“LIETUVOS RYTO” TV PRADEDA NUO VIRTUVĖS

(Last Updated On: 2019-10-27)
Bilas

Bilas © Lietuvos ryto TV

Lietuvos ryto TV praneša pradedanti informuoti apie savo naująjį sezoną, kuris prasidės spalį. Ši televizija nebando varžytis su didžiosiomis televizijomis dėl dėmesio rugsėjį. Pastarųjų naujos laidos stumiamos su tokia savireklamine jėga, kad Lietuvos ryto TV nublanktų. Gal tai ir teisinga. Nors yra priešingos koncepcijos atstovų, kuriems atrodo, jog galima gegužiukais įsibrauti į žiūrovinio dėmesio peryklas ir anksčiau.

Pradedama nuo kulinarinės laidos. Lietuvos ryto TV spaudos pranešime rašoma, kad virtuvėje tarp gausybės puodų, keptuvių, įrankių ir maisto produktų televizijos žiūrovai išvys itin spalvingą asmenybę. Tai lietuviškos pop muzikos perlas, pramogų pasaulyje pasižymėjusios ir ne vieną tūkstantį gerbėjų pritraukusios grupės „ŽAS“ narys – Bilas“, – teigia laidos kūrėjai. Projekto pavadinimas išduoda, kad Bilas, kaip drąsi ir maisto klausimais turinti tvirtą nuomonę asmenybė, žiūrovus pamalonins įvairaus skonio patiekalais.

Eteryje pabiro, pažiro kulinarinių laidų arba laidų su kulinarinėmis rubrikomis. Televizijose vis daugiau neklipinės reklamos, įvairių sponsorinių, barterinių variantų ar kriptoreklamos, kuriems idealiai tinka laidos apie virtuvę, tvarkymąsi, buitį. Tokios laidos ramiai nusėda neprestižiškose, nedidelio biudžeto tinklelio pozicijose ir paprastai save išlaiko televizijai nieko arba beveik nieko nekainuodamos.

Ne taip, kaip į LTV išmigravę laida Žurnalisto tyrimas ar žurnalistė Jolanta Butkevičienė, kurių savęs sponsoriuojančiomis niekaip nepadarysi.

Ar Snoro kapitalo injekcija paveiks kanalo tinklelio apmatus?

Nesitikime jokių ideologinių intervencijų.

Tik įdomu, ar praėjusį sezoną be sėkmės pasirinkta strategija kovoti dėl brandesnio žiūrovo su LTV, kuri vis labiau ir labiau lengvėjo vasarop, dar bent kiek jausis naujojo sezono tinklelyje.

Ir ar bus kokių labiau sunkiasvorių naujienų.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , ,

5 komentarai:

  1. xerksas | 24 rugsėjo, 2009 at 20:00

    “”Ne taip, kaip į LTV išmigravę laida Žurnalisto tyrimas ar žurnalistė Jolanta Butkevičienė, kurių savęs sponsoriuojančiomis niekaip nepadarysi.””

    O štai man iš eLTyVo chebros teko girdėti pletkų, esą Butkevičienės laida LTV ne tik, kad nekainuoja nė cento, bet netgi pati už eterį susimoka.

    Please wait...
  2. alius | 24 rugsėjo, 2009 at 20:10

    Įdomi informacija.

    Please wait...
  3. aliui | 24 rugsėjo, 2009 at 20:20

    Turbūt norėjote pasakyti, kad įdomus pletkas.

    Please wait...
  4. alius | 24 rugsėjo, 2009 at 20:24

    Taip, įdomus pletkas.

    Please wait...
  5. vilnis | 24 rugsėjo, 2009 at 21:24

    Neatrodo, kad lrytoTV galėtų kovoti dėl brandesnio žiūrovo. Nebent tokio perbrendusio kaip ponia Teišerskytė. Bet jai visos televizijos geros 🙂
    Manau,kad brandus žiūrovas išsisklaidė po svetimą erdvę. Jaunesni, kuriems anglų kalba lengvai suprantama, turbūt pasirinko BBC. Senieji, kuriems užsienio kalba lengviausia rusų, gali nebent pažvejoti RTVi kanale. Na, o masinė publika žiūri bet ką. Todėl man atrodo, kad televizijos reikšmė smarkiai krenta pastaruoju metu. Gal ten telemetrai ir priskaičiuoja metrus ir kilometrus, bet dažniausiai televizoriai dūzgia sau vieni įjungti. Pailsėti susirengusi publika derina daug užsiėmimų bežiūrėdama tv.

    Please wait...

Palikite komentarą