LTV PROGRAMOS POKYČIAI: “SAVANORIŲ BIURAS”, “PINIGŲ KARTA”

(Last Updated On: 2019-07-29)
Savanorių biuras

Savanorių biuras © LRT

 

LTV padarė porą įdomių keitimų savo programoje, kurių esmė, berods, atlaisvinti vietą Konarskyje daug ir vaisingai besidarbuojančio prodiuserio Lauryno Šeškaus firmos eilinei laidai Savanorių biuras.

Ši laida, kuria LRT kviečia pamatyti, kaip kiek laiko reikia įrengti vaikų žaidimo aikštelei, kiek pastangų reikia suburti bendraminčius, ką savanoriai aukoja, o ką gauna.

Realybės šou žanras įdomus tuo, kad emocijos čia nesuvaidintos, o kamera fiksuoja ne tik sėkmes, bet ir nesėkmes.

Globėjų tarybą sudaro 7 žmonės – vadybos, finansų, viešųjų ryšių, žmogiškųjų išteklių, lėšų pritraukimo ir kt. specialistai, beje, beveik visi turintys savanoriškos veiklos patirties.

Misijos persisunkusi laida išstūmė iš savo pozicijos Pinigų kartą, kuri, jaučiu, atsikvėpė su palengvėjimu, iškeliavusi į mažiau konkurencingą trečiadienio 22.15 poziciją. Debiutinis Savanorių biuras rinko 1.6 procento reitingo (palyginimui BTV tuo metu turėjo 1.8; PBK – 2.0, o Pinigų karta prieš savaitę – 2.9%) (duomenys iš TNS). Šiuos skaičius pateikiu tik dėl bendro informacinio fono – suprantama, kad misijai žiūrovai nėra reikalingi.

Tuo tarpu Pinigų karta, nors ir surinko mažiau žiūrovų (2.4 procento), nei prieš savaitę, bet gerokai daugiau, nei čia rodytas serialas 24 valandos (0.9) – programos sudarytojai šiuo perkėlimu turėtų būti patenkinti.

Trečiadienį, kur rodomas dar ir Rūtos Sinkevičienės Žurnalistinis tyrimas, bei Ritos Miliūtės Teisė žinoti, LTV vadina patikimos žurnalistikos laidų, transliuojamų per nacionalinę televiziją, arsenalu.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. taip | 31 kovo, 2011 at 22:30

    eilinis maskoliūno ir co fail. laikykitės ir toliau taip!

    Please wait...
  2. Vytas | 1 balandžio, 2011 at 09:00

    Ar pastebejot, kad LRT dauguma laidu dabar yra finansuojama visokiu europos sajungos fondu ir ministeriju: dvi laidos apie ekologija (del gamtos reido (ar kaip ten) nesu tikras, bet irgi visko gali but), tie savanoriai taip pat, tukstantmecio vaikai irgi is ten ministerijos kazkokios, universitetu lyga cia pat sklido gandai apie mokescius is universitetu, pinigu karta isvis per anonsus labiau reklamuoja savo puslapi nei pacia laida,tai net neaisku kas cia kam moket turetu.. Lieka tik koks cekuolis, bedu turgus ir duokim garo.. O biudzetas tai ne kazka nusileidzia komercinems televizijoms.. kaip cia yra?

    Taip pat vakar per zinias Siaurusevicius dziaugias, kad padidinus biudzeta lietuvos radijo programas vel galesi girdeti visa para. Deja nieko idomaus/naujo tam netransliuotam paros laikui neprizadejo, sake, kad kartos laidas ir tiek. Idomu kas ten klausys..

    Please wait...

Palikite komentarą