LTV NAUJOJO SEZONO NAUJIENOS. KOKIOS NAUJIENOS?!

(Last Updated On: 2019-10-27)

LTV pažindina mus su sąrašu laidų, kurios bus rodomos naujame sezone.

LTV teigimu LRT ir toliau laikysis šūkio „Tai, kas svarbiausia“. O naująjį sezoną labiausiai atspindės leitmotyvas „Tūkstančiai prasmingų akimirkų“. Tai siejama ir su Lietuvos tūkstantmečiu – 2009-ieji dar nesibaigė, ir su programos turiniu agresyvios popkultūros aplinkoje.

Agresyvi popkultūra yra, sakyčiau, agresyvi retorika. Pridėk žodelį kapitalistinė ir nukeliausi it laiko mašina trisdešimt metų atgal.

uagadugu nerado daug naujo, o ir iš pažymėtino tarp naujo tik kelios naujienos. LRT yra palaužta krizės, ją slegia ekstensyvus valdymo modelis, pagal kurį televizija transliuoja vaizdelį tam, kad administracija ir Techninio centro inžinieriai turėtų darbo vietas.

Pažymėsime du projektus, atėjusius iš, berods, dar gilesnio drugio purtomos Lietuvos ryto TV. Jolanta Butkevičienė per pastaruosius keletą mėnesių jau antrą kartą keičia televiziją. Šįkart su grėsmingai skambančio pavadinimo laida Paskutinis klausimas atkeliauta į LTV.

Kitą prestižinę tinklelio vietą užims dar vienas migrantas iš Lietuvos ryto TV – Žurnalisto tyrimas. Tiesa, šią laidą LTV reklamuoja, kaip grįžimą atgal. Tai tiesa, Žurnalisto tyrimas su Rūta Sinkevičiene savo gyvenimą pradėjo būtent LTV.

Po labai ilgos pertraukos į LTV eterį grįžo Sveikinimų koncertas. Jo vedėja bus Gražina Baikštytė. Idealus pasirinkimas tokiai laidai. Daugumai LTV auditorijos ji bus tikras magnetas.

Kažkokią mišraininę informacijos laidą iš regionų ruoš ilgametis Klausimėlio autorius Juras Jankevičius. Laida įrodys, kad Lietuva nėra vien Seimo koridoriai ar didmiesčių panoramos – visame krašte yra daug įdomių, savitų žmonių ir įvykių, kurie nepelnytai pamiršti. Reportažus šiai laidai rengs regioniniai LTN korespondentai.

Linkime sėkmės.

uagadugu nuoširdžiai stengėsi surasti kažką įdomaus naujame LTV sezone.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. tim | 7 rugsėjo, 2009 at 12:41

    čia ne visos naujienos šiaip, man įdomios kelerios naujos laidos nepaminėtos.

    Please wait...
  2. Sajonara | 7 rugsėjo, 2009 at 15:24

    NE I TEMA.
    Aliau, RTK paskelbė TV ir radijo reklamos rinkos duomenis uz 2009 I semestra.
    2008.08.28 d.
    Laukiam post’o 🙂

    Please wait...
  3. Alius | 7 rugsėjo, 2009 at 15:39

    Sajonara: Mačiau. Bus postas. Kiek vėliau. Dabar negaliu normaliai rašyti.

    Please wait...

Palikite komentarą