? Čia nauja mada?

    Please wait...

Palikite komentarą