UFO NEWS: SĄŽINĖ

(Last Updated On: 2020-01-12)

LRT prieš rytojaus LRT įstatymo svarstymą Seime skalambyja varpais, kad Europos transliuotojų sąjunga (EBU) pareiškė „rimtą susirūpinimą“ dėl Seimui pateikų Lietuvos radijo ir televizijos įstatymo pataisų, kurios „sutrikdytų LRT veiklą“ ir „neužtikrintų šio transliuotojo kontroliuojančios institucijos nepriklausomumo nuo valstybinių struktūrų“.

Ir, žaismingai besielgdama su EBU laiško turiniu, nepraleidžia sau svarbiausiolaiške pažymima, kad pataisomis siūloma naujoji LRT tarybos formavimo tvarka, siekiant per kelis mėnesius pakeisti dabartinės tarybos sudėtį, „atrodo nesąžininga“.

Prieš ką nesąžininga, leiskite paklausti? Prieš desėtką vaikinų ir merginų LRT administracijoje, kuriems svarbu išlikti savo pareigybėse visais įmanomais, o gal ir nelabai įmanomais būdais?

Labai juokinga…

Please wait...
Skaityk  SVARBI NAUJIENA: JOLANTA BUTKEVIČIENĖ RODYS "LIETUVOS LAIKĄ", KURIO NERODYS
Kategorijos:  Kanalai, Rinka, UFO News
Tags: , , , , , , ,

7 komentarai:

  1. bembis | 19 sausio, 2010 at 19:19

    Mielas Aliau,

    o jei atmestumete personalijas irgi butu taip pat juokinga? Ar jums kaip Media agenturos zmogui svarbiausia, kad ziniasklaidos kanalas tarnautu “Produktui” (nesvarbu kuriam, svarbu kad biudzeta duotu). Labai patinka padlaiziaujanti poltikams ziniasklaida? Nes atmetus personalijas tas istatymas tam ir keiciamas…

    Please wait...
  2. Alius | 19 sausio, 2010 at 19:42

    Mielas Bembi,

    Neapibendrinkit. Straipsnelio, kuriam parašėte komentarą, apskritai nebūtų buvę, jei ne tą sąžiningumo ar nesąžiningumo kategorija, kurią pavartojo LRT piarščikai. Labai jau ji šiuo atveju juokinga ir personalizuojanti, todėl ir užsikabimome.

    Please wait...
  3. įdomu | 19 sausio, 2010 at 20:04

    įdomu, apie kurias “desėtką” personalijų kalbate kurios jums tokį juoką sukėlė.

    Please wait...
  4. Alius | 19 sausio, 2010 at 21:11

    Juoką sukėlė ne personalijos, o sąžiningumo sąvokos vikrus vartaliojimas.

    Please wait...
  5. bembis | 19 sausio, 2010 at 21:29

    Aliau,

    tada reiketu ir piktintis saziningumo savokos “vikriu vartaliojimu”. O “pamastymas” suponuoja, kad palaikote “istatymo keiteju” puse. Manau, kad nesigincysite, kad istatymas turi buti taikomas visiems, o ne personalijai…

    Please wait...
  6. Alius | 19 sausio, 2010 at 23:11

    Bembi,

    O čia kuriai personalijai? Tuoj pradėsiu galvoti, kad ji per daug susireikšminusi.

    Please wait...
  7. bembis | 20 sausio, 2010 at 00:54

    Aliau,
    tvarkoj, galime deti daugiskaita “personalijoms” 🙂
    Esme del to nesikeicia. Istatymas turi buti taikytinas visiems, o ne konkreciam asmeniui ar keliems asmenims. O tai ka konservai bando prastumti (viespatie atleisk, kad uz juos balsavau) yra is bolseviku paskelbto pradziamokslio “Uzimti stotis, pasta, telegrafa” (pritaikyti musu laikams)

    Please wait...

Palikite komentarą